X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl: kto stosował?
Odpowiedz

Pregnyl: kto stosował?

Oceń ten wątek:
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara, JusWik - ale z Was twarde babki:) ja bym się chyba nie odważyła sama:) Grunt, że się udało i teraz grzecznie czekamy:)

JusWik lubi tę wiadomość

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • india Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu no wykres naprawdę ciekawy <3 najpewniej będzie powtórzyć test, ale faktycznie czasem nie wychodzi więc lepiej z rana lec na betę i wszystko będzie jasne szczerzyzebek.gif ja już zaciskam kciuki

Karolcia śliczna córeczka <3 jak ten czas leci, a jeszcze niedawno zarażałaś nas wiruskami

Asiulek wykres pięknie wygląda Vache07.gif oby cykl bez stymulacji okazał się szczęśliwy, kiedy testujesz? ;) A jak w pracy??
    U mnie jeszcze nie wiadomo kiedy IUI, wiadomo jestem nieodgadnionym przypadkiem nawet dla lekarzy haha... w śr idę na wizytę i zobaczymy czy w ogóle jest jakiś pęcherzyk, bo ja tym razem bez stymulacji. Mam przeczucia, że owu na weekend może do mnie zawitać gruebelpl5.gif

Mała Mi idziemy łeb w łeb :) musimy wdrożyć nowe powiedzenie na koniec cyklu: szczęścia chodzą parami!! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/copains-9247.gif
    Kochana a Ty znowu do IUI podchodzisz?

kotka przytulam, ale w sumie dobrze się stało. Teraz wiecie przynajmniej jakie dalej podjać działania consoling2.gif

Pszczelko przykro mi, że się nie udało. Ale walczymy dalej 4xvim2p.gif

Czekoladko ja się czujecie?? :)

Klara a idziesz jeszcze na monit, zeby potwierdzić pęknięcie? no a swoją drogą taka lekarka to porażka

Juswik kciuki za piękną owulkę <3

Ja odebrałam nasze wyniki HIV,HbS, HCV, kiła - mogę być spokojna ;) mam tylko nadzieję, że z cytologi nic nie wyjdzie i IUI zrobią mi bez problemu

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka wrote:
    Opu ile trwają Twoje cykle??? Moze zrób jutro betę, u niektórych dziewczyn testy w ogóle nie wychodzą, mimo, że zaciążyły;)Tempka Ci ładnie rośnie, może fasoleczka się zagnieżdża?????;)))

Mam regularne - 27 dni choc w zeszlym mieisacu mial 26 dni najdluzszy od czasow nastoletnich to 29 dni :) rano nie mam jak isc na bete tym bardziej ze chde wczesniej wyjsc z pracy bo mam wizyte w klinice - ale moze tam zbadam bete :) pewnie lekarz powie to samo - a czy jest mozliwe ze owulacja byla w 28dc czy raczej malo prawdopodobne ? Zawsze u mnie wszystko jak w zegarku :O

• india Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu co do tak późnej owulacji, to pewnie wszystko jest możliwe... ale ja jednak myślę, że z innego powodu jest ten wzrost temperatury :D

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, jutro się okaze :) mam stresa ;) nic mnie nie boli piersi nie urosly nic im nie dolega, chwilami brzuch mnie boli ale doslownie chwile i puszcza, ale w terminie @ mialam silne skurcze ledwo stalam wyprostowana ale tez nie caly dzien ... tylko kilka chwil do poludnia

• india Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu no to jutro będę siedzieć jak na szpilkach ;)

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Asiulek Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu,jejka, ja jutro w pracy będę co chwila na of zaglądać z wyczekiwaniem Twoich II bo innej możliwości nie dopuszczam do mysli!

India, super że wyniki dobre . Trzymam kciuki za cytologię i IUI :) kiedy termin?
    Mój wykres jak co miesiąc najpierw robi nadzieję a za moment jest to samo...@
    Nie nastawiam się, raczej wyczekuje @ żeby się w terminach laparoskopii wyrobić, w pracy też wszystko już poustawiane. Miałam iść na urlop tydzień przed i gdzieś wyskoczyć, ale kręcą nosem, więc zrezygnowałam i idę pn i wt tylko.
    czuję taką wilgoć , że co chwilę latam do wc patrzeć czu to już ona, ale jak na razie tylko masa śluzu. Zawsze mam tak przed @.

Monik, a co się u Ciebie dzieje? zapomniałaś już o nas???? :(

ganns65gxgno0ohk.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gorąco tu atmosfera :-) oj dzieje się niech się dzieję :-D

A ja jakoś tak dziwnie się czuje w sensie że mega się boję :-( że znowu coś pójdzie nie tak. ehhh najchętniej bym zasnęła i obudziła się za 2 tygodnie.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • india Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulek no to my wyczekujemy razem z Tobą na to, aby jednak @ nie przyszła ;)
    Ja pewnie w srodę dowiem się szczegółów, ale myslę, że do IUI został mi jakiś tydzień :)

czekoladko teraz wszystko pójdzie dobrze, nie martw się :)

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulku :), Indio, nie czekajciej jak na szpilkach, bo ja na 15.20 mam wizyte w Katowicach, i tam pewnie skusze sie na bete zeby wszytsko wyjasnic, a nie wiem jak dlugo czeka sie na jej wynik - moze godzine a moze do nastepnego dnia.

Pytalam Emka jak mysli, czy sie udało... a on na to mysle, ze nie ... ehhh pewnie jak zwykle ma racje a namieszal tu estrogen w tabsach

przynajmniej jest "rozrywka na wątku " heheh :)

Ciagle czuje wilgoc, ale na wkladce nic nie ma - na papierze sluz kremowy taki gesty. Ciagle mysle ze to moze @

czuje ze nic z tego nie bedzie, ze maz ma racje :( juz by wyszedl test ciazowy tyle dni po owulacji ... smutno mi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 14:15

• JusWik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki!!!
    Ja po pracy już... padam na twarz...
    Opu kciukaaaaaaaaaaaaaam!!!!!
    Dziś nie <3 dosyć już mam. Robię przerwę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 21:51

migot_ka lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu nie smuć się, bo i mi smutno...oby mąż się mylił:) Czekamy na wyniki bety:)
    Ja dzisiaj spędziłam cały dzień z mężem...zrobiłam sobie wolne od pracy i naładowałam akumulatorki...czekam do środy...:)

• Asiulek Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladko , myśl pozytywnie! Będzie dobrze, musi być! :)

Opu, trzymam kciuki :)

India, to już niebawem :)

JusWik, mam nadzieję że ta przerwa to tylko chwilowa :)

migotka, a w środę co? przypomnij proszę :)

Moja temperatura mnie dziś zaszokowała... aż się zaczęłam zastanawiać czy to nie wczorajszy upał i mnie przegrzało hehe..
    No i zatestowałam dla zasady...negatywny oczywiście.

Mała Mi, długo nie wytrzymałam hehe ;)

Miłego dnia wszystkim :)

ganns65gxgno0ohk.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulku piękny masz wykres! wręcz idealny!!;))) Z tego musi coś wyjść:) test to nie wszystko, czekamy na dalszy rozwój:)))
    W środę mam monitoring i zapadnie decyzja, czy będę mogła podejść do IUI:)

• Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu...kciukam na maxa za pomyślną wizytę :) A mąż pewno tak specjalnie na "nie" żeby się nie nastawiać ..i Ciebie. Obyście się miło rozczarowali :)

Asiulku, jak Ci pisałam w komentarzu...spójrz na wykres Czekoladki....są identyczne... no jakby przyłożyć do szablonu :)

Czekoladko kochana...wypoczywaj w cieniu, nawadniaj się i może sobie coś poczytaj, pooglądaj albo ... wyśpij ... i szybko miną 2 tygodnie :) i zobaczymy na Twoim suwaczku 9 tydzień :) a tutaj już 7-demka proszę :)

migot_ka - będzie git i jak piszecie Lipiec będzie nasz :)
    No bo jak nie, jak tak :)

India...faktycznie idziemy łeb w łeb :) Życzę nam zieloności na końcu wykresu :)
    Ja mam w tym cyklu niczego nie brać żeby organizm wyciszyć. Dlatego nie mam pojęcia czy nawet jeśli okaże się w sobotę, że jakiś pęcherzyk jest to czy mnie do IUI naszykują... Ja niestety wątpię żebym bez stymulacji cokolwiek wyhodowała :( no chyba, że po antykach mój organizm się obudzi :)
    Profilaktycznie już sobie zażywam od wczoraj witaminkę C (1000), witaminę E, guajazyl no i oeparol jak wykupię...też będę pić :) A co mi...witaminki nie świńska chemia :)
    Poza tym wpadłam w rytm biegania i sobie truchtam co 2 dni po ok 5km i jestem mega dumna z siebie :)
    Dodatkowo przyznam się, że dzisiaj już mam 19 dzień Nowenny Pompejańskiej (w wiadomej intencji) mówta co chceta...na razie odczuwam spokój ... aż sama się dziwię. Wszystko zwierzyłam Najwyższemu... a ten spokój naprawdę mi pomaga :)
    I jest dobrze :)

Pszczelka, a jak u Ciebie sytuacja się rozwija? @ przyszła?

JusWik...odpocznij nieco i działajcie dalej :)

Klara_bella...mam nadzieję, że Wasza "robota" też owocna ;)

f2w33e3ks5gz12ky.png
    Jezu, Ty się tym zajmij !
  • monik Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulek wrote:

Monik, a co się u Ciebie dzieje? zapomniałaś już o nas???? :(

Kochany Asiulku ja o Was nie zapomniałam, zresztą jak bym mogła :-)
    Podczytuje Was regularnie.
    Teraz pierwszy raz w zyciu mam aż tak długi cykl z 26dniwych zrobił sie prawie 40dniowy.Dziś już miałam dzwonić do kliniki aby coś temu zaradzili ale rano coś mnie tknęło i tam pogrzebałam i okazało sie że coś sie zaczyna dziać wiec czekam cierpliwie aż @ sie rozkreci :-)a potem po owulacji lece po maluszka :-)
    Wreszcie sie coś zaczyna dziać bo już męczył mnie ten bezowulacyjny cykl.

A ty Asiulku masz znowu piekny,książkowy wykres trzymam kciuki aby był też ostatni-szczęśliwy :-)

Czekoladko nie zamartwiaj sie bo nie masz czym. zawsze możesz do nas napisać a my Cie uspokoimy i wybijemy z głowy złe myśli :-D

Opu ja równiez trzymam kciuki za pozytywną bete

Dziewczyny ja też z Wami czekam na Wasze IUI oby wszystko sie dobrze ułożyło :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki ale mnie brzuch boli okresowo - no bardzo... Moze dzisiaj mnie zaleje ... Koime mam w pracy takze supero, ale czuje ze czolo cieple, oj cieple...

• czekolada Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem własnie tego doświadczyłam, naprawdę się cieszę że Was mam <3 bardzo Wam kibicuję i chciałabym aby każdej z Nas się udało już tyle czasu walczymy o szczęście! <3

monik, migot_ka lubią tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekolada dobrze dziewczyny radza. Odpocznij odstresuj sie a napewno bedzie dobrze.
    Opu ja oszaleje zanim sie na ta bete Twoja doczekam hehe ;) moooocno zaciskam i nie puszczam.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Pszczelka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic nowego.okresu nadal ani widu Ani slychu :/

‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ