Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynka wrote:Czy macie do polecenia jakieś miejsce gdzie można pójść na Pilates? Kiedyś chodziłam u mnie to dobrze działało na dolegliwości bólowe przy endo itd jednak kardio to nie dla mnie po 10 minutach zaczynam podpierać ściany i tyle 🤣🤣
Przed ciążą chodziłam do Pilates Boys bardzo polecam teraz w ciąży Joga ( oczywiście za zgodą doc )
Ps .mamy w domu bieżnie,ale jakoś też się nie umiałam wkręcić nawet z muzyką za to mój mąż uwielbia 🤣 wolałam iść na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 10:23
Dziewczynka lubi tę wiadomość
-
Manka wrote:Przed ciążą chodziłam do Pilates Boys bardzo polecam teraz w ciąży Joga ( oczywiście za zgodą doc )
Ps .mamy w domu bieżnie,ale jakoś też się nie umiałam wkręcić nawet z muzyką za to mój mąż uwielbia 🤣 wolałam iść na spacer
Dzięki 🙂 wysłałam zaproszenie aby o coś dopytać. -
Ehhh Dziewczyny nadal czekam na datę zabiegu... W czwartek mam dostać informację. Dodatkowo w pracy natłok, samochód znów nam odmówił posłuszeństwa...
Ten rok miał być łatwiejszy, jest końcówka lutego a ja powoli wysiadam psychicznie...🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków -
Emfanka wrote:Ehhh Dziewczyny nadal czekam na datę zabiegu... W czwartek mam dostać informację. Dodatkowo w pracy natłok, samochód znów nam odmówił posłuszeństwa...
Ten rok miał być łatwiejszy, jest końcówka lutego a ja powoli wysiadam psychicznie...będą wzloty i upadki ale idziesz w stronę szczęścia:)
Widzę, że zmieniałaś klinikę, zadowolona jesteś z Polnej? -
Emfanka wrote:Ehhh Dziewczyny nadal czekam na datę zabiegu... W czwartek mam dostać informację. Dodatkowo w pracy natłok, samochód znów nam odmówił posłuszeństwa...
Ten rok miał być łatwiejszy, jest końcówka lutego a ja powoli wysiadam psychicznie...
Nie napiszę nic bardziej odkrywczego niż Dotipik po każdej burzy prędzej czy później zaświeci słońce ☀️.
My już mamy dobry rok przerwy w tym czasie nauczyłam się jeździć konno gdzie zawsze nie było czasu ,profesjonalnie pływać warto też w tym całym pędzie starań i życia mieć czas i zaopiekować się sobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 15:07
-
Ten rok miał być łatwiejszy, jest końcówka lutego a ja powoli wysiadam psychicznie...
Całkowicie rozumiem, u nas kwalifikacja odroczona.. Też już mam dość czekania. Chciałabym podpytać o zabieg, wysłałam prośbę o dołączenie do przyjaciółek❤️ -
Dotipik wrote:Banalne, ale musisz dać radę
będą wzloty i upadki ale idziesz w stronę szczęścia:)
Widzę, że zmieniałaś klinikę, zadowolona jesteś z Polnej?
Jestem bardzo zadowolona
Dziękuję dziewczynyDzisiaj jest po prostu jakieś przesilenie... Jeszcze nasz samochód co tydzień temu wrócił od mechanika - musi tam wrócić 🥲
Bezova zaraz zaakceptuję🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
4 zarodki - 1 prawidłowy
Zmiana kliniki
5 zarodków -
Dziewczyny trzymajcie się😘
Wczoraj dostałam miesiączkę po prawie 8 miesiącach czekania na ogarnięcie spraw zdrowotnych w tym tarczycy zaczynam stymulację ⏳⏳Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 06:05
Dziewczynka, Bezova, Emfanka, Sukienka, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
-
Dotipik wrote:Gratuluje, bo widzę, że się udalo:) a który lekarz Cię prowadził? Ja jestem przed stymulacja, ale ogólnie jestem trochę niedoinformowana co i jak i lekko rozczarowana się czuje:(
Od początku doc B .Na początku jak przyszłam na Polna trochę musiałam się przestawić,wcześniej chodziłam do Pani dr z którą mogłam rozmawiać godzinami ona miała inny styl pracy i planowania dużo mówiła co to nie będzie a u doc B było tu i teraz podczas leczenia On za dużo nie mówi w przód co i jak będzie .IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
Sukienka wrote:Od początku doc B .Na początku jak przyszłam na Polna trochę musiałam się przestawić,wcześniej chodziłam do Pani dr z którą mogłam rozmawiać godzinami ona miała inny styl pracy i planowania dużo mówiła co to nie będzie a u doc B było tu i teraz podczas leczenia On za dużo nie mówi w przód co i jak będzie .
GratulacjeSukienka lubi tę wiadomość
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
4 zarodki - 1 prawidłowy
Zmiana kliniki
5 zarodków -
Hej będę na Pododdział Rozrodczości i Medycyny Perinatalnej I - mam termin na 19 marca
na razie nie otwierają pododdziału u siebie
Sukienka lubi tę wiadomość
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
4 zarodki - 1 prawidłowy
Zmiana kliniki
5 zarodków -
Emfanka wrote:Hej będę na Pododdział Rozrodczości i Medycyny Perinatalnej I - mam termin na 19 marca
na razie nie otwierają pododdziału u siebie
Super 🙂 to już coraz bliżejIVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
Dziewczynka wrote:OlgaW powiedzenia 💪 Ja miałam przyspieszoną wizytę przez zle samopoczucie ,ALE torbiele zniknęły 😁 zastrzyki podziałały i od wtorku zaczynam stymulację .
U mnie w przyszłym tygodniu pierwszy monitoring 🙂Dziewczynka, Sukienka lubią tę wiadomość