PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
truskavvkowa wrote:Kurde, już taką małą cichą nadzieję mam, że może jajniki zaczęły pracować. Ostatnio pobolewał mnie brzuch i żarłam jak najęta, a wysypało mnie niesamowicie. Więc było dziwnie. Infekcje miewałam często, więc jakoś nie czuję żeby to było to. Och, nawet nie wiecie jak się głupio zaczęłam cieszyć z takiej małej rzeczy, że coś może 'zatrybiło'
A nie bierzesz nic na wywołanie @?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:19
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:19
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:20
-
.
-
Bella u mnie też się czasem pojawiała jasna krew w śluzie, a nigdy nie miałam torbieli Miejmy nadzieję, że to inna przyczyna
Wkurzam się, bo zawsze, gdy czekam z niecierpliwością na skok tempki to dzieje się coś co mi przeszkadza ją mierzyć Powinnam mieć owu już parę dni do tyłu, to dzisiaj bym prawie zaspała do pracy, o mierzeniu temp. o 8.00 nie było mowy -
.
-
.
-
No moja temperaturka daje rade, jak ktoregos dnia zobaczylam ze skoczyla prawie do 37 to normalnie oczy az przecieralam zniedowierzenia.
Szczerze mowiac to chyba na @ bardziej,bo to by oznaczalo ze metforminka dziala a tak to nic nie wiem,a na operacje I tak I tak jeszcze pare miesiecy poczekam wiec chyba wolalabym najpierw @,lepiej bym sie poczula I moglabym od poczatku cyklu sprawdzic temp. a tak to zaczelam w chyba 190 dniu czy jakos tak.
Kiedy powinnas dostac @? -
.
-
.
-
W środę na rano się umówiłam, bo tylko wtedy mogłam wolne wziąć w pracy.
Dziś dalej trochę krwawię, co jakiś czas maleńkie skrzepy widać, ale bardzo jasne. Dziwne to. A w dodatku boli mnie tak cholernie podbrzusze i lewy jajnik, że cały dzień latałam z miejsca na miejsce bo nie mogłam usiedzieć, aż szef podsumował na koniec dnia "jak taka kwoka co jajko ma znieść" taki to umie wesprzeć
Jak u Ciebie Bella?
Tygrysku, a u Ciebie ta krew w śluzie to co oznaczała zazwyczaj?
Tak sobie głupio myślę, że po takim czasie bez okresu to powinno się ze mnie lać, a mój tylko mówi mi, że pewnie coś dopiero zaczyna powoli działać więc powoli się sączy. Taki rozgardiasz w głowie mi zrobiło to wszystko
Sorki dziewczyny, ale tutaj z facetami przez cały dzień to się wygadać nie można -
Wiesz co truskavvkowa ja tam dostalam kiedys takie krwawienie po 9 miesiacach bez, i niezycze go nikomu, 3 razy bylam na pogotowiu bo tak mnie bolalo,a krwawienie bo nkemozna tego nazwac normalnym okresem trwalo 3 miesiace,mialam co prawda 2 przerwy ale kazda trwala zaledwie kilka dni,cale zycie mam problem z @ i dlugimi przerwami miedzy nimi ale tylko raz mi sie tak zdarzylo zeby byl taki potop,dziwne w sumie to bylo bo po 2 miesiacach przyjechalam do polski i poszlam na kompleksowe badania krwi,bo przeciez tak dlugo sie juz lalo ze musialo cos wyjsc nie tak,tesciowa mojej siostry robila mi te badania i wyobrazcie sobie ze powtarzala je ze 2 razy bo niemogla uwierzyc ze wszystko bylo w zajebistej normie,poprostu wyniki ksiazkowe,pierwszy raz mialam takie dobre wyniki i to po 2 miesiacach krwawienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 08:16