SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Po transferze Maluszka
Odpowiedz

Po transferze Maluszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • asiamar Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety nici :/ wynika 0.26 czyli sikaniec nie kłamał ciąży brak. Nawet płakać mi się nie chciało bo wczoraj się wypłakałam.

Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
    Gameta Rzgów <3 <3 <3. Jest cud ❤
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wspieramy❤️❤️❤️❤️

asiamar lubi tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiamar wrote:
    U mnie niestety nici :/ wynika 0.26 czyli sikaniec nie kłamał ciąży brak. Nawet płakać mi się nie chciało bo wczoraj się wypłakałam.
    ściskam mocno <3

3jvz73sbpxjphhug.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy pod lupą - odpowiadamy na Wasze najczęstsze pytania

Kiedy zacząć suplementację? Czym różni się kwas foliowy od aktywnej formy folianu? Jaką rolę przed ciążą odgrywają dieta i suplementacja? Odpowiadamy krótko, konkretnie i bez mitów.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ