Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikita2 pięknie, gratulacje! na pewno wszystko bezie ok
Nikita2 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Opu - gdzieś od września. Ale tak naprawdę to chyba laparo mi pomogła. Bo dopiero teraz gin był naprawdę zadowolony na monitoringu...
Na razie nikomu nie mówię, powtórzę betę i wtedy powiem mężowi Jak już będzie 100% pewności. On teraz w pracy, a ja zaraz wyjeżdżam do rodziny, nie będę mu przez tel mówić...
Trzymajcie kciuki za przyrost bety
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Nikita2, czyli my wiemy pierwsze? No ładnie
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Żeby nie było tak cudownie, to mam od wczoraj biegunkę... Wczoraj myślałam że to jednorazowy wybryk, a dziś powtórka... Chciałam wziąć Stoperan lub Laremid ale na ulotce jest że w ciąży trzeba się skonsultować z lekarzem... I dupa A węgiel w ogóle nie ma ulotki...
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualnyNIkita, ja Ci powiem, ze moja ginka tez w tym miesiacu byla bardzo zadowolona ale u mnie test z allegro nic nie pokazal - dziesiątka wiec nie mam zludzen ( chociaz ginka mowila zeby zrobic test 14 dnia ) ale jak 10 nie poakzuje ...ehh nie wiem.
Opowiadaj jakie masz objawy oprocz biegunki ;)boli cie brzuch ? czy wszystko normalnie sie dzieje jak przed okresem? na szczescie to juz piatek wiec moze obedzie sie bez lekow przeciwbiegunkowych czego ci zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Agape
Mała Mi odpoczywaj kochana
Opu, ja tam nie wierzę w to że fałszuje kiedyś zrobiłam 3-4 dni po podaniu i też nic nie wyszło
Nikita, gratuluję i zaciskam kciuki aby było wszystko ok
Kotka, jak twoje samopoczucie ??
Mnie od wczoraj boli mega głowa, wczoraj o 20 już poszłam spać calą noc łupało a rano wstalam taka zmęczona że nawet nie umiałam tego opisać. Teraz ból znowu się nasila i do tego dochodzą mdłości. Mam dośc upałow.
Trzymam cały czas kciuki i przesyłam wiruski &&&&&Nikita2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej cały dzień mnie nie było i taaaakie wieści:)
Nikita gratuluję!!! Tak się cieszęopu, Nikita2 lubią tę wiadomość