Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wiem, profertil u mnie w mieście póki co niedostępny, czekam. Androlog nam ostatnio powiedział że jeszcze nie widział przypadku żeby androwit pomógł, bo taka moja sugestia była. Choć i tak nie chce mi się w to wierzyć. Dziewczyny na wątku meskie sprawy pisały że pomaga.
-
Mój M. brał Profertil (też od ręki niedostępny w żadnej aptece, ale w niektórych na zamówienie tak), wyniki wcale się aż tak nie poprawiły jak na taki drogi suplement. Więc po kilku opakowaniach Profertilu przeskoczyliśmy na androwit + kwas foliowy + witaminę c+ cynk. Jest znaczna poprawa. Nie wiem, może na każdego działa co innego .
-
Gdzie moje maniery
wybaczcie kochane ale pisze z tel i nie widzę wszystkiego
Witam się serdecznie z rudą Jak Asiulek pisze u nas najlepiej więc witaj w klubie
Anakonda nosz tysiąc lat Jak Twoja dieta? Mam nadzieję że już jesteś fit i teraz będzie już tylko git
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Asiulku no oglądałam w drodze na plażę i jak jechaliśmy do Władysławowa ale tutaj w okolicy pisze "brak wolnych miejsc"
My jesteśmy w hotelu Astor a ofertę znalazłam przez travelist.
Niestety sama nic tutaj nie mogę sprawdzonego polecić
W zeszłym roku byliśmy w Sarbinowie (Róża morza czy jakoś tak). To mogę polecić. pobyt mieliśmy ze śniadaniami ale bardzo blisko do morza i super okolica. Mogę też polecić, bo byłam w Grzybowie "u Róży" ale tam dosyć kawałek do morza jest - jakoś 700-800m.
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
A wieciw ci mi wczoraj gin powiedzial? Poszlam na usg do szpitala bo moj na urlopie, a chciakam potwierszic owu. Wwiec pytam czy juz byla. A lekarz nnie wysmial i mowi: w 10dc??? Tu ani owu nie bylo ani sie nie zapowiada. Endo 6mm brak pecherzyka dominującego. No i zglupialam
-
Ale się dzieje...
Mała Mi - nie znam się, ale te dziewczyny którym nie wyszło miały betę gdzieś między 0 a 2, więc 8 to już daje ogromną nadzieję... Ach mocno zaciskam kciuki!
Witam nową koleżankę - czuj się jak u siebie
Korci mnie żeby zatestować jutro Jest sens w 24dc (owu 15dc)...?
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
India - bardzo dziwna ta rozbieżność lekarzy... A wcześniej też miewałaś owu w 10dc? Bo najczęściej spotyka się chyba 14-15dc. Może ten dzisiejszy gin miał słabszy wzrok i nie dostrzegł płynu w zatoce... Dziwne... W każdym razie nie martw się na zapas, odliczamy dni do testowania
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Nikita, wg moich wyliczeń jutro 9dpo , ciut za wcześnie. Choć niektórym dziewczynom testy już pokazują blade kreski....No jak tak bardzo chcesz, to masz moje przyzwolenie ale jutro tylko pod warunkiem że w piątek powtórzysz i nie zapomnisz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:25
-
W klinice jakiś pęcherzyk był, jakoś uważnie mu się nie przyglądałam. Lekarz powiedział, ze ma 22mm i dlatego IUI została przesunięta z pon na sobotę. Zdjęcia z USG nie dostałam.
Ja naturalnie potrafiłam mieć owu w 10/11 dc. A teraz byłam stymulowana Lamettą, no i w sob zrobiłam sobie 2 zastrzyki z gonapeptylu na pęknięcie. Lekarz z kliniki owu przepowiadał ją na niedzielny wieczór.
Tamtemu lekarzowi nic nie mówiłam o zabiegu, tylko, przyszłam na monitoring. Zasugerowałam, ze ja mam zawsze szybko owu i że u mnie to możliwe, ze jestem już po. Ale jego reakcję i odpowiedź już znacie
Mała Mi ja dziś chyba nie zasnę...