PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:22
-
nick nieaktualnyNo, tylko jak ja nie mam monitoringu to nie mam pojęcia jaką mam wielkość pęcherzyków i kiedy Jutro idę do gina, obgadam strategię na następny cykl. Po Clo coś ruszyło u mnie na pewno, bo czułam kłucia z jajników i generalnie czułam, że tam na dole coś się dzieje, a zwykle nic nie czuję. Ale owu nie było, dzisiejsze badanie progesteronu to potwierdziło
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:22
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiesz, że ja zdiagnozowałam moje PCOS właśnie z wykresu cyklu? Po nim widziałam, że coś nie gra, poszłam do laboratorium na prywatne badania i po wynikach już wiedziałam, dopiero z nimi poszłam do ginekologa i potwierdził "moją" diagnozę potem kolejny też potwierdził, porobił więcej badań, ale to wykres mi powiedział, że coś jest nie tak... więc hie umiem się nim nie przejmować
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:23
-
.
-
Bella93 będę w myślach z Tobą,ja też się trochę obawiam, bo większość znajomych z mojego kierunku idzie na dzienne, a ja nie...W ogóle jakaś deprecha ostatnio, mąż nie chce na razie się starać, szukanie pracy marnie mi wychodzi...Na pocieszenie tylko to, że za miesiąc się przeprowadzamy. Ale puste będzie to mieszkanie bez dzieciątka...
Bella93 lubi tę wiadomość
-
Hej w środę odebrałam moje wyniki badań i cóż jest średnio... Podwyższona prolaktyna, progesteron, testosteron, insulina i dodatkowo wolniejsza krzepliwośc krwi ;// Dostałam na 3mc Norprolac i inofem.
Miała któraś z Was do czynienia z tymi specyfikami?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyInofem to suplement diety, biorę go, wspomaga płodność, szczególnie przy PCOS, ale nie sądzę, żeby był wystarczający jak chodzi o tyle podwyższonych parametrów... Ten drugi lek to na obniżenie prolaktyny, nie mam z nim doświadczenia. Co lekarz planuje zrobić z podwyższonym progesteronem i testosteronem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.