Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pszczelka, nie przesadzaj z tymi kebabami, bo jak Ci posmakują to później się w drzwi nie zmieścisz . no i dzwoń dzwoń dzwoń, jest dopiero styczeń więc nie powinnaś długo czekać jeszcze limitów szpitale nie wyczerpały .
Chichuahua, witaj w klubieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pszczelka możesz pisać "cziłała" to moja ukochana rasa ktora kiedys sobie sprawie
Dzisiaj przez 2-3 godz miałam silny bol jajnika i lewej strony macicy ( w lewym jajniku mam ten pęcherzyk i slady plynu) a póżniej wszystko całkowicie ustalo - myślicie że to moglo byc pękniecie?!
Jak kebabby dobre to ja się pisze, co tamz drzwiami wstawi sie rozsowane
-
Pszczelko - przytulam najmocniej
Ale widzę też dobre strony: in vitro odstawione z uwagi na kamienie a nie na wątrobę więc te wyniki idą ku lepszemu i to powód do radości
Tak więc zalecenia na najbliższy czas: tak jak pisała kotka i Asiulek - umówić się najszybciej jak się da na zabieg (nie da się żeby gin wypisała Ci skierowanie jako pilny przypadek?) - luty to początek roku jeszcze więc nie powinno być źle. Poza tym - ZERO KEBABÓW !! Nosz pojechałaś z tekstem nie ma co!
Dietka, ćwiczonka i pozytywne myślenie... aaaa i jeszcze dieta francuska czy jaka tam z keksem to od dr Asiulka hihi
Cziłała (zdecydowanie szybciej się pisze więc jak pozwolisz będę tak pisać a Ty będziesz wiedzieć, że to o Tobie, bo nie chce mi się za każdym razem kopiować Twojego nicka ), jak bolało i przestało to wg mnie owulka jak nic Chociaż ja tam takich efektów specjalnych raczej nie posiadam ... jednak naczytałam się tutaj, że tak jest więc się teraz mogę wymądrzać a co
Tak nawiasem bardzo lubię tę piosenkę: https://www.youtube.com/watch?v=G7QME0bzZuA chociaż jak kilka lat temu słyszałam ją w markecie i sobie robiłam świąteczne zakupy to jedna kasjerka ze łzami w oczach powiedziała, że jej nie cierpi bo leci non stop od 8 godzin a telewizor miała przed swoją kasą ... bidulka
A jak już tak bardzo chcecie się kebabować to ja Wam mogę zrobić co najwyżej lekką pizzę dietetyczną ot tyle, Pszczelka ma poprawić wyniki wątroby i jej tutaj nie będziemy przesuwały ani drzwi ani terminów na IVF
Betii...wykres wygląda obiecująco Powtórz betę i koniecznie daj znać Potrzebujemy tutaj pozytywnych informacji
Kotka, teraz doczytałam (jak zauważyłaś mam ostatnio problem z czytaniem ze zrozumieniem rano, gdy moja kawa jeszcze plącze się w przełyku i nie dała jeszcze sygnału "pobudka" do mózgu) ... ta przesyłka to z kebabami do Pszczelki?? i mówisz, że najlepsze... kurcze to może przystanę ale pod warunkiem że prześlesz Pszczelce takie light, odtłuszczone - żeby dzieciątko miało zdrową mamusię No i nie wiem czy Pszczelka ma aż tyle kasy odłożonej żeby zrobić remont w mieszkaniu i przerabiać wszystkie drzwi na rozsuwaneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 07:57
betii lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Cziłała! Ja tak jak Mała Mi miałam podane 2 ampułki Pregnylu. U Ciebie lekarz pewnie zaczął od mniejszej dawki żeby sprawdzić czy będzie efekt. Teraz prawdopodobnie zleci Ci mocniejszą dawkę i będzie dobrze, zobaczysz.. co do twojego bólu to też wydaje mi się że to owulka..
Pszczelka - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... doprowadzisz swój organizm do porządku i wtedy nie powinno być żadnych przeszkód w planowaniu dzidzi
Betii - nie mogę się doczekać wyników, bo wykres wygląda obiecującobetii lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualny
-
Beti o mysle ze mozesz sie powoli cieszyc:)
Dziewczyny dzwoniłam do swojego znajomego ( mojego brata db kolega a jego synek chodzi z moim do przedszkola i sa best friends)który jest chirurgiem w szpitalu państwowym. No i pytam sie go jakie sa terminy co i jak. A on czy chce ebyon mnie zoperowal, wiec mowie ze jak sie zna to pewnie. No i mam na koneic lutegos ie przypomnieć. Przyjmie mnie na ostry dyzur i nastepnego dnia zoperuje:) No mam nadzieje ze jest słownybetii, Mała_Mi79, Nikita2, Asiulek, czekolada lubią tę wiadomość