pęcherzyk
-
WIADOMOŚĆ
-
Pirelka a co do tej pory przyjmowałaś? Ja od nowego cyklu mam brać CLO, ale tak się zastanawiam, bo po ostatnim monitoringu miałam dominujący pęcherzyk tyle tylko że nie pękł, więc dlaczego mam brać CLO na pęcherzyki a nie dostałam czegoś na pęknięcie? Co o tym sądzicie?
-
nick nieaktualnyAniiusiaaa5 ja przyjmuję od 2 miesięcy dostinex i jeden cykl za mną z duphastonem. Na razie nic więcej lekarz mi nie przepisał. Zobaczymy co pokaże kwiecień i czy się uda.. bo w tamtym miesiącu pęcherzyków nie było dominujących więc i szanse były niewielkie.
-
nick nieaktualnymarl202 wrote:o super:) same dobre wieści
u mnie w lewym czysto, w prawym jest pecherzyk ma 2 cm, powiedzial zeby dzialać dziś i jutro bo powiniem peknąć, tylko ciekawe czy pęknie czy jak w tamtym m-cu nie. Na kolejny monitor idę w czwartek zbadac co się wydarzyło
ciekawe czy u mnie pęknie, bo mi nie zlecił lekarz ponownego badania, pewnie z góry nie zakłada, że nie pęknie bo to dopiero moje początki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to dziwna sprawa, w niedzielę wieczór bo basenie miałam lekko różowy ale minimalnie, na drugi dzień prawie nic..raz zauważyłam minimalnie różowy, potem już przeźroczysty i lepki, dzisiaj niby nic a jakby wilgotno w pracy i bolą mnie jajniki i podbrzusze jak w czasie miesiączki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem po wizycie,
pęcherzyk pękł co jest dobrą wiadomością bo w tamtym cyklu nie pękł, natomiast nie udało sie go zapylić, nie wiadomo czemu... ;/
W następnym cyklu znowu będzie monitorowanie żeby stwierdzić czy on pękł teraz wyjątkowo, czy nie pękł ostatnio wyjątkowo. I jak znowu się nie uda to ma mi zrobić drożność jajowodów.... podobno to nie mile:(
Teraz znowu cały miesiąc czekania ... i tak w kółko -
nick nieaktualny
-
tak ogólnie bez nadzoru lekarza to już nieco ponad rok,
a od ok poł roku chodze do lekarze jednak były to wizyty państwowe co dało taki wynik , że w trakcie tego czasu dowiedziałam się tylko że ma za wysoką prolaktynę, więc jak już badania wyszły źle to zaczełam chodzić prywatnie i własnie to był 2 cykl który monitorowałam
Ale w porównaniu z wizytami państwowymi to teraz u prywatnego gin. coś przynajmniej sie wyjasnia, mam nadzieje że wkrótce znajdzie przyczynę...
W międzyczasie tez sna własną rękę robiliśmy wyniki nasienia 2 razy i wyszły ok. Ale myślimy zeby powtórzyć znowu bo minęlo 8 m-cy od ostatnich. -
Cześć dziewczyny:)
jesteście bardziej tu zorientowanie, dlatego mam pytanie. Mam cykle 42 dniowe, byłam u lekarza i 1,5tyg.przed owu miałam pęcherzyk 12mm i endo 6,3 , lekarka powiedziała,że ładne (to było 14.04) owu mam mieć 25.04 czy nie za duży będzie pęcheryk wtedy? Dodam że ani sluz ani żadnych bóli nie mam a wcześniej zawsze czułam...