PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
kasjja wrote:To był pierwszy albo drugi cykl z wit.D (i 2 cykl na diecie). Dość mocno wierzę, że to dzięki diecie (niskie IG, eliminacja alergenów) się udało.
-
weronika86 wrote:ja tez trzymam diete od poczatku cyklu, bylo ciezko ze slodyczami przez 2 pierwsze dni, ale wytrzymalam i juz mnie nie ciagnie. Jadlam bardzo duzo owocow jak mnie na slodkie ciaglo, glownie jablka malinowki 3 razy podchodzilam do diety i konczylo sie na checiach
No ja też nie mogłam się do diety zabrać, póki dietetyczka na mnie nie nakrzyczała we wrześniu, jakie to ważne. Zero słodkiego (ew. od święta, ale nie częściej niż 1 w tyg.), owoce- pozwoliła mi 1 porcję dziennie (czyli 1 jabłko/banan lub pomarańcza lub 2 szklanki malin albo inny owoc wg przelicznika). Jeść pięć razy dziennie. Dietę umieściłam na gmailu (konto:ovupcos, hasło:pcospcos), pisałam już parę razy o tym na forum A że mocno wierzę, że udało się dzięki diecie, to przypominam. -
Kochane forumowe ciocie! dzis o godz 9:15 przyszedl na swiat nasz synek Igorek! waga 3810 i 53 cm,jestem po cc,bo skurcze byly silne,ale rozwarcie nie szlo za bardzo,a synek spory,dochodze do siebie,jestem szczesliwa!
liloe, weronika86, Madzia85, Mlenka, H30, sebza, kasjja, gosia81, HANA, aga.just, muszka27 lubią tę wiadomość
-
Mlenka ja to różnie mierze w weekendy, jak sama z siebie się przebudzę to mierze z rana a jak nie to zaraz przed wstaniem.
Zależy jaka jest u Ciebie różnica, bo ja zwykle wstaje o 7.00 a w weekendy niewiele później bo koło 8
NINA GRATULACJE w tym roku będziesz mieć wyjątkowe świętaGYNCENTRUM
31/10/15 kriotransfer - wczesne blastocysty BB i BB
Ciąża biochem: 6dpt-4,1 9dpt-18,1 11dpt-21,8 16dpt-8
04/03/16 transfer - zarodek 2-dniowy
- zamrożona wczesna blastocysta AB
10 dpt-0 -
Nina wielkie gratulacje Cudnie, możesz już swoje szczęście tulić
A ja dziewczynki dając Wam kolejną porcję sił i nadziei pochwale się,że u mnie mieszka Syneczek Jednak przeczucia się nie potwierdziły :p i wróżby kalendarzykowe ale później gdzies tam czułam,że moje Malenstwo lubi nam robić niespodzianki i nas zaskakiwać i może okazać się chłopaczkiem tatuś dumny a mamusia szczęśliwa
Teraz troszkę chorujemy, ale leczymy się domowymi sposobami i siedzimy na L4 już do końca Synuś daje znaki, kopie i się wierci miłe uczucie. Uwielbiam też patrzeć na brzuszek jak czasem podskakuje, normalnie widać jak się tam wierci.
Pozdrawiamy Was i ściskamy mocno.kasjja, gosia81, HANA lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia, gratulacje Dużo zdrowia! Nie mogę się doczekać tego etapu ciąży, na którym jesteście My dla odmiany mamy przeczucia, że to synek, zwłaszcza, że było w dniu owu. No zobaczymy Wszystkiego dobrego, pozdrowienia
Mlenka, u mnie bez zmian, samopoczucie pierwszotrymestrowe Mam nadzieję, że plamienia zanikają. Jestem na zwolnieniu, muszę dużo leżeć, nie wychodzę z domu, ale spoko, to w sumie nie problem, najważniejsze, by wszystko było ok -
O kurde ale duzo szczescia na tej stronie zagoscilo Gratuluje mamuską i przyszłym rówzniez !!!
Raport
13dc: 23,3 mm prawy, endo cienka dupa 7mm, menopour na endo
14dc: dzis, pregnyl z rana jak smietana
23.12 Beta i akurat taki okres okropny, a ja bede wyła przy stole wigilijnym
buziaki:Dsebza, kasjja lubią tę wiadomość