PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutnamiss no krecha jak w mordę strzelił
Bólami się nie przejmuj, ja też zanim się dowiedziałam miałam takie bóle i myślałam że już nic z tego
Nadal czasem lekko pobolewa, ale w ciąży tak jest
Super, wygląda na to, że Ci się udało! Umów się może do lekarza co z tym duphastonem.
Możesz zrobić betę z krwi i powtórzyć po 48hWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 08:43
-
Zrobiłam właśnie, progesteron biorę. Ale ten strumieniowy bledziutki wyszedł. Rano powtórzłam płytkowy i znów ciemna krecha. Nie wiem o co chodzi poprzednio miałam straszne bóle okresowe i poroniłam ehh boję się cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 08:59
-
Smutnamiss w piatek mam usg. Też trochę się stresuję, mam nadzieję, że już będzie widać serduszko... Tak mi się dłuży do tego czasu. Ale mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Betę miałam 2 dni przed spodziewanym okresem 42 a po 4h 127. Więcej nie badałam. Nie ma sensu się stresować i przez miesiąc latać co 2 dzień na pobranie krwi...
-
Mój gin mi powiedział, żebyśmy się umówili najwcześniej po 2 tygodniach od daty spodziewanej miesiączki. Wcześniej to chyba nie ma sensu, bo nie bardzo nawet będzie coś widać. Ja nie brałam żadnego progesteronu. Moja wizyta będzie tak po 2,5 tygodnia.
-
Owu miałam w 20 dc zrobiłam test owu odczekałam 3 dni i zaczęłam brać duphaston. Po 10 dniach odstawiłam na drugi dzień brązowe plamienie jakby woda przez 1.5 dnia i potem czysto przez 1.5 dnia no i wczoraj test. Nie wierzę w tą kreskę czy test bobo może być fałszywie dodatni? A właściwie 3 testy w tym strumieniowy bledzioch, płytowe grube krechy. Dodam że gin mi kazała brać dupka od 16dc a ja jeszcze wtedy długo przed owulacją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 10:39
-
Frida91 wrote:Jeśli wyjdzie pozytywny a bierzesz progesteron to się nie odstawia. Ja po prostu niczego nie brałam i miałam progesteron naturalnie 41 więc jest ok i nie musze. Nie miałam żadnych plamień itp.
To super ja już raz poroniłam więc dmucham na zimne. Bardzo dobrze ze masz taki naturalnyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 10:29
-
Frida91 wrote:Smutnamiss nie nakręcaj się bez sensu. Dodatni to dodatni, nie wymyślaj że fałszywy zwłaszcza, że dwa Ci pokazały. Ciesz się a nie ciągle panikujesz, bo osiwiejesz naprawdę.
-
Nie miałam czasu faktycznie panikara ze mnie i na bank gdzieś pójdę żeby nie zwariować. Póki nie urodzę to chyba będę się denerwować. Nie czuję się ciążiwo bardziej okresowo boję się pomyśleć że jestem w ciąży..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 10:38
-
Dlaczego boisz się pomyśleć? Chyba tego właśnie chciałaś?
Idź koniecznie bo tak się nie da funkcjonować. Kazda z nas ma obawy ale mam wrażenie, że Ty jesteś non stop przerażona każdym objawem, każdym badaniem itd.adaska lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Dlaczego boisz się pomyśleć? Chyba tego właśnie chciałaś?
Idź koniecznie bo tak się nie da funkcjonować. Kazda z nas ma obawy ale mam wrażenie, że Ty jesteś non stop przerażona każdym objawem, każdym badaniem itd.
Bardzo chce być w ciąży,
Lekarz spisał cykl na straty mam wykupione leki na stymulację to dla mnie szok. Masz rację bardzo się boję tak pragnę dziecka