Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękny wysyp sierpniowych ciąż, a tu dopiero 11 Gratulacje dziewczyny
Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Asiulek cóż ja czytam kochaną gratuluję.
Nikita piękny przyrost
Asiulek lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11+ atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
17.12❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, jestem. Wiecie pierwsze. Nikt więcej nie wie. Musiałam do domu dojechać i zajść jeszcze po test ciążowy do apteki.
Beta 63,6 .
W dalszym ciągu nie mogę uwierzyć, zapakuję test i okręcę wstążką na urodzinowy prezent męża
...i w tajemniczy piszę tu...mąż od razu, pierwsze co z pracy wracasz i komputer włączasz...w pracy komp, w domu komp...odpocznij trochę ...hehe...żeby wiedziałNikita2, tulipanna, kotkapc, Mała_Mi79, czekolada, fryzjerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzerwę tę ciszę naszą codziennością... glupio mi w takie dobre wiesci sie wcinac... Mąż odebrał powtórkę mar testu - 73% ... poprawa o 3% w stosunku do poprzedniego, ale to niestety oznacza ze czkema na @ zaczynam lykac tabsy antykoncepcyjne i laparoskopia terminowo 31 sierpnia.
Tyle ode mnie.
ASIAAAAAA zapommnialas o nas :>? -
Mówiłam Wam, że jesteście wspaniałe!!!!!!!!
Jeśli nie, to już nadrabiam:
JESTEŚCIE WSPANIAŁE I NIEZASTĄPIONE KOCHANE KOBIETKI!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:20
Nikita2, tulipanna, kotkapc, Mała_Mi79, czekolada, monik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Asiu!
Mam ogromna prosbe, mysle,ze przylacza sie do niej wszystkie "nowe" czy mozecie przy informacji o becie napisac jak dlugo staracie sie, jakie leki bierzecie i w ktorym dniu po owulacji/pregnylu zrobilyscie test/bete. Bardzo rozwiniety jest ten watek i jak staram sie poukladac kto co jak dlugo i w ktorym dniu, to przewijan te strony i przewijam i nic
U mnie test ciagle pozytywny, ale nie ciemniejszy ani jasniejszy niz wczoraj:( pregnyl 5000 dostalam rano 1.08,wiec obawiam sie,ze to ciagle pregnyl dziala.
Anyway, Dziewczyny zaciazone podzielcie sie z nami swiezynkami na forum chociazskrotem swojej historii, bo historie z happy endami sa bardzo motywujace:)Asiulek lubi tę wiadomość