Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj fryzjerka
Pęcherzyk był, pregnyl był, były więc... czekamy razem z Tobą na testowanie w niedługim czasie (byle nie za szybko - poczekaj do terminu wyznaczonej @). Kciukamy
Anakonda - powodzenia na dzisiejszej IUI
Ja będę wiedzieć czy ją będę mieć po sobotnim usg więc ew. potem będę się Ciebie pytać o szczegóły, bo pewno teraz w tym całym amoku bym pogubiła myśli i wątki
Czekoladko ... no masakra jakaś ... gr.. jak już wiesz kto rzucił Ci urok to odczyń go. Ja w to nie wierzę, ale moja teściowa podobno już nie raz wyłapała, że ktoś na nią urok rzucił, sprawdziła (jakimś sposobem) kto to jest i odczyniła ten urok... podobno podziałało od razu ...
Matko mnie to się kojarzy z jakimiś czarownicami ale co tam... jak nie każą sobie podcinać żył to czemu nie spróbować i mieć spokój
India, Ty się za bardzo nie relaksuj na tej jodze żebyś czasem nie popadła w głębię medytacji na wieki i wtedy przeleci Ci serduszkowanie i obudzisz się w okresie menopauzy albo jak ten mnich, którego niedawno znaleźli - podobno od 200 lat jest w stanie głębokiej medytacji
Tutaj o tym piszą: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/200-letnia-mumia-mnicha-wciaz-zyje,512360.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 07:52
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Fryzjerka, mam nadzieję, że choroba odpuszcza !! Walcz i nie daj się
A tak poza tym laseczki, co tutaj taka posucha
Zdawać mi tutaj relacje, jak na spowiedzi !!!
Do raportu:
Monik - jak się czujesz ?? martwimy się o Ciebie
Asiulek - ??
Pszczelka - trzymasz dalej dietkę, ćwiczenia, basen?? Dajesz radę, wpadłaś w rytm sportowo-dietkowo-zdrowotny ?
Czekolada - ??
India - mam nadzieję, że nie jesteś w ciągłym letargu medytacyjnym ??
Kotkapc -??
Anakonda - jak po IUI?
Betii, jak u Ciebie - byłaś już u gin?
Nikita2 -??
Mrulinka - ??
Chihuahua (muszę się nauczyć to pisać)
Karolcia88 jak córeczka ??
Agib - jak u Was z sytuacją po wynikach, ktoś je jeszcze potwierdził?
Nie ma obijania się - zdawać relacje
Mam nadzieję, że żadna z Was nie zrobiła sobie postanowienia wielkopostnego typu: ograniczę klikanie na forum w ovufriend....!!!!
A tak poza tym to chyba opu i asia-m-b nas opuściły na serio ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:08
Dzień dobry cisza że hej.
Wczoraj wieczorem z moimi psiapsiółkami wyszłyśmy na karaoke oczywiście nie śpiewałyśmy ale to zawsze lepiej posiedzieć wśród ludzi niż w domu się zamulać, ale niestety później zaczęłam odczuwać torbiel że nie mogłam z bólu wytrzymać na łóżku kręciłam się ze masakra ale w końcu udało się. Dziś coś czuje się że się dzieje niech się wchłania a kysz...
Mała Mi co u Ciebie? Jak się czujesz ?? -
Czekoladko trzymam kciuki żeby się ta torbielka wchłonęła i już Ci nie dokuczała
Tak się zastanawiam czemu "torbielka" a nie "torbiel" - pewno pomysłodawca nazwy wiedział, że tak dokuczać może tylko kobieta
Tak samo jak z huraganami...zauważyłyście, że wszystkie huragany noszą nazwy imion kobiecych...nosz dyskryminacja na każdym kroku
Założę się, że wymyślił jedno i drugie facet
A u mnie ... cisza. Łykałam Clostilbegyt, łykam do jutra Estrofem mite i modlę się, żeby jutro był widoczny jeden ładny, książkowy, dominujący pęcherzyk
Usg mam na 9 jutro i postaram się choć w jednym zdaniu Wam napisać co było bo mam jutro imprezę w domu i już nie wiem w co ręce włożyć.
Wczoraj bawiłam się z farszem do krokietów (2 kg kapusty i 1,5 kg pieczarek masakra) ... dzisiaj będzie smażenie
Czekoladko, ja świętuję w niedzielę a moje Serduszko we wtorek więc robimy imprezę 2 in 1
Jak jutro będzie widoczny pęcherzyk to ładnie się to rozpisze w kalendarzu
22 - mój dzień
23 - IUI - majstrowanie rodzeństwa dla Adasia (z pomocą lekarzy, a jakże)
24 - urodzinki Adasia
Robimy off-topic ale chyba dziewczyny się nie pogniewają
Torcik zamawiam u mojej koleżanki - ma być z barankiem Shaunem
W zeszłym roku zrobiłam mu tęczowy śliczny torcik no i nie wiem czym go przebić w tym roku ... a koleżanka ma nieskończone pokłady pomysłów
Ja robię krokiety, parówki w cieście drożdżowym (specjalne życzenie solenizanta), barszczyk i jakieś sałatki ale jeszcze nie mam wizji jakie
Więc niby niewiele ale roboty nieco jest.
Na wtorek za to Adasiowi robię do przedszkola a'la tort leśny mech i ciasteczka z lentilkami
Hej ja wczoraj byłam na zebraniu w przedszkolu i byl tam własnie ten znajomy chirurg ( mamy dzieci w jednej grupie- do tego to best friendy) No i mysle ze w tym tyg 2-6.03 bede jakos miala ta operację Mam nadzieje ze sie uda.Mówil ze 24 lutego ma dyżur ale nie wyrobie sie z praca bo w pt za tydz mam pensje do wypłaty:)
-
Mała w środę byłam na usg i Młoda ważyła 948g, ale ma za mały brzuszek do swoich rozmiarów. Ogólnie jest większa bo odpowiadała końcowi 27 tygodnia (27+5) (miałam 26+2) a brzuszek młodszy o tydzień bo 25+3. Lekarz mówił, że dobrze by było żeby różnica nie przekraczała 14 dni a u nas już jest 16 dni różnicy między główką i pozostałymi wymiarami a brzuszkiem.. Kazał na razie się nie martwić bo jeszcze nie spadło do 5 centyla, póki co jesteśmy na 17 (z tym wymiarem) więc się postaram być dobrej myśli.... Powiedział, że jak na przyszłym badaniu (za miesiąc) też wyjdzie taka różnica to wracamy do zastrzyków z clexanu, żeby był lepszy przepływ krwi. i że może do szpitala na sterydy mnie wyśle skoro ciągle mnie brzuch boli i cały się spina. A z dobrych wieści to szyjka przez miesiąc skróciła się tylko o 1cm i dalej mieścimy się w normie
Mała to szykuje Ci się dużo roboty najbardziej się przyłóżcie do starań nad rodzeństwem
Pszczelka jak to dobrze mieć takiego znajomego
Czekolada mam nadzieję, że ta paskuda się wchłonie i to będzie koniec ciągłych problemów i teraz już przyjdzie wszystko jak z płatka. Odczyń ten urok co ktoś na Ciebie rzucił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:07
-
Jak się szykuje cokolwiek to zawsze jest dużo roboty. Zwłaszcza dla takiego szkarba
Co do sałatek i mam ostatnio jedną którą ciągle jadam. Trochę bezpłciowa ale pomimo tego ją lubię
Makaron (kupuję w lidlu alfabet), szynka konserwowa, papryka, kukurydza, ser żółty, ogórek świeży, majonez mieszam z jogurtem naturalnym albo sam jogurt sól pieprz.
Wszystko kroi w kostkę, mieszasz z makronem i całą resztą. Mniam..
Pszczelka fajnie że tak się ułożyło. Teraz musisz korzystać z takich znajomości. -
Czekolada, wiesz jak jest staram się nie martwić i być dobrej myśli, ale już kilka nowych siwych włosów mi się pojawiło. Ale bardzo się staram nie dopuszczać myśli, że coś może być nie tak.
Co do odczyniania uroków to niestety nie pomogę, tata mówił, że jak ktoś zauroczy dziecko to trzeba majtkami mamy potrzeć czółko malucha ... -
Pszczelka - wieści super
Mega się cieszę
A nie da się tych wypłat szybciej policzyć albo może ktoś to za Ciebie zrobić? Tak awansem jakbyś już na ciążowe L4 wybyła??
No ale początek marca to i tak świetny termin
Karolcia - będzie dobrze córcia zdrowo niech sobie rośnie i niech się nie spina za bardzo Pogładź ją serdecznie po brzuszku od Cioci Madzi (to ja hihi)
Zdrowaśkuję i w Twojej intencji
Czekoladko, super przepis na sałatkę... możliwe że ściągnę i coś a'la Czekoladowa wariacja wyczaruję
A co do uroków to pogadam z teściową i Ci przekażę co i jak ...ona w tym jest specem ... mimo iż jest bardzo bogobojna
No ale ... czego się nie robi dla dobra sprawy
Jezu, Ty się tym zajmij !