Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogólnie chyba kumulacja wszystkiego poza tym ja się przestraszyłam że znowu może się nie udać i wieczorem wystarczyło że ojciec w domu podniósł glos a to mnie do szału doprowadziło zaczęłam krzyczeć a później płakać a teraz się stresuje czy jest wszystko ok, eh głupi człowiek.
-
No tak... nie ma to jak wybuch nagromadzonych negatywnych emocji..
To teraz kanapa, odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek
Wdech - wydech, pogłaskać brzusio, uśmiechnąć się i .. może pospać nieco
A... i najważniejsze: wyrzucić myśl pt. "może się znowu nie udało" grrr nie ma jej !!!! sio, a kysz !!!!
Jest dzidzia, jest serduszko i teraz tylko wsłuchuj się w to serduszkoczekolada, monik, Asiulek lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Hej dziewczynki, melduję się
Stał się cud!!! Moje endo 0,92cm!!!!!! Jeszcze nigdy nie było tak duże!!! Zawsze 6-8mm... Pęcherzyk 2,16cm;)
Nie wiem, czy witamina E w końskich dawkach zadziałała, ale jestem szczęśliwa, bo mogę jutro podejść do IUI!!!
czekolada, JusWik, Suzii, Asiulek, Nikita2, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
-
czekolada wrote:Migotko to gratuluję jeśli brałaś witaminę E to myślę że tak bo widziałam po sobie jej efekt. O której będziesz miała IUI ??
Czekoladko to u Ciebie przeczytałam, że witamina E jest dobra na poprawę endometrium, więc to dzięki Tobie!!!
IUI mam o 14:00 -
czekolada wrote:To będę Kochana zaciskać kciuki a pregnyl będziesz miala podany ??
Tak, dzisiaj dostałam zastrzyk:) -
Migotko cudowne wieści!!! będę mocno kciukać za Ciebie.
Opu mam nadzieję że już samopoczucie masz lepsze, pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce.
Czekoladka to najpiękniejszy widok na świecie. Gratki kochana
A ja już po pracy i wreszcie jutro wolneeee po tygodniowym maratonie w pracy łącznie z weekendem.
Nie mogę się czwartku doczekać!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 17:16
migot_ka lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie szybka relacja z wizyty. Dziś mój 8 dc
Zmartwiło mnie moje endo 6mm pęcherzyk 18mm.
Dr zdecydowała o IUI w pt o 8 rano, tak po prostu. Mając pewność, że wszystko urośnie i pęknie jak trzeba.
Ale po dłuższej dyskusji i moich argumentach mamy na szczęście plan B. Przecież po pierwsze endo marne, po drugie moje pęcherzyki mają problem z pęknieciem i to często, a dr mi wmawia, że sam pęknie na 100%. Więc mówię, ze czasem rośnie nawet do 24-26mm, więc pt to chyba za szybko na IUI skoro mam czekać na naturalne pęknięcie. A ona na to, ze są badania, które potwierdzają żywotność plemników nawet do 5 dób. Masakra, ja nie chcę by na mnie testowano czy plemniki mojego męża też tak długo żyją. Chcę mieć IUI jak najbliżej owu. Na dodatek mnie wkurzyła twierdząc, ze to nie możliwe aby po Pregnylu pęcherzyk nie pękł.
Ostatecznie dr stwierdziła, że widzi, że faktycznie prowadzę dokładne obserwacje swojego organizmu i nie będzie się ze mną sprzeczać.
Ostateczne ustalenia - jutro ok. 20 zastrzyk Ovitrelle, IUI w pt o 8.00 pod warunkiem, że endo będzie minimum 8 mm. Jak nie będzie sprzyjających warunków to przekładamy na sobotę.
A już w ogóle dobiła mnie tekstem - to może od razu wypiszę receptę na dwa zastrzyki, żeby było na kolejny cykl? Zajebiście, ze na dzień dobry dostałam do zrozumienia, że za 1 razem się pewnie nie uda.
Wyszłam stamtąd rozdrażniona. Ciekawe czy endo podrośnie, nie wiem czemu takie małe Ile tej wit. E trzeba łykać? -
India, ja w tamtym cyklu w 12dc miałam endo nieco ponad 6, więc jeszcze gorzej niż Ty... Witaminę E brałam codziennie po 4-5 tabletek
U Ciebie jest jeszcze szansa, że podrośnie przez te 2 dni:) Chociaż rzeczywiście wcześnie u Ciebie IUI... -
Nikita2 wrote:Migotko - świetna wiadomość! Zdradź mi jaką dawkę wit. E brałaś (100, 200 czy 400) i ile razy dziennie.