Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz wrote:Klara dzięki, własnie też się nad tym zastanawiam. Tylko wiesz, w głowie siedzi niepokój czy ten pęcherzyk tak naprawdę w końcu pękł czy nie
Eltasz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFryzjerko, udanego urlopu
U mnie monit wykazal jedna wielka ma sa kre !
Pechrzyki owszem sa - w 9dc maja 14mm i 10mm
Ale endo.... 3mm ... i to w najgrubszym miejscu
Dostaalm estrofem 3x1 i czekam czy cos pomoze ( we wtorek kolejne usg)
JusWik - ja jezdze do Kato - 100 km w jedna strone trafilam na fantastycznego lekarza i jestem dobrej mysli W moim miescie owszem monity mialam ale ZERO pomocy na moje problemy wiec jak nie urok to sraczka ;P takie monity mozna sobie schowac do szuflady ;P -
nick nieaktualny
-
anakonda wrote:Opu a jakie mąż ma wyniki próbowaliście witamin ? Mój też miał kiepskie ale poprawiły się na szczęście i przy słabych parametrach miałam IUI . Ja na waszym miejscu spróbowała bym 1 IUI a potem IVF . Mój gin twierdzi że trzeba zrobić wszystko co sie da by ostatni krok zostawić na końcu czyli IVF .
Pszczelka a wy kiedy ruszacie dalej ?
Monik a co u Ciebie
Mała mi oby lipiec był dla Ciebie szczęśliwy .
Na początek Witam nowe forumowiczki
Anakondo dziekuje za pamiec co u mnie? hmm czekam kolejny cykl na transfer gdyż planowo sie nie odbyl bo mialam zrosniętą szyjke ale już jestem po zabiegu rozszerzenia i teraz czekam na @ i bede sie szykowac do criotransferu.
A jak u Ciebie przedstawia sie sytuacja???
Zaraz poczytam zaległości bo dawno tutaj nie zaglądałam
-
nick nieaktualnyanakondo nie wiem czy ci odpowiadalam mąż ma kiepska morfologię (2%), i przeciciala przeciwplemnikowe, czyli plemniki same sie unicestwiają...
zobaczymy co powie urolog. Jesli da sie jakos zbic pciala lekarka stwierdzila ze mozna sprobowac IUI wszytskoz alezy co sie uda zdiagnozowac u urologa i czy w ogole cos znajdzie, bo jak wsyztsko w porzadku to poprostu czasami tak sie dzieje bez przyczyny ze sa te przeciwciala. -
czesć Dziewczyny, jestem tu nowa i przeczytałam prawie cały wątek o Pregnylu. Ja dostałam 10000 j. wczoraj ok. 12. i na razie nic, kompletnie nic mnie nie boli, nic nie czuję, już się zaczynam martwić, ze pęcherzyk nie peknie..
Ostatnio nie pękł po 5000 j.
-
nick nieaktualnyEst- nie martw się, że nic nie czujesz ja miałam zastrzyk Pregnyl 5tys w 12 dc i nic nie czułam spektakularnego.
Dzisiejsze usg pokazało ciałko żółte !!!!!!!!!!!!!!
Boże miałam owulację TAKA JESTEM SZCZĘŚLIWAczekolada, tulipanna, JusWik, migot_ka lubią tę wiadomość
-
Ogłaszam, że jutro rano melduję się w szpitalu, pojutrze mam laparo. Stresa mam jak cholera, zwłaszcza że nigdy nie byłam w szpitalu. W środę będzie 15dc, późno, ale nie było wcześniej miejsca w szpitalu. Pisałam do gina, że mam obawy i może przesunąć to na nast. cykl. Odp. że spokojnie mam przyjechać. To jadę Trzymajcie kciuki, buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 23:11
migot_ka lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualnykciuki trzymam
Emek juz po wizycie u urologa, ogolnie obyczajowa tragedia na tej mojej wiosce, ale mial usg ktore niczego nie wykazalo. Badanie zykle tez nie, zadnych zylakow etc. Dostal do zabadania hormony i tyle. A co to badan nasienia ktore pokazal - lek stwierdzil ze jest fantastyczne poprostu matko co za buraki tutaj ... No nic dobrze ze usg w porzadku, prostata i te sprawy tez.
Zbadamy hormony jak beda w normie no to zobaczymy co dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 05:58
-
Klara bella gratulacje:)
Nikita2 ja miałam we wrześniu laparo i histero...też pierwszy raz w życiu byłam w szpitalu, ale przeżyłam - tylko najgorsza ta narkoza...
Ja po pregnylu też nie czułam nic...bolało mnie tylko podbrzusze... poza tym wysoka temperatura ciągle się utrzymuje, nie powinna już spadać?? -
Nikita...bądź dzielna - jak Twoja imienniczka nickowa tylko nikogo nie zabijaj hihi
Kciukam
Witam też nowe koleżanki i obiecuję nadrobić wątek w wolnej chwili
Kciukam za każdą z Was i ... niestety w dalszym ciągu nie wiem co to są za 0 i 1 pod nickami bo nie odpisali mi jeszcze
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
migot_ka wrote:Klara bella gratulacje:)
Nikita2 ja miałam we wrześniu laparo i histero...też pierwszy raz w życiu byłam w szpitalu, ale przeżyłam - tylko najgorsza ta narkoza...
Ja po pregnylu też nie czułam nic...bolało mnie tylko podbrzusze... poza tym wysoka temperatura ciągle się utrzymuje, nie powinna już spadać?? -
klara_bella wrote:Est- nie martw się, że nic nie czujesz ja miałam zastrzyk Pregnyl 5tys w 12 dc i nic nie czułam spektakularnego.
Dzisiejsze usg pokazało ciałko żółte !!!!!!!!!!!!!!
Boże miałam owulację TAKA JESTEM SZCZĘŚLIWAklara_bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikita2 wrote:Ogłaszam, że jutro rano melduję się w szpitalu, pojutrze mam laparo. Stresa mam jak cholera, zwłaszcza że nigdy nie byłam w szpitalu. W środę będzie 15dc, późno, ale nie było wcześniej miejsca w szpitalu. Pisałam do gina, że mam obawy i może przesunąć to na nast. cykl. Odp. że spokojnie mam przyjechać. To jadę Trzymajcie kciuki, buziaki :*
-
opu wrote:Tulipanna jak sie czujesz w tym blogoslawionym stanie ?
Nikita2 lubi tę wiadomość