X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl: kto stosował?
Odpowiedz

Pregnyl: kto stosował?

Oceń ten wątek:
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś na usg i wyszedł mi 6 tydzień 6 dzień wg @ wychodzi 7 tydzień 1 dzień, mam nadzieję że na tym etapie będzie wszystko ok.

Mała_Mi79, Nikita2 lubią tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladko, różnica 2 dni, to nie różnica :)
    Maluszek będzie nadganiał, że hoho... jak będzie różnica kilku tygodni to wtedy możesz zacząć się martwić, ale nie teraz :)
    Zuch chłopak (czuję, że będzie chłopak :)...nawet wózek na suwaczku masz niebieski ;) będzie rósł i cudownie się rozwijał :)
    Tylko mamusia niech się nie zamartwia niepotrzebnie :)
    A kiedy masz następną wizytę?? Nie mogę doczekać się jak napiszesz o bijącym serduszku ... :)

f2w33e3ks5gz12ky.png
    Jezu, Ty się tym zajmij !
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam już dziś <3 nawalało jak dzwon :-) 21 lipca następna wizyta.

india, JusWik, kotkapc, Nikita2, Mała_Mi79, Karolcia88 lubią tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • monik Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Opu przytulam najmocniej jak tylko sie da...

Czekoladko wspaniałe wieści <3 jest i to jest najważniejsze :-)

Asiulku ale sie uśmiałam z tych lodów no i te magiczne słowo ,,doble'' Odrazu wróciły wspomnienia jak moja córeczka była taaaaka maleńka a teraz to do gimnazjum już idzie.
    Jestem z niej tak ogromnie dumna, ja nigdy nie miałam sredniej ocen 5,9 na świadectwie :-)

U mnie @ pełną parą aż zwijam sie z bólu a w następny wtorek tj.14.07 mam wizyte w klinice celem oceny endometrium.
    I związku z tym chce pić winko na polepszenie endo tylko podpowiedzcie dziewczyny od kiedy trzeba je zacząć popijać?? dziś mój 2dc

• kotkapc Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik wrote:
    Hej :-)

Opu przytulam najmocniej jak tylko sie da...

Czekoladko wspaniałe wieści <3 jest i to jest najważniejsze :-)

Asiulku ale sie uśmiałam z tych lodów no i te magiczne słowo ,,doble'' Odrazu wróciły wspomnienia jak moja córeczka była taaaaka maleńka a teraz to do gimnazjum już idzie.
    Jestem z niej tak ogromnie dumna, ja nigdy nie miałam sredniej ocen 5,9 na świadectwie :-)

U mnie @ pełną parą aż zwijam sie z bólu a w następny wtorek tj.14.07 mam wizyte w klinice celem oceny endometrium.
    I związku z tym chce pić winko na polepszenie endo tylko podpowiedzcie dziewczyny od kiedy trzeba je zacząć popijać?? dziś mój 2dc

Możesz zacząć juz

• india Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, dziś ja mam doła :( siedzę i ryczę... i jakoś opanować się nie mogę.
    Już cała zasmarkana siedzę

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Asiulek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie . Posiew czyściutki, mogę się poddać laparo :)

czekolada, JusWik lubią tę wiadomość

ganns65gxgno0ohk.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Asiulek :-)

India, przytulam Cię :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Asiulek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India,a co się stało?
    ...no jeden dzień możesz...wyrzuć złe emocje Kochana. Jutro będzie nowy dzień :)

Opu, dzielna dziewczynka!!! :)

Czekoladka, wspaniałe wieści :) . Już się nie mogę doczekać jak będziesz znała płeć :) . No chyba, ze wolisz mieć niespodzianke :)

Nikita, trzymam kciuki za piatkowe badanie :)

Monik, mądra masz córcię :) nie dziwię się ze duma rozpiera :) gratuluję!!
    Winko to już możesz :)

Mała Mi, byłam tylko po wynik, na samolot nie siadałam, na usg też nie. Byłam z Hanią :) mój gin widział ją pierwszy raz. Ma samych synów i napatrzyć się nie mógł :).

P.S. Asiulek postrach sieje haha...nowe koleżanki się wystraszą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 19:34

monik lubi tę wiadomość

ganns65gxgno0ohk.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu pamiętaj że masz Nas!!! Zawsze możesz się wyżalić i wygadać. Zresztą każda z nas. Nikt lepiej Cie nie zrozumie od kobiet będących na tym forum bo wszystkie borykamy się z podobnym problemem.
    Trzymaj się i bądź silna!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 20:34

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Nikita2 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monik - pij pij :) trzymam kciuki za endo ;) Gratuluję mądrej córeczki :)

India - tulę mocno... Jutro będzie lepiej :)

Asiulku - bdb wiadomość. Oby szybko zleciało i żebyś już była po...

Czekoladko - super wieści!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 21:04

czekolada, monik, Asiulek lubią tę wiadomość

3jgx43r822pbo9ro.png

"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
  • Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India, Słonko ... przytulam najmocniej ... idziemy łeb w łeb w tym cyklu więc wypłacz się teraz żeby mieć siły na serduszkowanie :)
    No bo wiesz, nie ma to tamto ... działać trzeba... samo się nie zrobi :)

Asiulek... fajnie, że czysty posiew, ale Twoja temp. mówi mi zupełnie coś innego :) Nie ma @ - jest nadzieja.. przynajmniej ja ją mam... już taki ze mnie typ :)

Monik, średnia córy wow... szacun :) Mądra dziewczynka - nie dziwi, że mamusia pęka z dumy :)
    Winka napij się i za mnie...choć może i ja jutro sobie pozwolę... w końcu endo mogę sobie podbudować prawda ? ;)

Czekoladko, jest serduszko więc niczego już do szczęścia nie trzeba :) Już będzie bić i bić.... dla Ciebie i męża :)
    Muzyka dla uszu....nie ma nic piękniejszego :)

Nikita, kciukam za piątek :)

JusWik...odpoczęłaś już?? no to do dzieła :)

czekolada, monik lubią tę wiadomość

f2w33e3ks5gz12ky.png
  • monik Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikita2 wrote:
    Monik - pij pij :) trzymam kciuki za endo ;) Gratuluję mądrej córeczki :)

Mądrej?? :-) raczej jak to w tym wieku jest to bym to nazwała ,,Wszystko wiedzącej'' żeby nie nazwać przemądrzałej :-) Mój R dla żartów jeszcze ja ochrzanił jak zobaczył świadectwo że ma jedna 5 a reszte 6 heheh

Ok. wiec jutro zacznę pić :-)

India a co sie dzieje???
    Czytałam Twój pamiętnik i nic nie zapowiadało takiego obrotu zdarzeń...

Asiulku to trzymam kciuki za pomyślne laparo :-)

• monik Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi to będziemy pić razem :-)

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie India - co się stało?
    Czekam na wieści jutro od Ciebie, ja mam wizytę 10:15...

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny podczytuje was nic nie pisze bo nie ma co.
    W piątek idę na 1usg(to będzie 10dc),pewnie za szybko wiec pewnie w pon kolejna wizyta i pregnyl.ale tez niewiem czy coś z tego będzie ponieważ chyba złapałam jakieś świństwo w PL.tylko tak sobie myśle,że to przez pobyt u teściowej. Bo tak zaraz wam opisze: jak byliśmy na basenie w Gołębiewskim to była środa (17.06) do domu w pl wróciliśmy w piątek i od tego czasu mieszkaliśmy u mojej teściowej a mnie zaczęło coś sie robić jakoś wtorek środa ale jakoś wytrzymałam.a w trakcie @(czyli od1.07)to myślałam ,że oszaleje nosiłam podpasek i nieraz tampon bo upały były i smarowałam sie clotrimazolem o do dzis w piątek mam wizytę to im powiem niech mnie zbadają co i jak.a podejrzewam E to u teściowej ponieważ ona niema żadnego płynu do intnej tylko jakiś żel pod prysznic.

I co wy o tum myślicie wina basenu czy teściowej

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • Nikita2 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monik - to mały geniusz jest! :)

Nie trzymajcie kciuków za piątek, bo mój oświadczył mi, że pójdzie na bad. jak ja będę mieć okres... I dziś znów był milutki, a ja zła na niego... Eh byleby zdążyć do wizyty u gina, czyli w połowie cyklu.

monik lubi tę wiadomość

3jgx43r822pbo9ro.png

"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
  • Pszczelka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monik gratuluje zdolnej córy:)
    Asiulku trzymam kciuki za laparo
    Opu India b mi smutno jak czytam takie posty, mam andzieję że s zybko sie pozbieracie i pozytywnie się zrobi w Waszym zyciu
    Czekoladko baardzo się ciesze ze idzie wszystko db i jest serduszko:) Różnicą 2 dni sie wogóle nie martw to wszystko uśrednione, nie każda ma owu w 14dc i nie zawsze zarodki zagnieżdzają sie w tym samym momencie to wszystko uśrednione wyliczenia:) Bedziesz szła na L4?
    Z tymi co sie nie witałam to własnie to czynie:D Mam nadzieje ze nasz watek pomoże Wam przetrwac nienajlepszy czas, porażki no i oczywiście jak sie uda zostańcie z nami coby wspierac te co nadal walczą:)
    U mnie ciąg dalszy oczekiwania na @ a tu zaraz polowa miesiąća będzie wrrr

monik, Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość

• czekolada Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelko a byłaś w końcu u gina ??

Asiulek też się pytał, jestem od samego początku na L4. wczoraj strasznie się zdenerwowałam a dziś przez całą noc bolał mnie brzuch mam nadzieję że bedzie wszystko ok :-(

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelka, kurde no może gin da Ci coś na wywołanie ... bo kurcze sierpień za pasem :(

Nikita to ja kciukam, żeby @ przyszła szybko i żeby Twój M poszedł na badania :)

Fryzjerka, ja stawiam na basen. Brak żelu do higieny int. to nie powód, za to kąpiel w basenie, gdzie każdy zostawia cząstkę swojej "flory bakteryjnej"...jak najbardziej ...

India, opu... jak sytuacja na froncie... Wychodzę do Was z białą flagą, więc proszę nie strzelać 188.gif

Nikita2 lubi tę wiadomość

f2w33e3ks5gz12ky.png
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ