X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Dotipik Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:
    Też biorę na zmianę lakcid intima ,invag ,lactovaginal na mnie nie działa 🙈
    Ja jeszcze biorę doustny trivagin, provag. Fajny też jest hydrovag, i w sumie iladian też fajnie zakwasza. Śpię bez bielizny.
    A co do trzymania w lodówce, to moja mama trzyma też kremy do twarzy i tusze do rzęs, ja tak nie szaleje:)

• Dziewczynka Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotipik wrote:
    Ja jeszcze biorę doustny trivagin, provag. Fajny też jest hydrovag, i w sumie iladian też fajnie zakwasza. Śpię bez bielizny.
    A co do trzymania w lodówce, to moja mama trzyma też kremy do twarzy i tusze do rzęs, ja tak nie szaleje:)

Chodzę tylko w sukienkach poprostu dobrze się czuje spodni nie lubię w domu też często bez bielizny jak nie ma gości czy coś plus dieta przeciwzapalna od dobrych dwóch lat mam spokój z infekcjami .

• ewelina_30 Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Poznania macie do polecenia jakiegoś dobrego okulistę ,dokładnego? .Teraz biorąc Plaquenil muszę być pod kontrolą okulisty również w ciąży ostatnio średnio trafiłam a tak nie miałam potrzeby chodzić.

1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
    Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
    2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych
    5❄️
    Dodatnie ANA RO, LA Plaquenil 400 mg
  • Manka Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_30 wrote:
    Dziewczyny z Poznania macie do polecenia jakiegoś dobrego okulistę ,dokładnego? .Teraz biorąc Plaquenil muszę być pod kontrolą okulisty również w ciąży ostatnio średnio trafiłam a tak nie miałam potrzeby chodzić.

Bon Medic każdy specjalista jest dobry . Osobiście polecam Danuta Nikratowicz ,Agata Brązert.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia, 16:19

Wysłany: 4 kwietnia, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manka wrote:
    Bon Medic każdy specjalista jest dobry . Osobiście polecam Danuta Nikratowicz ,Agata Brązert.

Dzięki !!

Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
    5❄️

Wysłany: 4 kwietnia, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata to jest różnie męża brat internista niektóre przechowuje w lodówce inne temperatura pokojowa wszystko zależy jakie szczepy czy w niższych temperaturach pozostaną stabilne .np sanprobi IBS przechowywać w pokojowej ale jak ktoś schowa do lodówki nic się nie stanie bo szczep w temperaturze około 4 stopni pozostaje stabilny .

Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
    5❄️
‹‹ 146 147 148 149 150
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ