Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynka wrote:Też biorę na zmianę lakcid intima ,invag ,lactovaginal na mnie nie działa 🙈
A co do trzymania w lodówce, to moja mama trzyma też kremy do twarzy i tusze do rzęs, ja tak nie szaleje:) -
Dotipik wrote:Ja jeszcze biorę doustny trivagin, provag. Fajny też jest hydrovag, i w sumie iladian też fajnie zakwasza. Śpię bez bielizny.
A co do trzymania w lodówce, to moja mama trzyma też kremy do twarzy i tusze do rzęs, ja tak nie szaleje:)
Chodzę tylko w sukienkach poprostu dobrze się czuje spodni nie lubię w domu też często bez bielizny jak nie ma gości czy coś plus dieta przeciwzapalna od dobrych dwóch lat mam spokój z infekcjami . -
Dziewczyny z Poznania macie do polecenia jakiegoś dobrego okulistę ,dokładnego? .Teraz biorąc Plaquenil muszę być pod kontrolą okulisty również w ciąży ostatnio średnio trafiłam a tak nie miałam potrzeby chodzić.1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
2ivf 12 pobranych 9 zapłodnionych
5❄️
Dodatnie ANA RO, LA Plaquenil 400 mg -
ewelina_30 wrote:Dziewczyny z Poznania macie do polecenia jakiegoś dobrego okulistę ,dokładnego? .Teraz biorąc Plaquenil muszę być pod kontrolą okulisty również w ciąży ostatnio średnio trafiłam a tak nie miałam potrzeby chodzić.
Bon Medic każdy specjalista jest dobry . Osobiście polecam Danuta Nikratowicz ,Agata Brązert.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia, 16:19
-
Manka wrote:Bon Medic każdy specjalista jest dobry . Osobiście polecam Danuta Nikratowicz ,Agata Brązert.
Dzięki !!1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
5❄️
Agata to jest różnie męża brat internista niektóre przechowuje w lodówce inne temperatura pokojowa wszystko zależy jakie szczepy czy w niższych temperaturach pozostaną stabilne .np sanprobi IBS przechowywać w pokojowej ale jak ktoś schowa do lodówki nic się nie stanie bo szczep w temperaturze około 4 stopni pozostaje stabilny .1ivf 16 pobranych 10 ( gonapeptyl ,puregon )zapłodnionych 1 zarodek
Transfer 5.1.1 bhcg 0,6
5❄️