Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
klara_bella - i jak tam sytuacja?? Szczerze, to byłam prawie pewna, że ten kolega to ktoś ze służb medycznych a tutaj tylko chodzi o udostępnienie stołu
To może nie mów o tym mężowi bo się pogniewa i nici z serduszek hihi
Ale jak Asiulek pisze ... niezła adrenalinka u Ciebie hihi
Kciukam za mega pomyślność
Ja tam już Was widzę (Ciebie i męża) na sianie .........ach co to się będzie działo
Asiulku u Ciebie widzę spokojnie wykres faluje Niech sobie pofaluje i przyjdzie @
Potem będę i Tobie kibicować za zieloność
A u mnie... temp w górę (zaznaczam, że jestem bez żadnych wspomagaczy!!) ale test sikany negatyw. Wiem, że za wcześnie ale ew. cień cienia miał być pretekstem do bety, z racji jutrzejszego wypadu na wakacje
Tak więc, jadę z zapasem podpasek i (na wszelki wypadek) z 18-toma tabletkami duphastonu, chociaż nawet jakby co wyszło to sama na własną rękę brać nie będę.
Będę za to miała tableta i będę do Was zaglądać, a że na tablecie pisać nie potrafię (wkurzam się szybko) to będę malutko pisać ... ale będęklara_bella, Asiulek, Nikita2 lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyJestem po zastrzyku podjechałam do "kolegi". Pomógł mi i nawet mi go podał w brzuch To mój były chłopak, ale utrzymujemy bardzo pozytywne relacje i ufamy sobie w 100%.
Teraz czekać na efekty
Mała Mi może podpaski nie będą potrzebne
Asiulek a może okres nie przyjdzie widzę, że działacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 13:47
Mała_Mi79, Asiulek, Nikita2 lubią tę wiadomość
-
Klara_bella...ja jednak wezmę te podpaski... a nóż widelec spełni się dotychczasowe postępowanie tzn. jak zrobię test - przychodzi @, to może jak wezmę zapas podpasek dla całej Jastrzębiej Góry to może @ nie przyjdzie hihi
Kciukam za szaleńcze i owocne serduszkowania z mężem i udanej zabawy
Ja za godzinę zaczynam urlopNikita2, kotkapc, czekolada lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Fryzjerko, a co to za minka??
Dziewczynki udanego wypoczynku życzę
Klara, ale miałaś przeboje;) Ja chyba też będę musiała sobie sama zrobić zastrzyk w poniedziałek i już panikuję;/ -
Kotkapc jak u Ciebie? Zdaj relacje:)
-
A dzien dobry:) No ja byłam w Bocianie, Nowy lekarz stwierdził że za wcześnie na ivf, zapisał leki mężowi a mnie skierował na laparo z histero za miesiąc. Było szybko bo wizyta trwała 7 min!!!klinika jest droga ale super nowoczesna, pielęgniarki bardzo miłe.Chyba już tam zostaniemy bo mamy dosyć zmian i różnych opinii.zobaczymy, póki co ostrożnie podchodzę do wszystkiego.
-
kotkapc wrote:A dzien dobry:) No ja byłam w Bocianie, Nowy lekarz stwierdził że za wcześnie na ivf, zapisał leki mężowi a mnie skierował na laparo z histero za miesiąc. Było szybko bo wizyta trwała 7 min!!!klinika jest droga ale super nowoczesna, pielęgniarki bardzo miłe.Chyba już tam zostaniemy bo mamy dosyć zmian i różnych opinii.zobaczymy, póki co ostrożnie podchodzę do wszystkiego.
A laparo i histero bo...?
Wow tyyyyle drogi i tylko 7 min??!!! -
No właśnie te 7min to mnie zalamalo, jak wyszłam to byłam w szoku lekkim. Ale rozmawiałam z jego pacjentka i on tak zawsze ponoć. U mnie jest mała torbiel endometrialna, jestem też po operacji wyrostka więc na 99% mam endomende ale nikt jej jeszcze nie potwierdził chirurgiczne. Nie mialan też hsg więc nie wiadomo czy nie ma zrostow w jajowodach itp. Dlatego dostałam cały pakiecik. Co prawda miałam histero w czerwcu ale jego to w ogóle nie interesowało.