Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynka wrote:Patisonek25 to może razem zaczniemy stymulację będę szła długim protokołem a patrząc, że dopiero będziesz miała rozpisaną stymulację to tak miesiąc plus /minus 🙂
Możliwe ale ja też mam skłonność do torbieli więc nie wiadomo czy nie dostanę leków też. Okaże się tak naprawdę co dalej 24 lutego bo wtedy mam wizytę 😉
A te zastrzyki to na wyciszenie endometriozy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego, 13:34
Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️35 L
AMH- 3.33, 3.77, 4.34
Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️60.5%❌️immunosupresja (equoral i encorton)❌️
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-20kg
👨36 L
bad nasienia ✅️morfo 3%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️
Rozpisanie stymulacji ⏳️ -
Patisonek 25 wrote:Możliwe ale ja też mam skłonność do torbieli więc nie wiadomo czy nie dostanę leków też. Okaże się tak naprawdę co dalej 24 lutego bo wtedy mam wizytę 😉
A te zastrzyki to na wyciszenie endometriozy?
Tak . Ja już w sumie też się na nic nie nastawiam z pokorą przyjmuję co mi przynoszą kolejne miesiące chociaż nadal mnie UJ... strzela mimo wielu doświadczeń i niby człowiek już powinien wiedzieć,ale ta nasza natura działa inaczej 🙈 -
Dziewczynka wrote:Tak . Ja już w sumie też się na nic nie nastawiam z pokorą przyjmuję co mi przynoszą kolejne miesiące chociaż nadal mnie UJ... strzela mimo wielu doświadczeń i niby człowiek już powinien wiedzieć,ale ta nasza natura działa inaczej 🙈
Nie ma co się nastawiam bo sama widzisz że życie pisze inne scenariusze. Chciało by się na już a nie zawsze się tak da niestety. Damy radę 😘Starania od 2021
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️35 L
AMH- 3.33, 3.77, 4.34
Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
🔥-20kg
👨36 L
bad nasienia ✅️morfo 3%
Kariotyp-✅️
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️
Patisonek 25 wrote:Nie ma co się nastawiam bo sama widzisz że życie pisze inne scenariusze. Chciało by się na już a nie zawsze się tak da niestety. Damy radę 😘
Dokładnie damy radę 😘 Ten miesiąc akurat szybko zleci po przeprowadzce do Poznania jeszcze dużo ogarniamy w domu i jest co robić, poznać Poznań. -
Dziewczynka wrote:Dokładnie damy radę 😘 Ten miesiąc akurat szybko zleci po przeprowadzce do Poznania jeszcze dużo ogarniamy w domu i jest co robić, poznać Poznań.
Fajnie ze jesteście już pi przeprowadzce my gdzieś pewnie po wakacjach. Jest jeszcze duzooo do robienia na budowie. To teraz kiedy wizyta?Starania od 2021
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️35 L
AMH- 3.33, 3.77, 4.34
Kir Bx,NK 15,7%
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
🔥-20kg
👨36 L
bad nasienia ✅️morfo 3%
Kariotyp-✅️
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️
U mnie w czwartek punkcja na chwilę obecną symptomów/ objawów hiperstymulacji nie ma i oby tak zostało .
Patisonek 25 lubi tę wiadomość
1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych( puregon ,mensinorm ,orgalutran )
5❄️ -
Dziewczynka czy to prawda gdzieś mi się obiło o uszy , że ta Twoja dietetyk przeprowadza się do Kołobrzegu 😔😔? Chciałam się zapisać po pierwszej wizycie ciążowej na chwilę obecną wszystko dobrze aby się dowiedzieć jakie zmiany teraz wprowadzić jakiś jadłospis czy coś a tu klapa.IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
ewelina_30 wrote:U mnie w czwartek punkcja na chwilę obecną symptomów/ objawów hiperstymulacji nie ma i oby tak zostało .
Mocne kciuki 🤞Starania od 2021
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️35 L
AMH- 3.33, 3.77, 4.34
Kir Bx,NK 15,7%
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
🔥-20kg
👨36 L
bad nasienia ✅️morfo 3%
Kariotyp-✅️
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️
ewelina_30 wrote:U mnie w czwartek punkcja na chwilę obecną symptomów/ objawów hiperstymulacji nie ma i oby tak zostało .
Powodzenia
W sumie nie wiem czy nie wygadałam z tym oddziałem 🤦♀️ Albo coś pomyliłam i chodzi o nową współpracę z istniejącym oddziałem - przepraszam Was - za dużo się dzieje ostatnio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego, 20:49
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków -
Emfanka wrote:Powodzenia
W sumie nie wiem czy nie wygadałam z tym oddziałem 🤦♀️ Albo coś pomyliłam i chodzi o nową współpracę z istniejącym oddziałem - przepraszam Was - za dużo się dzieje ostatnio...
Nic się nie stało 🙂 niedługo się pewnie wyjaśni .Tak tylko z ciekawości jak będziesz znała nazwę oddziału to możesz napisać.Tak jeszcze co mi przychodzi do głowy to w centrum pracuje dr Kampioni.Ona głównie zajmuje się operacjami , statyka narządów itd więc możliwe , że to u Niej na oddziale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego, 21:05
-
Sukienka wrote:Dziewczynka czy to prawda gdzieś mi się obiło o uszy , że ta Twoja dietetyk przeprowadza się do Kołobrzegu 😔😔? Chciałam się zapisać po pierwszej wizycie ciążowej na chwilę obecną wszystko dobrze aby się dowiedzieć jakie zmiany teraz wprowadzić jakiś jadłospis czy coś a tu klapa.
Niestety tak teraz mi dałaś klina ,ale to będzie Koszalin 🤔 jeny muszę się upewnić,ale ja i tak będę dalej u Niej prowadziła leczenie zawsze można zrobić wypad kilkudniowy nad morze jod samo zdrowie,ale wielka szkoda jako jedna z nielicznych bardzo mi pomogła. -
Dziewczynka wrote:Niestety tak teraz mi dałaś klina ,ale to będzie Koszalin 🤔 jeny muszę się upewnić,ale ja i tak będę dalej u Niej prowadziła leczenie zawsze można zrobić wypad kilkudniowy nad morze jod samo zdrowie,ale wielka szkoda jako jedna z nielicznych bardzo mi pomogła.
Dzięki 🙂 Możliwe , że coś pomieszałam właśnie z miastem zapamiętałam K i , że w tamtych rejonach 🙈 też racja jeszcze sobie wszystko przemyśle .IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️