PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie Pani ginekolog, obejrzała szyjkę, zrobiła usg, zbadała piersi także jestem zadowolona
Pani doktor powiedziała, że nie mam typowych jajników dla PCOS, stwierdziła, że są to jajniki o strukturze drobnopęcherzykowatej...
Dostałam skierowanie do szpitala na dokładną diagnostykę hormonalną w 3dniu cyklu (czyli jutro). Tak mi się nie chce, nie lubię szpitali, ale to na szczęście tylko dwa dniSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Violijka, czy dobre to się okaże jak będą wyniki ze szpitala
Dobrze, że dała to skierowanie, przynajmniej na tym oszczędzę ;)HSG również zrobi mi w szpitalu na NFZ. Generalnie jestem naprawdę zadowolona z wizyty.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:22
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Ewelina92 i bardzo dobrze, dociekliwość lekarza to pierwszy krok do najwłaściwszych działań.
Bella93 ale zapisujesz się na Uniwerek Łódzki, czy coś innego? Bo ja też jestem na etapie szukania pracy i rekrutacji na magisterkę, może się spotkamy? (Administracja) -
nick nieaktualnyEwelina92 wrote:Ja już po wizycie Pani ginekolog, obejrzała szyjkę, zrobiła usg, zbadała piersi także jestem zadowolona
Pani doktor powiedziała, że nie mam typowych jajników dla PCOS, stwierdziła, że są to jajniki o strukturze drobnopęcherzykowatej...
Dostałam skierowanie do szpitala na dokładną diagnostykę hormonalną w 3dniu cyklu (czyli jutro). Tak mi się nie chce, nie lubię szpitali, ale to na szczęście tylko dwa dni
No to świetnie! Lepiej, że dała skierowanie niż musiałabyś prywatnie robic!
A u kogo byłaś jak mogę wiedzieć?
Ja sie zastanawiam czy na dla konfrontacji opini nie pojść jeszcze do innego lekarza...
-
nick nieaktualny
-
.
-
No tak, tylko co innego robić żeby w ogóle można było żyć?...Też mnie wiele przedmiotów irytowało, ale jakoś tak zawsze interesowałam się prawem i wiele zajęć było ciekawych-np. prawo karne, czy bardzo życiowe- prawo cywilne. Pracy szukam w tej dziedzinie co studia- administracja albo w urzędzie (ale tu się raczej nie dostanę) albo w prywatnej firmie. Ostatnie dwa miesiące spędziłam w banku, w zespole administracji i chociaż pracy było dużo i niezbyt łatwa to bardzo mi się podobało Lubię ,,grzebać" w papierach
-
.
-
Bella miedzy milosci a nienawiscia jest bardzo cienka granica wiec to ze zaczynasz czuc nienawisci mnie niezaskakuje.Teraz pamietaj ze to Ty jestes najwazniejsza I nic wiecej.Nie wiem jak zapatrujesz sie na wychowywanie dziecka samemu ale znam bardzo duzo dziewczyn ktore chcialy miec dziecko ale niemialy partnerow, znalazly dawce I teraz sa szczesliwymi mamusiami,rob tak zebys ty byla szczesliwa.
-
.
-
Bella w 100% wiem co czujesz, w tym momencie mam to samo. Ja ze swoim gryzę się od kilku miesięcy, tłuczemy się, ja płaczę po nocach, coraz częściej mówimy że to koniec, że nie jesteśmy już razem i że to już dawno się skończyło, tylko nie potrafimy się rozejść. To boli, cholernie. A przecież jedyne czego mi, tak samo jak Tobie i wielu innym z nas, potrzeba to odrobina miłości, i noszenia drugiego serduszka pod naszym serduszkiem. To przecież nie wiele, a tak trudno to osiągnąć.
-
.
-
To rzeczywiście musisz się wkurwiać...Ja zawsze wiedziałam, że będę się uczyć i pracować, bo nigdy nie wiadomo jak się życie ułoży...Facetowi coś odbije, zostawi mnie i zostanę sama, nie mając niczego. I też tak jak Ty Bella nie chcę długo czekać na dziecko. 22, 23 lata to dobry czas, dziecko ma młodą mamę i ma większą szansę długo się nią cieszyć.
Bella93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem juz w domku.laparoskopia przebiegla bez problemów, trwala godzinkę i moje jajowody teraz juz drozne i na swoim miejscu dochodzą do siebie.zostalo mi tylko sporo gazu w jamie brzusznej i mam straszny bol w ramionach.mam 2 nacięcia jedno w pępku drugie po lewej stronie na dole i strasznie opuchnięty brzuch a tak pozatym to jest ok.kazali mi dużo pic i lerzec wiec często wstaje do toalety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 21:05
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny