Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
kotkapc ... fajne te klapki i takie Happy
Pszczelka, w takim razie kciukam za mega szybką @ no bo z tym sierpniem to nie przelewki - musisz być i koniec, kropka, amen
Czekoladko...jak ładnie Twój suwaczek wygląda i to już 6 tydzień i 4 mm szczęścia
Zarażaj nas tutaj tymi wiruskami ach zarażaj
JusWik - zastrzyk zrobiony więc serduszkować proszę ładnie i czekamy na poniedziałkowy monitoring
Klara_bella, o której masz wizytę?czekolada lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
Pszczelka szkoda strasznie... miejmy nadzieję ze wreszcie niebawem się uda.
klara_bella odliczam godziny...
Kurcze nie wiem jak Wy ale ja strasznie przeżywam każdy wasz monitoring, wizytę, badanie i tę @ chol..ną.
A ja po pregnylu nie czuję nic. Brzuch tylko wzdęty trochę i czasami coś zakuje, zaboli i tyle wszystkiego. Nie wiem czy to dobrze czy źle... Może ten pregnyl na mnie nie działa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduje się po wizycie.
Dziś 10dc- Pęcherzyk 17mm. Zastrzyk mam zrobić w poniedziałek, ale zrobię jutro po południu, bo u mnie szybko rosną pęcherzyki.
Lekarka tragiczna, gdybym nie spytała to bym nic nie wiedziała, podczas USG powiedziała tylko "można podać już zastrzyk". Endometrium- powiedziała, że "nie za cienkie nie za grube". Miała mi podać dokładnie ile mm ale zapomniała i ja też zapomniałam dopytać.
W aptece nie było strzykawek insulinówek, więc jutro rano muszę kupić w innej.
Zrobię test owulacyjny i jeśli będzie ciemniejszy niż dzisiejszy to robię zastrzykkotkapc, Nikita2, czekolada lubią tę wiadomość
-
Pszczelka, przykro mi, czekamy zatem na wredną @...
Klara - piękny pęcherzyk, rób zastrzyk i do dzieła:) Ciekawe, jakie endo miałaś...a nie masz zdjęcia z opisem ?
JusWik trzymam kciuki, aby pęcherzyki popękały:)
Ja mam monitoring w środę...jak na razie wykupiłam pół apteki:)
Zaopatrzyłam się w witaminy prenatalne, olej z wiesiołka i witaminę E, poza tym kwas foliowy obowiązkowo. Zakupiłam też testy owulacyjne, więc będziemy testować -
nick nieaktualny
-
Klara bella trzymam kciuki mocne! Musi się kurcze wreszcie udać. Ja nie bardzo wierzę że w tym cyklu zaciążę ale nie powiem że nadzieję całkiem straciłam ona zawsze umiera ostatnia...
To prawda że czasem jesteśmy mądrzejsze od nich. Mi moja dr z Novum kazała zrobić zastrzyk przy 19-20mm pęcherzyka a dr z monitoringu przy niecałych 17mm. A że akurat moje wyliczenia mówiły że przy 17 to za wcześnie to zrobiłam dobę później i myślę że pęcherzyk miał jakieś 19-20mm własnie.
zaczęłam jakieś dziwne bóle odczuwać, jakby zciśnięty brzuch miała tam w środku i mam wzdęty strasznie i gazy okropne...
Dziś znowu mam nadzieję że któreś będą owocne
spokojnego wieczorku kobietki...migot_ka lubi tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY LIPIEC JEST NASZ!!!)
Nikita2, czekolada, Asiulek, opu, kotkapc, klara_bella, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziwnie sie czuje, slabo glowa boli i zauwazylam kremowy sluz - taki jak balsam zaczynam sie zastanawiac czy okres w ogole przyjdzie ( mam nadzieje ze jednak owulka sie odbyla i okresu nie bedzie ) boje sie zatestowac - robilam jeden w 27 dc i byl negatywny ... Wiec boje sie znowu ehhh zobacze co lekarz powie - moze kaze zrobic bete jak okresu dalej nie bedzie
-
nick nieaktualnyDziś o 14 zapodałam sobie pregnyl.
Jezu jaka masakra robić to samemu!
Mąż otworzył ampułkę, ciut się pokruszyło szkło, ale na szczęście nie wpadło do leku (mam taką nadzieję...)
Kupiłam za krótką strzykawkę i ciężko mi było wymieszać płyn z proszkiem. Potem nabrać to do strzykawki też był problem, troszkę zostało na dnie, trudno. Ręce mi się trzęsły...
Kolejnym razem chyba pójdę do przychodni, a jeśli będę zmuszona działać samemu to lepszy sprzęt musze kupić. Tłok od strzykawki łatwo wypadał, lek na szczęście się nie wylał. No porażka, oby nigdy więcej
Mąż złapał mi fałdkę na brzuchu i poszło szybko i bez bólu
Mam nadzieję, że mimo takich cyrków lek zadziała...opu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki trzymam mooooocno!!!!
opu za pozytywny test!!!
Klara_bella za owocne staranka!!!!!!!!!
Zajrzałam się przywitać i zmykam na zakupki z mężusiem...
Buziaki Kochane i spokojnego weekendu.
Ja jutro do pracy na cały dzieńopu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny zerknijcie na moj wykres, blagam. Co to moze byc? co sie dzieje?? Czy on jest bezowulacyjny czy owulacyjny ? Owulacja wystapila w 28dc ?? nic z tego nie rozumiem, wczoraj wieczorem sikalam na test i oczywiscie nie ma nawet cienia cienia... Ja wiem ze to byl mocz rozcienczony woda w ilosci hurtowej bo bardzo duzo pilam wczoraj ze wzgledu na upał - no ale jednak... ani cienia Martwie sie
-
Opu ile trwają Twoje cykle??? Moze zrób jutro betę, u niektórych dziewczyn testy w ogóle nie wychodzą, mimo, że zaciążyły;)Tempka Ci ładnie rośnie, może fasoleczka się zagnieżdża?????))