Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezu wykończą mnie te upały, w mieszkaniu mam 30 st, za nic nie można tego wywietrzyć, upiekę się... Jadę po wiatrak, wczoraj w kilku sklepach już nie mięli, może dziś będę miała więcej szczęścia.
U mnie póki co @ ani widu ani słychu, 0 objawów jakochkolwiek- to u mnie dosyć rzadkie, zawsze odczuwam nadchodzącą małpę co najmniej od kilku dni.
W środę testujęNikita2 lubi tę wiadomość
-
Udało się bez alkoholu, przez cały wieczór piłam tylko kompocik, nawet coli mi się nie chciało Jestem dumna z siebie
Jutro wielki dzień - powtórka bety trzymajcie kciuki.
Wczoraj mój mąż mi powiedział, że jak kupił colę to trafiło mu się z napisem: "super tato", ja byłam w szoku, ale nic mu nie powiedziałam Niby wielki przypadek, bo się nie patrzy jak się kupuje, a jednak.
Chyba wam jeszce nie pisałam, że moja koleżanka, która się wyprowadziła do większego miasta i teraz rzadko się widzimy, spytała czy jestem w ciąży. Ja: czemu pytasz? Ona: bo śniłaś mi się z brzuchem... Dodam że nic nie wiedziała o staraniach i laparo...
Cuda się zdarzają i marzenia się spełniają...
Miłego dnia
P.s. jestem od was uzależniona i jak nic nie piszecie to zawiedzionaklara_bella, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualnyZ ciekawosci zrobilam wczoraj test-kupilam zapas na urlop i nie wytrzymalam-jeden tej samej firmy co dzien wczesniej a drugi facelle z rossmana. Ten facelle wyszedl od razu prawie-druga kreska ewidentna, a pink po minucie bledsza kreska ale widoczn.. W piatek pink byl negatywny...nie wiem czy to mozliwe, poczekam do jutra i powtorze. Zastrzyk mialam w zeszla sb rano,od czw biore duphaston+luteine dopochwowo.trzymajcie kciuki...
kotkapc, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikita- niezłe z tym super tatą
Moja koleżanka jak byłam w ciąży z córką 4 lata temu powiedziała mi, że niebawem będę w ciąży bo ona wyczuwa takie rzeczy. I ja się zaczęłam śmiać i się skapnęła, że jestem w ciąży
Wiatraków nie ma nigdzie, prawie całe miasto zjechałam buuuu w Media Markt jutro o 14 będą. Co za upał
Mdli mnie dziś od rana, dziwnie się czuję. Nie nakręcam się ciążowo, od luteiny pewnie mnie mdli, testuję w środę jeśli nie pojawią się objawy okresu. Czasem, w sumie dosyć często w ciągu dnia, kłuje mnie macica, kilka dni i się wyjaśni co i jak
ruda- robi się ciekawie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry u mnie 11/12 dpo of corse negatyw...
nie wiem czy mam jeszcze czekac ? czy odstawic dupka ? dzis temperatura spadla troche i zastanawiam sie czy mozna dostac @ zazywajac duphaston ?
wszystko na to wskazuej ze laparo sie odbedzie. Pytanie tylko czy o czasie czy miesiac pozniej -
nick nieaktualny
-
Nikita kciuki zaciśnięte:)
Nikita2, fryzjerka lubią tę wiadomość