Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
klara_bella wrote:No właśnie nie wiem czy dziś odpuszczac przytulanie. Boje się ze przegapie odpowiedni moment. Zastrzyk był o 17.30 troszkę bolało ale teraz pośladek boli. I jajniki czuje co jakiś czas nie wiem czy mam prawo tak szybko czuć czy moja wyobraźnia działa
Brawa dla migotki za SEXY CIUSZKI! Proszę brać przykład z koleżankimigot_ka, klara_bella lubią tę wiadomość
-
Kurcze! Jeżeli nic się nie zmieni to pierwszy raz od początku naszych starań o dzidzie będę mogła testować z myślą że coś mogło się udać. ...
dziś ostatni dupek a plamien ani krwawien nie było:) w piątek będę miała 27 dc wiec wtedy spróbujęjeżeli oczywiście nic się nie zmieni
Nikita2, klara_bella lubią tę wiadomość
-
agaluka trzymamy mocno kciuki!!!
) Ja jutro na wszelki wypadek pójdę sprawdzić, czy pęcherzyki pękły - przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia:)
-
nick nieaktualnyPrzytulania nie odpuscilam, dziś i jutro też podziałamy, jajniki się wyciszyly, to pewnie cisza przed burza
Seksi ciuszki heh są sąw poniedziałek idę na monitoring, jeśli będzie owulacja potwierdzona to będę takaaaaa szczesliwaaa ze coś działa i nawet jeśli nie zaciaze to jednak już spory krok do przodu u mnie
powodzenia dziewczyny -
Klara_bella czemu dopiero w poniedziałek idziesz? który masz dzień cyklu?
Mała_Mi79 - no skoki to u mnie sądobry znak:)
-
nick nieaktualny
-
klara_bella wrote:Bo tak mi lekarka kazała, że w poniedziałek. Wczoraj 12 dc pregnyl, dziś 13 dc, póki co nic nie czuje żeby tam w brzuchu pękło
Ja też dzisiaj 13 dc:)Też nic nie czuję, ale jutro się okaże co i jak:)
-
nick nieaktualny
-
Teraz zauważyłam, że pod moim avatarem, gdzie są polubienia, pojawiła się cyfra 1...widzę, że u każdej z Was pod licznikiem polubień pojawia się cyfra, przeważnie "0" ...
Która z Was wie o co chodzi??
A może to są jakieś ostrzeżenia?? Kurcze, ale ja byłam grzeczna przecieżWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 15:17
opu lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja u siebie też widzę /1 a u Ciebie 0 bez "/"
Kurcze no mogliby chociaż jakieś wyjaśnienia napisać jak coś dodają do programu
Nie lubię być niedoinformowana buuu
edit:
Właśnie napisałam pytanie do "właścicieli" portaluCzekam na odpowiedź
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:10
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
Ja tak miałam ze 2 razy że nie czułam bólu a owulacja była. Ostatnia owu była bolesna od początku czułam jak jajeczko pęka a po pregnylu ból był zdecydowanie podwojony a czy pękł nie wiem bo już nie byłam na monitoringu.
Mnie boli strasznie brzuch małpowato wczoraj delikatne plamienie a dziś ciszaJusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny