PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:20
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:20
-
A mi się chce płakać, bo wyobrażam sobie jak się musisz czuć. Niezależnie od tego jak się kłóciliśmy to nigdy czegoś takiego nie usłyszałam. Szkoda, że zaangażowałaś się tak bardzo, a on tego nie docenia...Czuję, że jeszcze będzie żałował swojego kroku. Mężczyźni są często bardzo krótkowzroczni. Może za ostre słowa, ale kurczę ciężko mi to zrozumieć...
Bella93 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:21
-
.
-
Przepraszam Cie Bella ale ja mam wrazenie ze on poprostu niedorosl do powaznego zwiazku, to ze mial zone nic nie oznacza nawet to ze jest starszy od Ciebie tez nie.Zachowuje sie jak dzieciak,tak jak powiedziala do ciebie jego mamusia. Zeby miec dziecko trzeba sie kochac, I wspolnie tego chciec, sama w ciaze nie zajdziesz, moze jemu jest tak wygodnie?
Wiem jedno napewno znajdziesz kogos kto doceni Ciebie I Twoje starania, wesprze cie w sytuacji kiedy bedziesz tego potrzebawac. -
.
-
Bella 93 to smutna syuacja ale wiem co mówię ! jeszcze będziesz Bogu dziekowała, że z nim nie zostałaś jak poznasz tego jedynego. Wiem to na swoim przykładzie ! też mi sie wydawało że cudowny, jedyny- idealny !! nie ! teraz mam takowego ! co prawda nie idealnego bo każdy ma wady, ale wyjątkowego, który mnie będzie kochał do końca życia i nie zdradzi. Życzę Ci powodzenia i znalezienia prawdziwej miłości
Bella93 lubi tę wiadomość
-
Bella, domyślam się, że nasze gadanie, że będzie dobrze nic nie da, że najlepiej byłoby siąść rozryczeć się jak dziecko, zapić albo zajeść smutki, ale pamiętaj że "czasem jak coś się długo pierdoli, to choćby nie wiem co, to i tak się spierdoli".
Ja ostatnio właśnie takie słowa usłyszałam od mojego M., i też choć boli to bardzo i nie dopuszczam do siebie myśli 'końca' to wiem,że to właśnie Nas czeka.
Może to będzie idealny czas dla Ciebie, na kogoś nowego, na zmiany, dobre zmiany.
Trzymam kciuki! Wiesz gdzie Nas szukać, gdybyś potrzebowała się wygadać, "wypisać" :*Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella współczuję, że trafiłas na takiego "kogoś" kto nie był wart Twojego uczucia...
Niby jesteś na niego zła ale widać, że też próbujesz go usprawiedliwiać. Wiadomo, że to Wasza- Twoja decyzja jak postapicie w tej sytuacji ale jeśli uważasz, że jest wart Waszej miłości i rzeczywiście sie kochacie to walcz! Widać, że Ty go kochasz ♥ Ale ciekawe czy na pewno z wzajemnościa...?...
Jesli uważasz, że to wszystko nie jest warte starań a on wróci do żony to zostaw go i ułóż sobie życie z kimś kto będzie Ciebie wart!Bella93 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Jego świat stoi do góry nogami (urząd kontroli skarbowej wytoczył mu sprawę i jest winny 2mln, dla lepszego zobrazowania sytuacji), przeżywa ciężkie chwilę, próbują mu zabrać wszystko na co ciężko pracował, razem z mieszkaniem. Myślę, że się boi wciągać w to mnie, a już tym bardziej dziecko, bo nie wie co go czeka.
Owszem sama nie zajdę, uważam, że z nim stworzyłabym coś cudownego. Ciężko będzie mi znaleźć drugiego tak inteligentnego, kochanego, opiekuńczego, ciekawego i przystojnego mężczyznę. Właściwie to nie mam zamiaru go szukać. Mam tendencję do pakowania się w kłopoty, nie potrafię być sama.Bella93 lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito