Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa Karolcia śliczny brzusioooo
Głaszczę i głaszczę
A tak na marginesie to szczuplutka jesteś aż pozazdrościć
Mnie na wykresie ciążowym pokazało że w 9 m-cu bede ważyła 85kg
Nikita ja zawsze miałam pregnyl podawany w pośladek - taki był nakaz mojego gina i w przychodni nigdy nie było problemu tylko trzeba było zaplacić no i przedstawić zlecenie zastrzyku wystawione przez gina.
Fryzjerka tule z całych sił i pamiętaj że to w marcu wszystkie zachodzimy w ciąże
Asiulku piękna owulacja tylko szkoda że tak pózno, mogła by przychodzić wcześniej zawsze to by był krótszy cykl i mniej wyczekiwania
Pszczelko czekamy tu na nowe wiadomości
Mała mi pierwsze zastrzyki w brzuch z menopuru były dla mnie horrorem nie mogłam sie przemóc je zrobić sama i biegałam do mamusi bo sie bałam bólu i odwagi było brak ale tyle ich było że na szczęście się przemogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 10:43
-
Monik, no ja w pierwszej ciąży ważyłam 85 kg... tylko, że ja przy wzroście 152 cm
Łatwiej było mnie przeskoczyć nić okrążyć No ale ja też startowałam z wagą 65 kg.
Nie to co nasza Karolcia - modelowa waga
Ja Tobie życzę jakichkolwiek kg ... ciążowych i to jak najszybciejmonik lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Kochane wybaczcie, że może zaśmiecam wątek ale bardzo Was proszę jak możecie to udostępnijcie linka na fb albo gdzie możecie:
https://www.facebook.com/events/1569731769935363
Kacperek jest sąsiadem mojej koleżanki z Dąbrowy Górniczej... jeśli możecie wesprzeć małego Kacperka choć minimalną kwotą będę wdzięczna.
Jeśli prześledzicie wątek to ludzkie serca są przepełnione miłością, wrażliwością i dobrocią jeśli chodzi o pomoc drugiemu człowiekowi, zwłaszcza jeśli chodzi o małe, niewinne dzieciątko. Pospolite ruszenie spowodowało, że środki napływają i już coraz bliżej żeby Kacperek poleciał na konsultacje i leczenie do Stanów.
Modlę się o zdrowie dla Kacperka i małej Lenki, o której informował nasz Asiulek... mam głęboką nadzieję, że wygrają tę nierówną walkę
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
tak 15 dni po pregnylu zgadza się,ale nierobilam z ciekawości tylko dlatego ze jestem nada przeziebiona i chciałam kupic sobie leki w aptece i spomnialam o ciąży i ona zaproponowala mi zrobienie testu bo jak jestem w ciąży to nie powinnam takich rzeczy brac i dala mi najczulszy test i powiedziała ze powinno już wykazac. @ jeszcze niemam a objawy hmm standard lekki bol kregoslupa wyskoczyl gdzie niegdzie trądzik i chyba humorzasta jestem (szybko się wkur.iam).Jak to mój maz mowi mam już hitlera hahahhah przed miesiaczka.
temp niemierze ale musze pomyslec o mierzeniu i kupnie termomeru -
Mała Mi no nie strasz bliźniakami bo jajeczek pękło napewno 3 wiec niech bóg da chociaż jedno .
Asiulek no tydzień a jak sie ten czas dłużyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Monik, zalecenie mojego gina też jest w pośladek, mam zlecenie na zastrzyk to podejdę jutro do przychodni. Ostatnio zrobiłam w przychodni u endokrynologa, przy okazji wizyty, zapłaciłam 15zł.
Fryzjerka - ja od tego cyklu mierzę temp. Chociaż się tak wzbraniałam...
Termometr mam elektroniczny, mierzę w ustach. A wy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:03
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Hej !
Mała Mi, szkoda że wcześniej nie napisałaś że ten malutki chłopiec to ktoś bliski... bym puściła famę wśród znajomych...bo ja to w zasadzie jestem stałą bywalczynią na siepomaga i już widziałam tego maluszka. Serce się kroi... ale już niewiele brakuje na pewno uda się uzbierać i Kacperek wygra tą walkę! Również będę się modlić, tak jak i o moją malutką sąsiadkę Lenkę.
fryzjerka, przykro mi, ale tak jak pisze Mała Mi, dopóki @ nie ma jest nadziej a:)
Suzii, do soboty już bliziutko! Mocno ściskam i nie puszczam
Nikita, to daleko... buu...
Bidulki, któreś kogoś zaraziło pewnie...
A termometr mam owulacyjny elektroniczny i mierzę w pochwie bo w ustach jakaś niska wychodzi mi zawsze.
Monik...jak sobie przypomnę ile ważyłam jak szłam na porodówkę to aż samam nie mogę uwierzyć... do 100 brakowało 0,5kg... taka ciężarówa..hehe...
A Karolcia faktycznie drobina, ślicznie wyglada
A cykle mam faktycznie długie...ale co poradzić, na stymulacji są krótsze.. no i ważne że owulacja jest
anakonda, już bliżej jak dalej
-
Hej dziewczęta, powiedzcie mi dziś robiłam test i wyszedł pozytywny mialam pierwsza w życiu owulacje i dostałam pregnyl pękło jajeczko no i dziś test, tylko boje sie że test jest pozytywny dlatego że jeszcze pregnyl się utszymuje;-( jest 12 dni po podaniu pregnylu4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Nikka ja mierzyłam w ustach też elektronicznym termometrem.
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa, ale jak dalej będę tak przybierać to będę jak słonica a miałam ambitny plan dobić max do 65... póki co to chyba brak ruchu powoduje takie tycie. -
hahah Mała Mi nie bój się nie bój jestem spokojna on Tylko przesadza ;P.
a jeszcze do objawów to zauważyłam śladowe ilości jakichkolwiek uplawów jak przed @. I pon , wt byłam taka kołowata(kręciło mi się w głowie ale nie do końca) ale to mogła być zmiana ciśnienia czy cóś .
A wczoraj jeszcze się pożarłam z mężem przed jego wyjściem do pracy standardowo tel i sms z pretensjami i w ogóle ach szkoda gadać do teraz nie gadamy ,a dziś jeszcze idzie na noc do pracy.
Nikita termometr elektryczny mam może od jutra zacznę
-
tak tak jutro idę na betę
http://zapodaj.net/b77e63a84ada0.jpg.html
to mój test trochę blady ale zawszeDreAms86 lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Dziewczyny, przepraszam że nie pisalam troche ale mialam lekkie podłamanko. A teraz mam zagwozdkę otóż lekarz kazał mi zrobić wynik progesteronu miedzy 21-24 dniem cyklu (biore wtedy luteine ale mimo to kazał mi zrobic) odebralam dzis wyniki wyszło ze mam 40,35 zadzwoniłam do lekarza i spytałam czy to dobrze czy zle bo tam było napisane ze w fazie lutealnej do 27; on pow ze dobrze im wiecej tym lepiej i ze tomoze byc oznaka wczesnej ciazy i teraz ciagle mysle bo w sumie nie mam objawow. Myslicie ze to luteina?
-
Boję się jescze cieszyć półtora roku rozczarowań i sie bardzo boję;-( ale dziękuje za miłe słowa;-)4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito