Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
stanowczo za wczesnie! skoro dopiero tydzień temu miałaś podany pregnyl!
pierwsze objawy przeważnie pojawiają się dopiero około 6tcWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 21:42
-
Hej Izik
Ach ile bym dała żeby taki test dwukreskowy widzieć. Aż mam zapędy żeby zrobić sobie sikańca - a jestem 3 dni po pregnylu żeby zobaczyć upragnione 2 kreski
Zróbmy tak, Ty się jeszcze nie ciesz tylko leć jutro na betę - my się za Ciebie pocieszymy i dołączysz do nas po wynikach bety
Kurcze ja to mam jednak świetne pomysły
Chihuahua - jakby mi gin powiedział, że może to być objaw wczesnej ciąży to chyba bym go zagryzła bo bym się od tego dnia mega nawkręcała Niezłego stresa Ci zapodał... kciukam żeby się nie mylił co tam kciukam ... na pewniaka się nie myli
No kobietki, zapowiada się iście zielony początek wiosny To na pewno nasze kciukańce i zdrowaśkowanie zaczęło działać
A ja dzisiaj dzwoniłam do mojej ginki bo wczoraj po IUI lekarz mi powiedział, że mam w protokole wpisane zalecenia: kwas foliowy i Lutinus ale mam nic nie brać do usg w poniedziałek. Wieczorem tak sobie przetransponowałam to co powiedział i doszłam do wniosku, że może być nieciekawie bo mam niski progesteron, a do poniedziałku to minie 5 dni od IUI... no i żebym czegoś potem nie zaprzepaściła...
Ginka kazała mi przełożyć wizytę na jutro albo sobotę, żeby ew. zobaczyć czy jest ciałko żółte i podać szybko Lutinus
Izik, Betty Boop, czekolada lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Karolcia88 możesz spojrzeć na mój wykres? Cały czas miałam ból piersi i inne dolegliwości a dzisiaj już nic nie czuje i temp spadła. Czy miałaś jakieś odczucia i obiady przed terminem @? Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 06:09
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Mała mi , mi w poprzednim cyklu z pregnylem tez myślałam ze nie pękł mi pęcherzyk a okazało sie ze pękł z tym ze u mnie nic z tego nie wyszło a u ciebie jest nadzieja , trzymaj sie, głowa do góry , musi być dobrze!!!AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Suzii dzięki za wsparcie
Moja obawa tym,że nie pękł to ubiegły cykl kiedy też tak dwa razy mnie mocno jajnik pobolewał i okazało się, że pęcherzyk się zapadł ;( A teraz po IUI też mnie tak bolało plus wczoraj rano ...
Jak jutro temperatura opadnie jeszcze to nawet usg będzie niepotrzebne ;(
Z pewnością Twoje pęknięcie było widoczne na wykresie a moje... jeden dzień lekko do góry a dzisiaj w dół...a powinno być już w górze
Co do Twojego wykresu to temperatura ślicznie w górze jest, a ten spadek...to nie spadek gdyby opadła temp. do linii sprzed owulacji to wtedy można by było się martwić...a tak - tylko cieszyć się Pięknie i kciukam za zieloność
Mała Mi ja bym nie czekała tyle z usg. Mnie kazali 2 dni po pregnylu juz sprawdzic czy popekały. Może pobiegnij dzis dla swietego spokoju na usg?
U mnie jutro minie tydzien od pregnylu a jajniki czyje cały czas-szczególnie jak mam wypełniony pęcherz. Nie wiem czy to tak powinno byc. Co prawda bardziej mnie kłuje po lewej, niedrożnej stronie gdzie jakies male pecherzyki zostały i moze to dlatego?
Im bliżej testowania tym gorsze myśli mam, to chyba normalne.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop, dzwoniłam w tej sprawie wczoraj do mojej pani doktor, bo usg miałam umówione na poniedziałek. Martwiłam się bo mam niski progesteron i zawsze Duphaston brałam a teraz lekarz robiący IUI kazał nie brać nic do poniedziałku...a to trochę długo.
Dlatego usg mam jutro o 12-tej. Dzisiaj nie dam rady bo moja gin jest w klinice w godzinach dopołudniowych a ja jestem w pracy
Czekoladko, kciukam za dzisiejszą wizytę - piątek, 15:00 - pamiętny czas...będę myślami z Tobą
Pszczelka mam nadzieję, że śmignęłaś z tymi wypłatami i poleciałaś na ostry dyżur i jesteś już po wycięciu tych drogocennych kamieni
Kotkapc!! Halo!!! Heloł?!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 08:32
czekolada lubi tę wiadomość
Ja dzisiaj mam 2 dzień po IUI, a usg będzie 3 dzień po IUI...może jakąś większą dawkę dostanę ... oby tylko pękło co miało
W sumie to się dziwię, że lekarz, który robił mi IUI napisał na karcie, że mam iść na USG w poniedziałek i do tego dnia nic nie brać, żadnych leków...?
Betty Boop - Twój wykres modelowo wygląda Kciukam za Ciebie z całych sił
Mała mi proszę mi tu się nie smucić i nie załamywać!!!
Jeszcze nic nie jest przesądzone!!
Na wykresach sie nie znam bo lekarz powiedzial że jak przyjmuje stymulcje a potem progesteron to i tak temperarura jest ,,zafałszowana'' lekami.
A ja już Ci wcześniej napisałam że mam dobre przeczucia co do Twojej IUI i że będą II
Czekoladko czekam dziś na wieści z wizyty oby było wszystko dobrze:-)
Asiulku, India, Asia-m-b, pszczelko co u Was słychać???
A co sie dzieje z naszą Kotkąpc?czekolada lubi tę wiadomość
-
Betty Boop mnie też bolą jajniki a szczególnie prawy z którego ponoć nic nie pękło albo tylko jeden . Nie wiem czy to normalne mam nadzieje ze tak . Ja jestem 9dzień po pregnylu .
mała Mi dopóki nie masz potwierdzenia USG to nie dopuszczaj złych myśli trzymam kciuki żeby jednak pękł.
Ja USG miałam dzień po IUI i było cż wiec wieczorem kazał mi wziąć dupka .
Betty z tego co mi gin powiedział to dupek po 12h przestaje działać i dlatego powinno sie go przyjmować minimum co 12 godzin .pamiętaj jak mi tłumaczył żebym pilnowała godzin jak wezmę 1 o 8 to kolejna o 20 i tak aż nie przyjdzie @ albo będzie ciąża. ja też jestem po poronieniu więc pilnuje tego . Choć brałam dupka 3x1 wtedy ale to była też inna przyczyna
Ja po pierwszej IUI wiedziałam że nic z tego od samego początku a teraz wierzę ze sie uda Nosz kurka MUSI SIĘ UDAĆWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 09:41
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Monik, anakonda :* kochane jesteście ... jak wszystkie zresztą
I jak tu bez Was żyć
Monik, obyś była dobrą wróżką :*
Anakonda, szczerze to pierwsze słyszę, żeby Duphaston brać co 12 h Ja zawsze brałam 2 razy dziennie rano i wieczorem ale to jak mi się przypomniało (to wieczorne) często było to mniej niż 12 godzin.
Jedyne co przeczytałam, to to, że Estrofem Mite muszę brać o tej samej godzinie, dlatego sobie szykuję przypomnienie w te dni...
Kurcze no nie wiedziałam, że z dupkiem trzeba tak samo...
Znowu jestem mądrzejsza
Poza tym jak piszesz...musi się udać, nie ma innej opcji. Czekamy na Twój dwukreskowy test - kciukam kochana przeogromnie
Mała Mi, Anakonda pokładam w Was duże nadzieję i proszę mnie tu nie zawieźć!
Czarny scenariusz to ja mam przed oczami dość że czuje się na @ to do kur...jędzy pobolewa mnie lewy jajnik. Nie wiem czy on boli czy może moja psychika
Więc prosze trzymajcie kciuki.
Pszczelko kochana żyjesz ??
Hello dziewczyny a co z Wami Kotka, India ? -
mała mi jak byłam w ciąży to lekarz powiedział zażywać co 8 godzin a miałam dupka 3x1 i to drugi lekarz mi to mówi . Myślę ze chodzi o to żeby nie skakał progesteron a utrzymywał sie na równym poziomie .
Czekoladka oj jak ja bym nie chciała Cie rozczarować kciuki zaciśnięte .czekolada lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
Zmiana kliniki MedArt
29.11.2016 crio 4AA cb
10.04. 2019transfer
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Czekoladko - będę z Tobą o 15-tej
Napluj jeszcze na tę koszulkę (dla niewtajemniczonych-jesteśmy czarownice i plujemy na każdego, kto którejś z nas źle życzy) i wypierz żeby już nikt i nic nie będzie Ci psuło wyników i pozwoli ślicznie zaciążyć...bo marzec tuż tuż a jesteś z urzędu wpisana na listę tych, co zaciążają
Anakonda - Ty to moją skarbnicą wiedzy jesteś
Choinka wie czy te moje niepowodzenia wcześniejsze, które tak ładnie wyglądały, nie poszły w niebyt przez skoki progesteronu Kurcze teraz będę już i dupka brała co do zegarka ...
Wy to jesteście tutaj bezcenne - ale to już wiecie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:46
czekolada lubi tę wiadomość
Mała Mi niestety wszystko przechodziłam na własnej skórze więc co nieco sie zachowało w głowie . My walczymy o dzidzię od września 2009 r i ciesze sie ze zmieniłam lekarza no po tym co usłyszałam nawet w sumie nie miałam wyjścia .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
Zmiana kliniki MedArt
29.11.2016 crio 4AA cb
10.04. 2019transfer
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url]