Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
klara_bella wrote:No właśnie nie wiem czy dziś odpuszczac przytulanie. Boje się ze przegapie odpowiedni moment. Zastrzyk był o 17.30 troszkę bolało ale teraz pośladek boli. I jajniki czuje co jakiś czas nie wiem czy mam prawo tak szybko czuć czy moja wyobraźnia działa
Brawa dla migotki za SEXY CIUSZKI! Proszę brać przykład z koleżankimigot_ka, klara_bella lubią tę wiadomość
-
Kurcze! Jeżeli nic się nie zmieni to pierwszy raz od początku naszych starań o dzidzie będę mogła testować z myślą że coś mogło się udać. ...
dziś ostatni dupek a plamien ani krwawien nie było:) w piątek będę miała 27 dc wiec wtedy spróbuję jeżeli oczywiście nic się nie zmieniNikita2, klara_bella lubią tę wiadomość
-
agaluka trzymamy mocno kciuki!!!) Ja jutro na wszelki wypadek pójdę sprawdzić, czy pęcherzyki pękły - przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia:)
-
nick nieaktualnyPrzytulania nie odpuscilam, dziś i jutro też podziałamy, jajniki się wyciszyly, to pewnie cisza przed burza
Seksi ciuszki heh są są w poniedziałek idę na monitoring, jeśli będzie owulacja potwierdzona to będę takaaaaa szczesliwaaa ze coś działa i nawet jeśli nie zaciaze to jednak już spory krok do przodu u mnie
powodzenia dziewczyny -
Klara_bella czemu dopiero w poniedziałek idziesz? który masz dzień cyklu?
Mała_Mi79 - no skoki to u mnie są dobry znak:) -
nick nieaktualny
-
klara_bella wrote:Bo tak mi lekarka kazała, że w poniedziałek. Wczoraj 12 dc pregnyl, dziś 13 dc, póki co nic nie czuje żeby tam w brzuchu pękło
Ja też dzisiaj 13 dc:)Też nic nie czuję, ale jutro się okaże co i jak:)
-
nick nieaktualny
-
Teraz zauważyłam, że pod moim avatarem, gdzie są polubienia, pojawiła się cyfra 1...widzę, że u każdej z Was pod licznikiem polubień pojawia się cyfra, przeważnie "0" ...
Która z Was wie o co chodzi??
A może to są jakieś ostrzeżenia?? Kurcze, ale ja byłam grzeczna przecieżWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 15:17
opu lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja u siebie też widzę /1 a u Ciebie 0 bez "/"
Kurcze no mogliby chociaż jakieś wyjaśnienia napisać jak coś dodają do programu
Nie lubię być niedoinformowana buuu
edit:
Właśnie napisałam pytanie do "właścicieli" portalu Czekam na odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:10
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
Ja tak miałam ze 2 razy że nie czułam bólu a owulacja była. Ostatnia owu była bolesna od początku czułam jak jajeczko pęka a po pregnylu ból był zdecydowanie podwojony a czy pękł nie wiem bo już nie byłam na monitoringu.
Mnie boli strasznie brzuch małpowato wczoraj delikatne plamienie a dziś ciszaJusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny