Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiulku - ja też tak mam, niestety ten przedwczesny test i ten terminowy zawsze jest taki sam - negatywny...
Monik - Powodzenia! Oby naturalny cykl był szczęśliwy Udanej zabawy na weselu!
Mała Mi - trzymasz w napięciu... Osiwieję przez Ciebie
Anakondo miło Cię "widzieć"
Asiulek lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Mała mi...kurcze nic z tego nie rozumiem...przecież beta powyżej 5 to ciąża...dlaczego spadła??
India nie stresuj się już...ja się dziś wyżaliłam i jakoś mi lżej...nic już nie zrobiumy...czekamy na CUD... -
nick nieaktualny
-
Mała Mi przytulam...
Nawet trudno tu cokolwiek napisać. Ale coś sie podziało. Następnym razem uda się kochana na całe 9 m-cy :*
Nikita przykro mi, ale z drugiej strony jest jeszcze wcześnie więc wiesz
migotka czytałam... szkoda słów
Asiulek czy zmiany na wykresie oznaczają, ze za chwilę będziesz testować?Mała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
To ja jestem w opozycji, oczywiście przytulam bardzo i smutno mi się zrobiło strasznie. Ale z drugiej strony,udało Ci się. To jest dobra wiadomość. Trzeba Ci zwiększyć progesteron, musisz o tym pogadać z lekarzem bo ewidentnie wynik był za nisko. W następnym cyklu trzeba brać się do roboty!!!!uszy do góry, pierś do przodu i sierpień wciąż może być Twój! ja wiem że to się łatwo pisze ale zamiast się dolowac trzeba wyciągać wnioski z każdej porażki:) dużo pozytywnej energii Ci teraz życzę, choć akurat Tobie jej nie brakuje:)
migot_ka, Nikita2, Mała_Mi79, monik lubią tę wiadomość
-
Mała przykro mi wiem co czujesz bo ja też przeszłam ciąże biochemiczna z tym ze moja 1 beta była 45 a druga 9. Tyle mocnoStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Mała Mi kotka dobrze gada:)
-
Dziś przeczytane:
"Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu."
Głowa do góry, każdej się w końcu udakotkapc, migot_ka, Mała_Mi79, czekolada, Asiulek lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Mała mi dopiero mam dostęp do kompa jeśli mogę powiedzieć swoje zdanie to chyba bym jeszce nie odstawil leków @ jak ma przyjsc to przyjdzie.
Pierwsze co przyszło mi do głowy po zobaczeniu wyników to to że robiłaś te badanie w innym laboratorium a każde ma inne odczynniki i inne normy wiec ja bym jeszce nie traciła nadzieji! Proszę Cie bardzo o promyk nadzieji dla swojej kruszynki nawet jakby miała sie okazać ciążą biochemiczną... Ale @ nie ma wiec głowa do góry rozkoszuj sie wakacjami a zapas podpasek schował najgłębiej jak możesz
Nikita2 lubi tę wiadomość
-
A mi rano dobre duchy doniosły ze nasza Monik ma dziś urodzinki:) Dlatego wszystkiego dobrego Ci życzę Kochana, spełnienia marzeń i oczywiście owocnych starań. Mam nadzieję że Twój kolejny tel do kliniki będzie tylko z informacją ze jesteś już ciąży:) buziaki
Milego dnia dziewczyny!monik lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny Przyłącze się do Was:) Staramy się o dziecko od 9 miesięcy. Mamy 26 lat, zdiagnozowane PCOS. Trwa mój pierwszy cykl z CLO. Wczoraj(13dc) miałam pierwszy monitoring. Jeden dominujący pęcherzyk 13mm. Owulacja za 3-4 dni. Mój lekarz od dzisiaj na urlopie, więc zaplanowany zastrzyk gdyby trzeba było nie odbędzie się, bo będę bez monitoringu i dowiem się dopiero na kolejnej wizycie 17 sierpnia, czy była owulacja, czy nie.
Walczę dzielnie, razem z moim mężem Trzymam kciuki za siebie i za każdą z Was, która co miesiąc przeżywa to samo. Musi nam się udać!Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie