Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIndia super czekamy na efekty. Ja po weselu. Podzialalismy trochę ☺ ale nie nastawiamy się bo dużo zachodu było z zastrzykiem. Bez usg i testy negatywne. Do tego moja mama jest u nas więc nie mam jak mierzyć temp. Także czekam na kolejny cykl raczej na spokojnie
-
Hej dziewczyny, jestem po USG, endo 8,6, pęcherzyk 21,8 x 21,0 w prawym jajniku...zastrzyk o 16:20 i jutro IUI o 18:00.
U mnie też ten cykl z przebojami, więc podchodzę na luzie...co ma być to będzie:)Mała_Mi79, czekolada lubią tę wiadomość
-
Nikita ma rację. ..zapowiada się tutaj zielono, a Nikita będzie pierwsza
Kciukam za każdą z Was
U mnie... dziwnie... wakacje cudne - pogoda wyśmienita i tempka u mnie ładna tylko sikańce negatywne i wszelkich innych objawów brak. Dzisiaj rano pojechałam nawet do Władysławowa zrobić betę i progesteron (skasowali mnie też wakacyjnie bo 95 zł ) no i wyniki dopiero jutro po 14 - odebrać osobiście
Więc czekam do jutra choć znając mnie to prędzej @ mnie zaleje
Jutro dam Wam oczywiście znać. Trzymajcie się moje Słonka
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Oj Mała Mi obyś miała rację Ale drogie te bad. Zdzierstwo! Czekam z niecierpliwością na wyniki!
Ja zrobię sikańca w 26dc, bo na weekend mamy imprezę rodzinną i nie wiem czy będę mogła pić alkohol. Pewnie wyjdzie to co zawsze, czyli nic, ale jakiś cień nadziei jest...
Co tu tak cicho??? Nic się u Was nie dzieje? Piszcie piszcie, bo nie mam co czytać
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualny
-
Nikita, piękny masz wykresik:) Czekam na zieloną kropę
Mała Mi ja cały czas trzymam kciuki, nie patrz na temperaturę
Witaj ruda85 powodzenia:) -
Mała Mi....tulę ...eh... ale jeszcze beta , może termometr z tego gorąca nawalił!
A tak nie w temacie, może gdzieś obok Was w Jastrzębiej mają wolny pokój dla 2 dorosłych osób i jednego maluszka (ma swoje łóżeczko)? od czwartku do niedzieli? . Trochę cykam się jechać w ciemno..
Witaj Ruda, u nas jak u Pana Boga za piecem myślę, ze poczujesz się jak :w domu" również życzę powodzenia!
India, czekam z niecierpliwością na piękny efekt pięknej pracy!!!
Nikita, szałowo u Ciebie! Trzymam kciuki
Migotko, nie obijaj się, tylko serduszkami zapełnij wykresik
Klara Bella, ja zawsze mierzę pod kołdrą w łóżku
Kotka, laparoskopia wykaże wszystko . A jakie leki mężowi zapisał?
Monik, mam nadzieję że Twoje samopoczucie lepsze.
Fryzjerko, Twoje również.
Opu, co tam u Ciebie?
Pszczelko, w którym rejonie jesteś?
-
Asiulku, niestety musiałam zarządzić 5 dniową abstynencję do czasu IUI...:p
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dawno bardzo dawno mnie nie było prosze o skrót bo nie nadrobię której się udało no przyznać się !!!!
A my czekamy i czekamy dzwoniłam do kliniki i nie dostali dodatkowych środków więc u mnie z ciążą to sobie jeszcze poczekam Choć już mam dość odpoczynku . Nie wiecie czy moge się teraz stymulowac i działać dalej ? może już nie IUI ale tak naturalnie?
Pszczelka jak tam miałaś już 2 podejście ?
A monik jak udało się ?
Asiulek prosze o streszczenie bo wiem że robisz to najlepiej
Mała i jak miałaś IUI? Kotka ty chyba tez miałaś mieć czy Nikita już sie głubieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:19
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Anakondo, pomieszało Ci się wszystko
Mała Mi odpoczywała od stymulacji itd po antykach, piękny wykres (na dzisiejszą temp to wogóle nie patrzę bo termometr się przegrzał w tych upałach), czekamy na wyniki bety , która w nadmorskim kurorcie ma iście bajońską cenę ...tak tak, Mała Mi wypoczywa
Kotka ma mieć IVF za niebawem, w nowej wypasionej klinice
Nikita po clo, czekamy na piękne II kreski
Monik...stoi przed kolejną szansą, zaczęła nowy cykl.
Pszczelka wypoczywa nad morzem i szykuje się do działania
O kimś jeszcze chciałabyś Moja Droga się dowiedzieć?
Ja na L4, mam duuuużo czasu....chociaż szperam w necie za jakimś noclegiem nad morzem...ale kurna nic nie ma...
anakondo, fajnie że jesteś Myślę, że skoro IVF póki co nie wchodzi w rachubę (ale jak długo?) to wydaje mi się, że naturalnie nie powinno być przeszkód.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:29
-
Beta 8,37 progesteron 9,77
W klinice nikt nie odbiera więc gadałam z moim starym ginem. Powiedział, że niska beta ale mam powtórzyć w czwartek.
Mowilam, że mam też duphaston nac wszelki wypadek więc mam brać 2 x 1 tabletka.
Same dobrze wiecie że to zdecydowanie za niskie wyniki i nie mam się co łudzić.
Jak w czwartek rano @ nie będzie to podjade na betę... żeby nie było...
Ech... dziwnie to wszystko wygląda.Asiulek lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
No to teraz kciukamy i modlimy się o przyrost.Faktycznie dziwne, ale beta nie jest poniżej 5 a wszystkie wiemy co to oznacza!!!. Tylko ten progesteron Masz bardzo niski, nie jestem sppecjalistka ale myślę że lutka byłaby lepsza. Mała, wyniki dziwne ale: udało Ci się naturalnie, to baaardzo dobra wiadomość
-
Tak się przejelam Małą ze zapomniałam o reszcie, sorki:) Witam Ruda:) Anakonda a gdzieś Ty była tyle czasu?Asiulku mąż dostał CLo i kwas foliowy oraz uwaga 9 różnych witamin ek których odmówił brania bo stwierdził że nie będzie trzymał apteki w żołądku, teraz ja muszę mu to na jakiś suplement zamienić.