PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
violijka wrote:Weronika gratuluje, co do metforminy to moj lekarz powiedzial ze faktycznie moze duzo pomoc jesli trzyma sie diete,ja juz biore 2 miesiace narazie nic wiec zobaczymy co bedzie dalej. Weronika jesli bys mogla napisac do mnie cos wiecej na temat tego co jadlas I w jakich ilosciach, skoro tobie sie udalo moze I mnie sie uda zrzucic wiecej niz to moje nieszczesne 19 kg.jesli mozesz to wyslij mi wiadomosc prywatna,bede bardzo wdzieczna.
-
Weronika86 dlaczego myślisz, że ktoś chciał Cię obrazić? Chyba to forum jest od tego żeby wyrazić własne zdanie na jakiś temat, nie tylko sobie słodząc i pocieszając się na każdym kroku.
Publikując swoje przeżycia w takim miejscu musimy się liczyć z tym, że ktoś na jakiś temat będzie miał odmienne zdanie i Ci to napisze. Z resztą chyba to wiesz bo jesteś tu bardzo długo... -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Ewelina92 i jak tam teścik?
Test z bobotest wyszedł negatywny :d szczerze to troszkę się cieszę, bo nie chciałabym być znowu w ciąży pozamacicznej a niestety mi to grozi po wizycie u lekarza będę mogła na spokojnie działaćSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:19
Ewelina92, Wonderwall, tygrys73 lubią tę wiadomość
-
.
-
.
-
.
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
.
-
Hej, tu jestem nowa.Ale chyba to odpowiednie miejsce, gdzie kobieta z PCO może się wygadać. NO więc jakoś tak, że od 4-5 miesięcy nie miałam miesiączki, oczywiście tej wywoływanej, bo tą samodzielną x czasu temu miałam, nawet nie pamiętam.
Ale doradźcie mi coś bo zwariuję, a do lekarza się dostać nie mogę.
Od 2 tygodni mam takie brudne upławy, myślałam, że może jakaś grzybica czy coś mnie złapie, ale tu nic, aż wczoraj w toalecie na papierze był gęsty śluz i taka jasno czerwona plamka krwi. Malutka bo malutka, ale szok dla mnie!
Wieczorem sprawdzałam szyjkę, na palcu też zostało mi trochę takiej "czystej, jasnej" krwi, i dziś rano to samo.
Będę w niebo wzięta jeśli dostanę okres.
Mój ginekolog go września jest na urlopie .. ;/
Co myślicie? Bo ja to przez całą noc nie mogłam zdiagnozować sama siebie -
Truskavvkowa, ja na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza skoro Twojego nie ma ;/ Zawsze warto sprawdzic, czy nie masz jakiejś infekcji. To nie ą ''normalne'' objawy. Byc może to nic poważnego, ale sama na pewno się nie zdiagnozujesz, a na pewno nie zrobi też tego nikt z forumSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Kurde, już taką małą cichą nadzieję mam, że może jajniki zaczęły pracować. Ostatnio pobolewał mnie brzuch i żarłam jak najęta, a wysypało mnie niesamowicie. Więc było dziwnie. Infekcje miewałam często, więc jakoś nie czuję żeby to było to. Och, nawet nie wiecie jak się głupio zaczęłam cieszyć z takiej małej rzeczy, że coś może 'zatrybiło'