X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pastelowa Poznań 🩺
Odpowiedz

Pastelowa Poznań 🩺

Oceń ten wątek:
  • kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 25 października, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och 🥰🥰🥰 wyobrażam sobie co to bylo za przeżycie 😍 Wspaniale slyszeć, że misiaki tak pięknie sie rozwijają 😍 Kiedyś czytalam ze taka minimalna waga dla wczesniaka zeby wyjść do domu to jest 2 kg, ale myślę ze to dobrze ze chlopcy sa pod fachową opieką tak długo, aż będziecie mogli byc 100% spokojni ze beda miec pelne brzuszki 🫶

A moja beta to jest inny wymiar telenoweli 😂

Nowa2024 lubi tę wiadomość

PCOS, starania o drugiego 👶🏼

styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
    Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
    23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️

kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
    maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
    czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
    czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
    sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
    wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
    październik ➡️ 6. transfer 4AB + 4BC ⏳️

Zostało 2 ❄️
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 października, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia_kocia wrote:
    Och 🥰🥰🥰 wyobrażam sobie co to bylo za przeżycie 😍 Wspaniale slyszeć, że misiaki tak pięknie sie rozwijają 😍 Kiedyś czytalam ze taka minimalna waga dla wczesniaka zeby wyjść do domu to jest 2 kg, ale myślę ze to dobrze ze chlopcy sa pod fachową opieką tak długo, aż będziecie mogli byc 100% spokojni ze beda miec pelne brzuszki 🫶

A moja beta to jest inny wymiar telenoweli 😂

Chłopaki już przekroczyli 2 kg, a Olek zbliża się już nawet do 2200g 😁💪 także no tutaj kwestia, żeby potrafili skoordynować ssanie, połykanie i oddychanie jednocześnie, bo dzisiaj w sumie byłoby dopiero 33+0 więc na razie trochę średnio im to idzie 😉
    Ale cieszymy się bardzo, że nie potrzebują już totalnie żadnego wspomagania oddechowego, odpoczywają sobie tylko, śpiulkają, a opanowanie butelki to już jest ostatni krok 😍🥹

kicia_kocia lubi tę wiadomość

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    1xCP 💔⏸️
    2x IUI ❌
    —————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    Mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
    1. FET+EG 5AA ✅🥹🍀🤞
    Dwa bobasy na pokładzie ♥️♥️
    NIFTY pro-zdrowi chłopcy 🩵🩵

30+2 chłopcy są z nami na świecie 😍
    1930g 45 cm i 1900g 44 cm naszych kochanych Misiów 🐻🐻
  • kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 25 października, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na spokojnie wszystko ogarną 💪 Sa super dzielni, uczą sie wszystkiego podczas gdy mogliby jeszcze chillować w twoim brzuchu 🥰

A jak ty sie czujesz? Mam nadzieję, że połóg jest dla ciebie łaskawy i też masz przestrzeń by pomyśleć o swojej regeneracji 🫶

PCOS, starania o drugiego 👶🏼

styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
    Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
    23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️

kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
    maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
    czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
    czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
    sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
    wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
    październik ➡️ 6. transfer 4AB + 4BC ⏳️

Zostało 2 ❄️
‹‹ 76 77 78 79 80
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ