X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Goździk2024 Debiutantka

Wysłany: 2 marca, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z endometriozą I adenomioza jaki miałyście zastosowany protokół na Polnej ? I jakie efekty

• Dziewczynka Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goździk2024 wrote:
    Dziewczyny z endometriozą I adenomioza jaki miałyście zastosowany protokół na Polnej ? I jakie efekty

U mnie endometrioza po diagnozie i leczeniu i dr Janowca bez adenomiozy zaczynałam zastrzykami wyciszającymi ( torbiele) teraz od wtorku zaczynam zastrzyki stymulujące puregon AMH mam dobre .Ostatnio poznałam dziewczynę na Polnej też z endometriozą plus niskie AMH stymulację zaczynała inaczej niż ja .

• Sukienka Koleżanka

Wysłany: 2 marca, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goździk2024 wrote:

Endometrioza efekt w postaci ciąży.Na resztę pytań chętnie odpowiem na priv.

IVF 2024 .
    4 ❄️❄️❄️❄️
    1 transfer bhcg 0,2
    2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
    19.02.2025 jest ♥️
  • Emfanka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaagatka - wysłałam zaproszenie, chcę dopytać o zabieg usunięcia wodniaka i co dalej było (jak przerwa itd )

agatkaagatka lubi tę wiadomość

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔

08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg

03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków
  • agatkaagatka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emfanka wrote:
    agatkaagatka - wysłałam zaproszenie, chcę dopytać o zabieg usunięcia wodniaka i co dalej było (jak przerwa itd )

Jasne 🙂

‹‹ 129 130 131 132 133
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ