Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekoladko, różnica 2 dni, to nie różnica
Maluszek będzie nadganiał, że hoho... jak będzie różnica kilku tygodni to wtedy możesz zacząć się martwić, ale nie teraz
Zuch chłopak (czuję, że będzie chłopak ...nawet wózek na suwaczku masz niebieski będzie rósł i cudownie się rozwijał
Tylko mamusia niech się nie zamartwia niepotrzebnie
A kiedy masz następną wizytę?? Nie mogę doczekać się jak napiszesz o bijącym serduszku ...
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Hej
Opu przytulam najmocniej jak tylko sie da...
Czekoladko wspaniałe wieści jest i to jest najważniejsze
Asiulku ale sie uśmiałam z tych lodów no i te magiczne słowo ,,doble'' Odrazu wróciły wspomnienia jak moja córeczka była taaaaka maleńka a teraz to do gimnazjum już idzie.
Jestem z niej tak ogromnie dumna, ja nigdy nie miałam sredniej ocen 5,9 na świadectwie
U mnie @ pełną parą aż zwijam sie z bólu a w następny wtorek tj.14.07 mam wizyte w klinice celem oceny endometrium.
I związku z tym chce pić winko na polepszenie endo tylko podpowiedzcie dziewczyny od kiedy trzeba je zacząć popijać?? dziś mój 2dc
-
monik wrote:Hej
Opu przytulam najmocniej jak tylko sie da...
Czekoladko wspaniałe wieści jest i to jest najważniejsze
Asiulku ale sie uśmiałam z tych lodów no i te magiczne słowo ,,doble'' Odrazu wróciły wspomnienia jak moja córeczka była taaaaka maleńka a teraz to do gimnazjum już idzie.
Jestem z niej tak ogromnie dumna, ja nigdy nie miałam sredniej ocen 5,9 na świadectwie
U mnie @ pełną parą aż zwijam sie z bólu a w następny wtorek tj.14.07 mam wizyte w klinice celem oceny endometrium.
I związku z tym chce pić winko na polepszenie endo tylko podpowiedzcie dziewczyny od kiedy trzeba je zacząć popijać?? dziś mój 2dc
Możesz zacząć juz -
India,a co się stało?
...no jeden dzień możesz...wyrzuć złe emocje Kochana. Jutro będzie nowy dzień
Opu, dzielna dziewczynka!!!
Czekoladka, wspaniałe wieści . Już się nie mogę doczekać jak będziesz znała płeć . No chyba, ze wolisz mieć niespodzianke
Nikita, trzymam kciuki za piatkowe badanie
Monik, mądra masz córcię nie dziwię się ze duma rozpiera gratuluję!!
Winko to już możesz
Mała Mi, byłam tylko po wynik, na samolot nie siadałam, na usg też nie. Byłam z Hanią mój gin widział ją pierwszy raz. Ma samych synów i napatrzyć się nie mógł .
P.S. Asiulek postrach sieje haha...nowe koleżanki się wystraszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 19:34
monik lubi tę wiadomość
-
opu pamiętaj że masz Nas!!! Zawsze możesz się wyżalić i wygadać. Zresztą każda z nas. Nikt lepiej Cie nie zrozumie od kobiet będących na tym forum bo wszystkie borykamy się z podobnym problemem.
Trzymaj się i bądź silna!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 20:34
-
Monik - pij pij trzymam kciuki za endo Gratuluję mądrej córeczki
India - tulę mocno... Jutro będzie lepiej
Asiulku - bdb wiadomość. Oby szybko zleciało i żebyś już była po...
Czekoladko - super wieści!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 21:04
czekolada, monik, Asiulek lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
India, Słonko ... przytulam najmocniej ... idziemy łeb w łeb w tym cyklu więc wypłacz się teraz żeby mieć siły na serduszkowanie
No bo wiesz, nie ma to tamto ... działać trzeba... samo się nie zrobi
Asiulek... fajnie, że czysty posiew, ale Twoja temp. mówi mi zupełnie coś innego Nie ma @ - jest nadzieja.. przynajmniej ja ją mam... już taki ze mnie typ
Monik, średnia córy wow... szacun Mądra dziewczynka - nie dziwi, że mamusia pęka z dumy
Winka napij się i za mnie...choć może i ja jutro sobie pozwolę... w końcu endo mogę sobie podbudować prawda ?
Czekoladko, jest serduszko więc niczego już do szczęścia nie trzeba Już będzie bić i bić.... dla Ciebie i męża
Muzyka dla uszu....nie ma nic piękniejszego
Nikita, kciukam za piątek
JusWik...odpoczęłaś już?? no to do dzieła
czekolada, monik lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Nikita2 wrote:Monik - pij pij trzymam kciuki za endo Gratuluję mądrej córeczki
Mądrej?? raczej jak to w tym wieku jest to bym to nazwała ,,Wszystko wiedzącej'' żeby nie nazwać przemądrzałej Mój R dla żartów jeszcze ja ochrzanił jak zobaczył świadectwo że ma jedna 5 a reszte 6 heheh
Ok. wiec jutro zacznę pić
India a co sie dzieje???
Czytałam Twój pamiętnik i nic nie zapowiadało takiego obrotu zdarzeń...
Asiulku to trzymam kciuki za pomyślne laparo
-
No właśnie India - co się stało?
Czekam na wieści jutro od Ciebie, ja mam wizytę 10:15... -
Hej dziewczyny podczytuje was nic nie pisze bo nie ma co.
W piątek idę na 1usg(to będzie 10dc),pewnie za szybko wiec pewnie w pon kolejna wizyta i pregnyl.ale tez niewiem czy coś z tego będzie ponieważ chyba złapałam jakieś świństwo w PL.tylko tak sobie myśle,że to przez pobyt u teściowej. Bo tak zaraz wam opisze: jak byliśmy na basenie w Gołębiewskim to była środa (17.06) do domu w pl wróciliśmy w piątek i od tego czasu mieszkaliśmy u mojej teściowej a mnie zaczęło coś sie robić jakoś wtorek środa ale jakoś wytrzymałam.a w trakcie @(czyli od1.07)to myślałam ,że oszaleje nosiłam podpasek i nieraz tampon bo upały były i smarowałam sie clotrimazolem o do dzis w piątek mam wizytę to im powiem niech mnie zbadają co i jak.a podejrzewam E to u teściowej ponieważ ona niema żadnego płynu do intnej tylko jakiś żel pod prysznic.
I co wy o tum myślicie wina basenu czy teściowej -
Monik - to mały geniusz jest!
Nie trzymajcie kciuków za piątek, bo mój oświadczył mi, że pójdzie na bad. jak ja będę mieć okres... I dziś znów był milutki, a ja zła na niego... Eh byleby zdążyć do wizyty u gina, czyli w połowie cyklu.
monik lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Monik gratuluje zdolnej córy:)
Asiulku trzymam kciuki za laparo
Opu India b mi smutno jak czytam takie posty, mam andzieję że s zybko sie pozbieracie i pozytywnie się zrobi w Waszym zyciu
Czekoladko baardzo się ciesze ze idzie wszystko db i jest serduszko:) Różnicą 2 dni sie wogóle nie martw to wszystko uśrednione, nie każda ma owu w 14dc i nie zawsze zarodki zagnieżdzają sie w tym samym momencie to wszystko uśrednione wyliczenia:) Bedziesz szła na L4?
Z tymi co sie nie witałam to własnie to czynie:D Mam nadzieje ze nasz watek pomoże Wam przetrwac nienajlepszy czas, porażki no i oczywiście jak sie uda zostańcie z nami coby wspierac te co nadal walczą
U mnie ciąg dalszy oczekiwania na @ a tu zaraz polowa miesiąća będzie wrrrmonik, Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
-
Pszczelka, kurde no może gin da Ci coś na wywołanie ... bo kurcze sierpień za pasem
Nikita to ja kciukam, żeby @ przyszła szybko i żeby Twój M poszedł na badania
Fryzjerka, ja stawiam na basen. Brak żelu do higieny int. to nie powód, za to kąpiel w basenie, gdzie każdy zostawia cząstkę swojej "flory bakteryjnej"...jak najbardziej ...
India, opu... jak sytuacja na froncie... Wychodzę do Was z białą flagą, więc proszę nie strzelaćNikita2 lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij !