Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiulku - czuję się bardzo dobrze. Z jednej dziurki już strupek odpadł, resztę też to czeka Zastanawiam się czy kupić maść na blizny... Na razie mnie nie boli, nie chcę zapeszać. Przedwczoraj było pierwsze serduszkowanie po laparo. Ja się wcześniej bałam, a mój mąż już miał jaja po kolana
Mała Mi - z trzymaniem kciuków musisz poczekać do nast. cyklu. W tym nie ma takiej możliwości. Ale powiem Wam, że czekam na @, jak na jakiś prezent niespodzianke... (To będzie pierwsza @ po laparo) Ciekawe kiedy przyjdzie, obym nie musiała brać lutki na wywołanie
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Czekolada ja lapie wiruski ***********
Karolcia przecudna Twoja córeńka!!!
kobietki mocno trzymam kciuki zeby te wakacyjne miesiace przyniosly wiosenne rezultaty.
a ja wam powiem ze zapisalam sie dzisiaj na usg. To moj 17 dzien cyklu ale cuje ze owulacja dopiero nadchodzi. Wole sprawdzic niz miec potem wyrzuty ze nie zrobilam nic w tym kierunku. A moze akurat jeszcze urosl jakis piękny pecherzyk.czekolada lubi tę wiadomość
-
Cześć Laseczki! Ja niestety się rozchorowałam, trzeci dzień leżę w łóżku..czas pędzi szybko, chociaż do kolejnej wizyty jeszcze cała wieczność (17.07). Katar i kaszel męczą, niestety można brac jedynie peeudosyropy i pseudokrople więc cały proces trwa dłużej. Ogólnie czuję się dobrze, poza odruchem wymiotnym (od 3 dni wymiotami, ale to chyba przez ten wirus)nic mi nie dolega, zero plamień (całe szczęście).Najbliższa rodzina już wie, czekam jeszce 2 tygodnie żeby powiedzieć w pracy.
-
Karolciu sliczna córcie:) Ja nie robiłam bety, mysle ze niedlugo przyjdzie @
Szczerze wolałabym nie być w ciazy. Od 8.06-14.06 antybiotyk bo dorwała mnie angina okrutna:(
I teraz 22-28.06 antybiotyk- nawrót anginy.Osłabiona mocno jestem więc jakbym była w ciazy martwiła bym sie czy taka dawka antyb nie zaszkodziła;/
Tulipana zdrowia zycze -
A więc dziewczynki melduję się po monitorku, jest pęcherzyk 17mm i wyrósł sobie na lewym jajniczku. Endometrium 7mm i ginek powiedział że ok i powiedział też że dziś mogę spokojnie zastrzyk zrobić z pregnylu
Boże ile nabrałam nadziei na ten cykl...
podpowiedzcie teraz z tym zastrzykiem kurcze bo tak: jak go dziś zrobie to powinniśmy serduszkować jutro wieczorkiem a ja jutro na noc do pracy idę (jak na złość). Może go jutro zrobić wieczorkiem i serduszkować w czwartek wieczorkiem???
Jak myślicie. Z moich obliczeń wychodzi że pęcherzyk urósł necałe 2mm na dobe. Czy nie będzie za duży jak jutro zastrzyk zrobie??? Choć dr Zygler kazała zrobić jak będzie miał 19-20mm... Zgłupiałam...
Taka mała rzecz a tak cieszy...
Mała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Karolcia 88, piękna córcia...:*
Reszcie Dziewczyn wysyłam moc wirusów, a jako że chora to zarażam wybitnie!!!!
Ja też poproszę źdźbło wirusków....
resztą się podzielę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 18:15
-
Hej!
JuSwik, mozesz zrobić dzisiaj i serduszkować jutro rano i po powrocie z pracy, albo zrobić jutro i serduszkowac w czwartek wieczorkiem. Pęcherzyk pęka do ok 24h po podaniu.
Tulipanna...bidulko... trzymaj się ..oby zaraz przeszło choróbsko wstrętne!
a ja dzisiaj byłam na wizycie:
torbiel się zmniejszyła do 30paru mm, więc już nawet nie jest torbielą tylko pęcherzykiem przetrwałym (tak mam napisane w usg). A w drugim jajniku niespodziana: ciałko żółte czyli of nie kłamie, owulacja prawdopodobnie się odbyła bez stymulacji . Gin pobrał wymaz z szyjki macicy, wynik za tydzień i dopiero się okaże czy laparoskopia się odbędzie. Bo jak wyjdzie jakaś bakteria albo inne dziadostwo się wyhoduje...to nici z laparo... proszę o kciuki
w pracy sobie dzisiaj przekichałam trochę... mam nadzieję ze mnie nie zwolnią przed zajściem w ciążę...i chyba nici z mojego urlopu przedlaparoskopowego. Ale za to po laparoskopii sobie zwolnienie przedłużę jak mi ginek da oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 06:31
JusWik lubi tę wiadomość
-
Asiulek trzymam kciuki!!! Pracą się nie martw... nie ta to inna a co tam...
Czekolada mam nadzieję... Stwierdziliśmy z M że zastrzyk zrobię może jak wrócę koło 3 w nocy i wtedy wieczorkiem będzie i kolejnego dnia teżAsiulek lubi tę wiadomość
-
JusWik no to piękne wieści, teraz tylko zastrzyk, serduszka i odliczamy do testowania
Asiulku "torbiel się zmniejszyła do 30paru cm," hihi toż to wręcz torbiel ciążowa jest wiem, wiem miało być 30paru mm Ale mam głupawkę (głowa mi pęka od rana) więc głupoty wychwytuję
A to ciałko żółte to bajeczna wiadomość Czyli u Ciebie też odliczania czas zacząć
Zdrowaśkuję, żeby jednak ta laparo nie była potrzebna...i żebyś poszła (za Czekoladką) na długie, "nudne" 9-ciomiesięczne L4Asiulek, JusWik lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Czekoladko gratuluje , mnie bardzo długo nie było tutaj ale teraz wznawiam starania Zobaczymy jak będzie przede mną dni płodne i wakacje jednocześnie wiec mam nadzieje ze wszystko sie ułoży . Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę powodzenia- musze trochę poczytać co tu sie dziejeAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
India... głowa do góry będzie już tylko dobrze
Suzii... fajnie, że już wróciłaś Zobacz jakie tutaj nowości ciążowe: Tulipanna, Czekolada... rozkręcamy się ... nie ma co
A ja szczęśliwa bo @ właśnie przyszła
Matko chyba jeszcze nigdy tak się na jej widok nie cieszyłam
JusWik, Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
czekolada wrote:JusWik, ja w szczęśliwym cyklu pregnyl miałam podany przy pęcherzyku 20 mm, w niedzielę rano, było w niedzielę wieczorem, poniedziałek i we wtorek wieczorem.
Do jutro jeszcze podrośnie endo