Po transferze Maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, zakładam ten watek ponieważ interesuja mnie wasze wrażenia, samopoczucie po transferze. Jak czekać i nie zwariować, kiedy testowałyście, jakie brałyście leki i czy miałyście jakieś dolegliwości? Jestem dziś w 5 dobie po transferze
Torunianka, Julita76, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
No to Lonia dzić 6dpt, dluzy się .....
Ja czuje się nazbyt normalnie hihihi
emocje opadły i zaczynam się bac ze może się nie udać,
bardzo chce myslec pozytywnie i mysle każdą negatywną myśl odpycham od siebie
leki które biorę to
rano: encorton, femibion, wit D, duphaston
3x1 luthinus
wieczorem : clexane, estrofem, encorton, duphaston
Lonia co slychac?? -
U mnie również 6 doba po transferze, w miedzy czasie lekko dokuczal mi brzuch. Bol podbrzusza i takie parcie w dol. Ale dzis juz wszystko ustalo i dobrze sie czuje. Ja biore rano:wit D, magnez, duphaston, kwas foliowy, encorton, luteina, w poludnie luteina, encorton duphaston wieczorem:duphaston, luteina, clexane,estrofem. Niebawem testujemy i strasznie sie boje
Sanna, mysza89 lubią tę wiadomość
-
ja dziś jestem 2 dpt malusza i czuje sie jakby mnie walec przejechał katar mnie dopadł kaszel kicham no i juz mam 100 czarnych myśli no i ze maluch wypadnie ze mu nie daje szansy itd a biore magnez ,acard ,luteina dopochwowa 200 3x1 ,doustna lutka 3x1 ,estrofem 3x1 no i clexane wieczoremmysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Hey dziewczyny ja jestem w 8dpt . Mam bole brzucha , krzyza, piersi, lekkie mdlosci. W pn ide na krew mam w domu test , ale boje sie sprawdzic bo nie chce caly weekend plakacNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Sanna wrote:U nas dzis 7dpt sikaniec negatywny ale nie martwie sie tym bo to pewnie za wczesnie mam dzis lekkie bole w podbrzuszu takie klocie naciaganie ale nic nadzwyczajnego musimy czekac beta w piatekmysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Sanna wrote:U nas dzis 7dpt sikaniec negatywny ale nie martwie sie tym bo to pewnie za wczesnie mam dzis lekkie bole w podbrzuszu takie klocie naciaganie ale nic nadzwyczajnego musimy czekac beta w piatek
Sanna lubi tę wiadomość
-
Ja ogólnie czuje sie juz super nic mnie niebpobolewa mam tylko jeden objaw ale chyba lekow. Jak sie budze bez wzgledu ktora to jest godzina to musze cos zjesc bo inaczej mnie mdli i zasnac ponownie nie moge. Zjem czasem nad ranem sniadanko i wtedy moge dalej spokojnie spac.
-
nick nieaktualny
-
mysza89 wrote:ja dziś jestem 2 dpt malusza i czuje sie jakby mnie walec przejechał katar mnie dopadł kaszel kicham no i juz mam 100 czarnych myśli no i ze maluch wypadnie ze mu nie daje szansy itd a biore magnez ,acard ,luteina dopochwowa 200 3x1 ,doustna lutka 3x1 ,estrofem 3x1 no i clexane wieczorem
-
asiamar wrote:Zrobilam dzis test, wyszla jedna kreska , jestem zalamana. Jutro ide bez nadzieji do laboratorium Pewnie cala niedziele przeplacze ;(