PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta wejdź na zielary. Ja brałam donga 2 razy po jednej tabletce po całkowitym ustaniu krwawenia. U mnie to wypadło od 6 dc i brałam do 12. Dziewczyny na zielarach podpowiedzą Ci jak dongiem wywołać @.
Sebza ależ się cieszęJa mam wizytę 12.06
gosia81 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Ja też się cieszę, chociaż nadal to umiarkowana radość. Większa będzie jak się pokaże zarodek i serce. No ale pierwszy etap zaliczony, więc jestem odrobinę spokojniejsza…
Ale mogłyście powiedzieć brzuchatki, że stres podczas starań to nic w porównani do tego, który jest na początku ciąży, może bym się na to psychicznie przygotowałagosia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHiacynta zacznij najlepiej od dwóch tabletek dziennie. Ja też tak zaczynałam w pierwszym cyklu a teraz w drugim postanowiłam brać cztery bo po dwóch czułam się zupełnie normalnie.
Po dwóch dniach brania donqa już dziś od mniej więcej dwóch godzin zaczęłam czuć lewy jajnik. Dobry znak.hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo znaczy że najpierw muszę dostać @ a po zakończeniu brać donga ??
natt wrote:Hiacynta zacznij najlepiej od dwóch tabletek dziennie. Ja też tak zaczynałam w pierwszym cyklu a teraz w drugim postanowiłam brać cztery bo po dwóch czułam się zupełnie normalnie.
Po dwóch dniach brania donqa już dziś od mniej więcej dwóch godzin zaczęłam czuć lewy jajnik. Dobry znak. -
Tak Hiacynta, jak się skończy krwawienie. Na wywołanie @ możesz wziąć jakiś progesteron (luteina, duphaston, utrogestan) No ale lepiej nic nie robić na własną rękę, tylko kontaktować się z lekarzem.
Poza tym spokojnie możesz jeszcze poczekać kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 12:30
-
nick nieaktualnyJa miałam dwa tyg temu umówić się na laparoskopię ale okresu nie dostałam i tak czekałam ale nie doczekałam się.
Dziś kupiłam ten dong... 100 kap za 38 to nawet przyjazna cenamam nadzieje że po laparo.. da mi na stymulację i ten dong coś pomogą bo ja już nie wytrzymam psychicznie ...;/
A w pracy też już mdli mnie na widok tych operacji tych zestawów operacyjnych .... już chce być na L4 i tak za 2 lata kończy mi się umowa i chce jeszcze wykorzystać
pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a informujecie swoich lekarzy o dongu? Tak czytam i czytam, mam ochotę też użyć bo czuję się zrezygnowana wiecznym brakiem @
. Tylko zastanawiam się czy zaczekać z tym do wizyty u lekarza, aby nie rozregulować obecnego stanu po drogich badaniach.
-
nick nieaktualny