Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie mnie też Zlituj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:44
-
nick nieaktualnyNikito, ja rowniez trzymam kciuki!
U mnie testy z sb to musial byc jeszcze pregnyl-dzis ciagle pozytyw ale slabszy. Odczekam do czwartku(11dzien po pregnylu) i zobacze.
Z Waszego doswiadczenia jak dlugo pregnyl 5000 utrzymywal sie? Dzis mam 9 dzien po... -
nick nieaktualny
-
Mój mąż już na mnie mówi Fasolka
Wczoraj wieczorem zrobiłam test i mu pokazałam - uśmiech nie schodzi z jego twarzy
Przesyłam tysiące wirusków! :*
&&&&&&&&&&Asiulek, fryzjerka lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualny
-
Nikita....A nie mówiłam, że będziesz pierwsza...z kolejnej pięknej kolejki zafasolkowanych
Mnie też się buźka śmieje
Cieszę się Teoim/Waszym szczęściem
Dbaj o siebie i "fasolka" i ślij wiruski.....I nie opuszczaj nasNikita2 lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
Asiulek....A ja siedzę i się gapie na Twoją wiadomość i oczy przecieram żeby to sen nie był
A buźka mi się uśmiecha jak nie wiem co
Więcej takich wiadomości poproszę
A Ty kochana jakoś musisz na betę się wyrwać Czekam na wieściNikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyAsiulek wrote:Dziewczyny, siedzę się i gapię....na teście 2 kreski... nie wierzę...a muszę lecieć już do roboty...
Mój mąż ma jutro urodziny.
Ale zielony sierpien !!! Boze dziewczyny fantastycznie oczywiscie tez sie ciesze razem z wami ale przyznam sie ze zazdroszcze no taaaak jestem tylko czlowiekiem
Ciesze sie bardzo oby moja malpa o mnie zapomniala na 9 miesiecy
Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciazowo wzglednie,gorzej alergicznie,sknczylo sie na wziewnych sterydach tak mnie dusilo. Poza tym ok,caly czas pracuje,robie przetwory,ostatnio umylam okno,zyje ormalnie(wiadomo bez przesady).18.08 mam wizyte. Przytylam 3 kg.staniki za male: brzusio juz troche jest:)