Pastelowa Poznań 🩺
-
WIADOMOŚĆ
-
Och 🥰🥰🥰 wyobrażam sobie co to bylo za przeżycie 😍 Wspaniale slyszeć, że misiaki tak pięknie sie rozwijają 😍 Kiedyś czytalam ze taka minimalna waga dla wczesniaka zeby wyjść do domu to jest 2 kg, ale myślę ze to dobrze ze chlopcy sa pod fachową opieką tak długo, aż będziecie mogli byc 100% spokojni ze beda miec pelne brzuszki 🫶
A moja beta to jest inny wymiar telenoweli 😂
Nowa2024 lubi tę wiadomość
PCOS, starania o drugiego 👶🏼
styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️
kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
październik ➡️ 6. transfer 4AB + 4BC ⏳️
Zostało 2 ❄️ -
kicia_kocia wrote:Och 🥰🥰🥰 wyobrażam sobie co to bylo za przeżycie 😍 Wspaniale slyszeć, że misiaki tak pięknie sie rozwijają 😍 Kiedyś czytalam ze taka minimalna waga dla wczesniaka zeby wyjść do domu to jest 2 kg, ale myślę ze to dobrze ze chlopcy sa pod fachową opieką tak długo, aż będziecie mogli byc 100% spokojni ze beda miec pelne brzuszki 🫶
A moja beta to jest inny wymiar telenoweli 😂
Chłopaki już przekroczyli 2 kg, a Olek zbliża się już nawet do 2200g 😁💪 także no tutaj kwestia, żeby potrafili skoordynować ssanie, połykanie i oddychanie jednocześnie, bo dzisiaj w sumie byłoby dopiero 33+0 więc na razie trochę średnio im to idzie 😉
Ale cieszymy się bardzo, że nie potrzebują już totalnie żadnego wspomagania oddechowego, odpoczywają sobie tylko, śpiulkają, a opanowanie butelki to już jest ostatni krok 😍🥹
kicia_kocia lubi tę wiadomość
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
1xCP 💔⏸️
2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
1. FET+EG 5AA ✅🥹🍀🤞
Dwa bobasy na pokładzie ♥️♥️
NIFTY pro-zdrowi chłopcy 🩵🩵
30+2 chłopcy są z nami na świecie 😍
1930g 45 cm i 1900g 44 cm naszych kochanych Misiów 🐻🐻 -
Na spokojnie wszystko ogarną 💪 Sa super dzielni, uczą sie wszystkiego podczas gdy mogliby jeszcze chillować w twoim brzuchu 🥰
A jak ty sie czujesz? Mam nadzieję, że połóg jest dla ciebie łaskawy i też masz przestrzeń by pomyśleć o swojej regeneracji 🫶PCOS, starania o drugiego 👶🏼
styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️
kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
październik ➡️ 6. transfer 4AB + 4BC ⏳️
Zostało 2 ❄️ -