Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka:) Ja dla odmiany przesiedziałam cały dzień domu i zrobiłam sobie wolne od pracy... nadrobiłam za to zaległości w zakresie prania, sprzątania, prasowania itp...
-
I zastanawiam się - patrząc na wasze wykresy - czemu ja mam tak niską temperaturę? Przed chwilą mierzone - 33,9. To chyba nie jest normalne?
-
a ja czwartek wolny ale tylko dlatego ze @ była i bardzo źle się czułam piątek cały dzień w pracy sobota w pracy i niedziela w końcu zakupy i wypad na miasto z mężem w końcu tak rzadko spędzamy razem czas. wieczorem troszkę % tzn ja wypiłam takiego drinka (ala smirnoffa) mój mąż kilka piwek i o 23:30 poszliśmy na spacer w koło Arsenalu i kolejna butelka tym razem smirnoffa tego drinka ale to słabe taka oranżadka i po północy wróciliśmy do chaty no i dzień się kończy trza iść spać bo jutro do pracy
Nikita2 lubi tę wiadomość
-
mogot_ka... że też nie trafiłaś do mnie z tym sprzątaniem skoro tak się rozpędziłaś to mogłabym Ci i moje mieszkanie podsunąć hihi
Ja sprzątanie odłożyłam na bok za to z moimi chłopakami pojechaliśmy w sobotę w Beskid Mały na Górę Żar, na którą mój Adaś wchodził piechotą, że aż miło było patrzeć - taką miał frajdę Na dół zjazd kolejką A potem na jeziorku popływaliśmy rowerkiem i było suuuper
W niedzielę za to aktywnie - my z mężem na nogach a synek trenował równowagę na biegowym rowerku...przyjechał do domu padnięty i w locie zasnął
Tak więc weekend mogę zaliczyć do tych udanych... tym bardziej, że pogoda była bajeczna
Agaluka...już widzę tę Twoją "hiszpańską" opaleniznę...i zazdroszczę
A ja dzisiaj dzień "lekarski" - o 16-tej do endokrynologa żeby zobaczył mój niebotyczny skok TSH z 0,004 do 0,006 a na 17-ta mam się przemieścić do ginki na monitoring - sprawdzamy czy torbielka zniknęła i czy przy takim TSH jest szansa na stymulację Lamettą ...
Dam znać wieczorem jak poszłoNikita2 lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Mała Mi, na razie jest czerwona Ale za dwa dni będę nad sobą roztaczać ochy i achy na szczęście kolejny weekend też szykuje się cieplutki, a na pewno Mała Mi na południu PL:P
Powodzenia u lekarzy!
Ja dzisiaj lub jutro, najdalej pojutrze pewnie zacznę plamić/ krwawić... Chyba, że faktycznie poprzednie krwawienia wynikały z krwotocznego ciałka żółtego lub z tego, że pęcherzyk pękał z dużym opóźnieniem. W tym cyklu wszystko się pięknie udało, o czasie i do końca. Więc jeżeli będę plamić, to mam problemy z macicą.
A jaki miałam sen ostatnio!!! Śniło mi się, że mój szef (!!!) polecił mi nowego ginekologa. Poszłam tam, on wyjął ze mnie macicę, położył przede mną na stole i pokazywał, co jest nie tak!!!
-
nick nieaktualny
-
Opu i co ciekawego znalazłaś?
-
nick nieaktualnyNie no ogolnie czytam o tych tabletkach co dostalam, o tym na czym polega ivf, pojawiaja sie pytania to zapisuje zeby spytac w piatek
Dowiedzialam sie z mojej klinice moj lekarz mowi nam ivf, natomiast inny lekarz z tej samej placowki parze z gorszym wynikiem proponuje IUI... Zwariowac mozna... I sie boje ze jak moja pojdzie na L4 to inny lek bedzie chcial nam IUI zrobic ... -
Opu a nie miałaś jeszcze IUI?
-
nick nieaktualny
-
No to jestem i melduję:
- torbiel ... jest. Co prawda już tylko jednokomorowa ale dostałam anty na wyciszenie organizmu Miałam dzisiaj zacząć od 3 tabletki a jak wezmę 18-tą to mam się pojawić na monitoringu.
- tsh - wiadomo jakie i tutaj niespodzianka: mój endokrynolog kazał mi brać letrox 25 a moja gin (też endokrynolog) godzinę później mówi, że mam odstawić tabletki i za 10 dni zrobić powtórne tsh.
Jako, że od czwartku (jak dostałam wynik tsh) nie biorę tabletek - będę słuchać mojej ginki...i zobaczymy jak mój organizm da sobie radę sam bez tabletek.
Może w końcu ta tarczyca się unormuje
Tak więc mam kolejny cykl w plecy ... mogę zająć się swoją dietą hihi
Plan mam taki... wyciszam organizm, podnoszę tsh i lipiec nasz...
Więcej nie będę próbować (tak przynajmniej twierdzę dzisiaj)
Nikita2 lubi tę wiadomość
agaluka, o tym samym wczoraj pomyślałam Nie ma to jak "zgodność" dwóch specjalistów - a Ty człowieku i tak lecz się sam hihi
No cóż, uznałam, że teraz zawierzam się mojej pani ginekolog, bo jej i moim celem jest moja ciąża ... więc wybieram jej opcję
A czemu ostatnie...bo już mam dosyć. Chciałam już odpuścić w kwietniu ale pani doktor prosiła żebym im (klinice) dała pół roku, a że jestem tam od stycznia więc miałam mieć w czerwcu (teraz już w lipcu) ostatnie podejście.
Po prostu nie mam siły, ale zanim odpocznę to muszę wiedzieć na 100% czy mam wrogość śluzu czy nie. Jeśli nie ma wrogości to będę szukać mojego libido i wyjadę z mężem gdzieś w siną dal a synka zostawimy u babci (ku wielkiej uciesze obojga ).
Tak więc następnym razem umówię się też do niej na test postkoloidalny.
Bo człowiek ma zawsze nadzieję a nie takie cuda się zdarzają
Dla Waszej wiadomości - nie cieszcie się za szybko - nie opuszczę Was hihi
Nie ma szans ... bo gdzie indziej będzie mi tak dobrze jak tutaj, no i gdzie mnie i moje wzloty i upadki będą bardziej rozumiane??
Niestety jestem uzależniona od WasNikita2 lubi tę wiadomość
A ja mialam grill imprezowy:) Codziennie grill ,raz ognisko, piwko, dwa razy bylismy z Olkiem na basenie. Jak sie obudzilam w nd bolało mnie gardło-czasem mnie boli jak spie przy otwartym oknie i przestaje:)
W nd na pn 39 tem wczoraj bylam u lekarza i angina. Nigdynie bolało mnie tak gardło jakbym polykała garśc szkła ze szpilkami wrrr
Opu może opisz dokladnie swoa sytuacje i wyniki i napisz do naszego eksperta. Zawsze dodatkowa opinie:) Ostatnio odpowiadał 12 maja wiec myśle ze zaraz bedzie odpowiadal- my polubimy zeby nie ominał Twojego pytania:)Mała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, wczoraj - 10 dc -miałam pęcherzyk 15 mm, jutro wieczorem albo w czwartek rano mam mieć zastrzyk, szybko mi rosną pęcherzyki wiec wolałabym w środę ale gdzie ja znajdę wieczorem placówkę która zrobi mi zastrzyk ? Jak to się odbywa? Mam skierowanie od lekarki na zrobienie zastrzyku