Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Goździk2024 wrote:Dziewczyny z endometriozą I adenomioza jaki miałyście zastosowany protokół na Polnej ? I jakie efekty
U mnie endometrioza po diagnozie i leczeniu i dr Janowca bez adenomiozy zaczynałam zastrzykami wyciszającymi ( torbiele) teraz od wtorku zaczynam zastrzyki stymulujące puregon AMH mam dobre .Ostatnio poznałam dziewczynę na Polnej też z endometriozą plus niskie AMH stymulację zaczynała inaczej niż ja . -
Goździk2024 wrote:Dziewczyny z endometriozą I adenomioza jaki miałyście zastosowany protokół na Polnej ? I jakie efekty
Endometrioza efekt w postaci ciąży.Na resztę pytań chętnie odpowiem na priv.IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
agatkaagatka - wysłałam zaproszenie, chcę dopytać o zabieg usunięcia wodniaka i co dalej było (jak przerwa itd )
agatkaagatka lubi tę wiadomość
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków -
Dziewczynka wrote:U mnie endometrioza po diagnozie i leczeniu i dr Janowca bez adenomiozy zaczynałam zastrzykami wyciszającymi ( torbiele) teraz od wtorku zaczynam zastrzyki stymulujące puregon AMH mam dobre .Ostatnio poznałam dziewczynę na Polnej też z endometriozą plus niskie AMH stymulację zaczynała inaczej niż ja .
Powodzenia ✊ Jak już szczęśliwie urodzę dzisiaj oddaliśmy krew na badania Nifty też mam zamiar udać się na konsultacje do dr Janowca odnośnie endometriozy i ogólnego leczenia.IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
19.02.2025 jest ♥️ -
Sukienka wrote:Powodzenia ✊ Jak już szczęśliwie urodzę dzisiaj oddaliśmy krew na badania Nifty też mam zamiar udać się na konsultacje do dr Janowca odnośnie endometriozy i ogólnego leczenia.
Z ciekawości zadzwonię jutro i dopytać jakie terminy aby też sobie ogarnąć tym bardziej , że po ciąży może być różnie,ale warto z pełnym przekonaniem jest to najlepszy specjalista od endometriozy ,adenomiozy i chorób współistniejące jeżeli chodzi o chirurgiczne leczenie to wiadomo są chirurdzy ginekolodzy każdy ma swoją działkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca, 20:39
-
Sukienka wrote:Ewelina _30 gdzieś mi mignęło pytanie o maślan sodu brałam Forte ten 600 jedną dziennie z Health Labs też ma dobry skład.
Dzięki!1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych
5❄️
Dodatnie ANA RO, LA Plaquenil 400 mg -
Dotipik wrote:Miałyście badanie krwi na początku stymulacji?
Miałam oznaczyć tylko progesteron przed rozpoczęciem stymulacji wcześniej miałam sprawdzane czy nie ma torbieli .Co do badań to trochę zależy jaki protokół rozmawiając z dziewczynami zalecenia się różniły .Dotipik lubi tę wiadomość
-
Dziewczynka wrote:Z ciekawości zadzwonię jutro i dopytać jakie terminy aby też sobie ogarnąć tym bardziej , że po ciąży może być różnie,ale warto z pełnym przekonaniem jest to najlepszy specjalista od endometriozy ,adenomiozy i chorób współistniejące jeżeli chodzi o chirurgiczne leczenie to wiadomo są chirurdzy ginekolodzy każdy ma swoją działkę.
Już się zapisałam na listę oczekujących.Na ten rok brak terminów nie wiadomo jak z kolejnym 🙈IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
19.02.2025 jest ♥️ -
U mnie 39 tc. Moge urodzić na dniach 🙈 szyjka już gotowa, bejbik napiera, zobaczymy tylko kiedy 💗
Bezova, Emfanka, ........ lubią tę wiadomość
2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Kwiecień 2023 FET ( encorton) nieudany
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
2024 Dalsza diagnostyka immunologiczna i powrót, mamy 2 śnieżynki ❄️❄️
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏
Emilka 13.03.2025 💗 -
Martulek wrote:U mnie 39 tc. Moge urodzić na dniach 🙈 szyjka już gotowa, bejbik napiera, zobaczymy tylko kiedy 💗
Szczęśliwego rozwiązania ♥️
U mnie 35 jeszcze trzy tygodnie i doc mówił , że indukcja u mnie cukrzyca na insulinie i teraz nadciśnienie doszło.Martulek lubi tę wiadomość
-
Dotipik wrote:Cześć, wiecie może czy można wjechać prywatnym samochodem pod centrum ivf:)? Domyślałam się, że nie, bo jakby każdy chcial:) ale może można to jakoś sprytnie zrobić
?
Jeździsz sama? Teraz jak mam monitoringi do ivf to mąż mnie wysadza koło tego szlabanu i sobie podchodzę potem po mnie przyjeżdża w centrum miasta z parkingiem do słabo 🙈 -
........ wrote:Martulek i Zosia92 trzymam kciuki za szybkie i zdrowe rozwiązanie ale ten czas szybko leci 🙂
Część. Wróciliśmy po rodzeństwo.Nie zrozumiem niepłodności nigdy 🙈 Miałam transfer na cyklu naturalnym na wizycie potwierdzającej jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym na kolejnej wizycie kolejny pęcherzyk docent B też w lekkim szoku ,ale wychodzi na to , że zrobiliśmy sobie naturalną niespodziankę po jednym razie i zarodek się przyjął,ale z obliczeń wszystko się zgadza 🙈.
Co u Was ?