Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jednak ten jeden pecherzyk niepekniety nie przedluzyl mi cyklu, wczoraj przylazla @, jakas taka słaba ale za to bolesna... Jutro musze jechac na usg sprawdzic czy pecherzyk sie wchlania bo jesli nie to nie bede mogla w tym cyklu brac Clo - tak mi ostatnio mowili.
Pozdrawiam i trzymam za was kciukikotkapc lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Asiulek wrote:Kobietki, czy przed laparoskopią zalecana jest wstrzemięźliwość od serduszkowania? Jeśli tak, to orientujecie się jak długa?
Ja nie miałam takiego zalecenia przed laparo, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzieAsiulek lubi tę wiadomość
-
Tak, idę w środę do szpitala, a w czwartek laparoskopia. Dziękuję Kobietki . Już kiedyś miałam laparoskopię, ale dawno - 4,5 roku temu i już nie pamiętam zaleceń , taka skleroza . No i wtedy zaszłam w ciążę po roku od laparoskopii...mam nadzieję że teraz będzie szybciej
-
Migotka, India, jak się czujecie po IUI? wykresiki pięknę chucham i dmucham
Mała Mi, jutro zdaje się monitoring tak?
Nikita, widzę że lutkę przyjmujesz i czekasz na @? Oby szybko przyszła i cykl po laparoskopii był szczęśliwy!
JusWik, jak tam weselicho? pewnie jeszcze śpiochasz
Monik, a Ty we wtorek zdaje się na podgląd biegniesz? Kciukam za piękne endo
fryzjerka, jak po piątkowym usg? bo nigdzie nie widzę raportu??
Pszczelko, jak tam u Ciebie? Zaczęłaś już cykl małp@wy?
Opu, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że lepsze . Dzisiaj świeci słońce, a przynajmniej u mnie Chciałabym aby u Was wszystkich też
Kotka, powtarzaliście badania nasienia? u nas też jest problem po obydwu stronach. Moje pcos i nienajlepsze nasienie M. I raz sie udało i wierzę ze drugi też się uda. Jak miałabyś chwilę czasu i ochotę to wrzuć wyniki męża..
a tak w ogóle to mąż był u androloga?
Na koniec powiem Wam, ze odkroiłam sobie dzisiaj 1/4 opuszka palca (fakju) podczas krojenia pomidora
JusWik lubi tę wiadomość
-
Czesc Asiulel... aż mi ciarki przeszly jak przeczytalam o tym palcu Twoim. A ja juz nie spie po weselu spoko, najlepiej jak dali by mi łóżko to bym cale przespala hehe. Dawno nie bylismy na takiej imprezie i chyba sie odzwyczailam.
Milej niedzielki kochane. -
Mialam laparo 1,5 roku temu i tez przed nia nie musieliśmy sie wstrzymać. Natomiast po lekarz powiedział że sama będę czuła kiedy bede gotowa. Za to w ciaze zaszłam zaraz w 1 cyklu. Niestety skończyło się tak jak się skończyło.
-
Asiulku u mnie dobrze, tylko to czekanie najgorsze...;( Najchętniej zasnęłabym i obudziłabym się za 2 tyg...Czas dłuży się niemiłosiernie i w ogóle nie mogę skupić się na pracy...;/ Siedzę na forum i analizuję wszystkie wykresy;) To juz jakieś zboczenie;)
Przypomnij kochana czemu masz laparo? -
Migotka, to normalne. Myślę, że takie zboczenia ma tutaj większość z nas
A moja laparoskopia z powodu wielu miesięcy bezskutecznych starań, cykli stymulowanych, rosnących pęcherzyków, pękających pęcherzyków , prawidłowych owulacji .... i braku efektu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:23
-
Asiulek wrote:Migotka, to normalne. Myślę, że takie zboczenia ma tutaj większość z nas
A moja laparoskopia z powodu wielu miesięcy bezskutecznych starań, cykli stymulowanych, rosnących pęcherzyków, pękających pęcherzyków , prawidłowych owulacji .... i braku efektu...
Asiulku to tak jak u mnie...czyli generalnie wszystko w porządku, a jednak d..a...;/
Trzymam zatem kciuki, aby wszystko poszło dobrze;)
---
klara co u Ciebie? gdzie się podziewasz? wszystko u Ciebie w porządku?
JusWik będziesz testować?
Opu zakupiłas witaminkę?
Tulipanno jak u Ciebie? dawno Cię nie było;) Prześlij nam trochę wirusów;)Asiulek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Asiulku trzymam kciuki za laparo oby wszystko poszło bezproblemowo.
Migotka,India również trzymam kciukaski za pozytywne testy
Pszczelko właśnie jak tam @ przylazła?
Anakonda a co u Ciebie??
Ja już nie mogę sie doczekać wtorkowej wizyty robie wszystko aby endo było duuuuże tnz. piję winko biore estrofem a do tego zakupiłam witaminkę E i powiem Wam że jak poczytałam o jej cudownym działaniu to żałuje że wcześniej jej nie zażywałam.
Asiulek lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Kobietki;)
Piekna niedziele mamy dzisiaj. Asiulku zeby Ci bylo lepiej ja przez tą prace w kebabie cały czas sobie cos odkrajam;). Moge Ci podpowiedziec ponacinany liśc aloesu przyłożony na ranę działa cuda. Rany szybko sie goją i nie zostaje zadna blizna. Tylko trzeba mieć taka roślinke, ja do babci uderzam po pomoc. A juz niejednego palca odzyskałam w ten sposób;).
My w poniedzialek mamy wizyte u androloga ale robie to chyba tylko po to zeby potwierdzic diagnoze. Moj gin twierdzi ze z takimi parametrami nie ma mowy o naturalnej ciąży, a przynajmniej nie ma czasu na starania bo jestesmy po 30stce. Mamy tylko 0,5mln w normie powyżej 15mln a prawidłowych plemników tylko 1%. Ogólnie wszystko pozostale mamy ponizej normy. Nagle sie okazało ze moja torbielka endometrialna to pikuś. Tak wiec plan moj zaklada:
13.VII wizyta u androloga, dodatkowe badania
31.VII Bocian Białystok wizyta kwalifikująca do rządowego IVF bo z takimi wynikami kwalifikujemy sie do rządówki
Ciagle sie boje ze nie bedzie juz miejsc albo co innego stanie na przeszkodzie, wtedy ustalilismy ze podchodzimy komercyjnie. W zasadzie ja ustaliłam a moj sie na wszystko zgadza. Szkoda ze tylko w sprawie leczenia...
Czekoladka jak tam? Mam nadzieje ze juz sie nie stresujesz, poopowiadaj co slychac u przyszlej zrelaksowanej mam nadzieje mamy;).