Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiulku!!!!!!!
To jest cuuuuudowna wiadomość Tak się cieszęAsiulek, fryzjerka lubią tę wiadomość
-
Asiulku - suuuper wieści! Gratulacje! Najlepszy prezent na urodziny jaki można sobie wymarzyć Trzymam kciuki za przyrost bety
Będę wieczorem to wam opiszę całą moją historię, bo z tel się kijowo pisze...Asiulek lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Pięknie, piekniasto, piękniście....
Asiulku kochany teraz Ci życzę bety co najmniej takiej jak u Nikity
Idziecie łeb w łeb hi hi będziemy miały tutaj pregnylowe bliźniaki
Koniecznie opisz jutrzejszą reakcję męża na TAKI prezent urodzinowyNikita2, Asiulek, fryzjerka lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda kochana już Ci opowiadam swoją sytuację...
Pierwsze zetknięcie z pregnylem miałam w zeszłym roku. Przy drugim podejściu z clo + pregnyl na pęknięcie, wówczas miałam podane 2 amp. po 5000, pierwszy test zrobiłam po 9 dniach i już nie miałam w sobie pregnylu. czysty test, następnie ok.14-15 dni po zastrzyku już były dwie kreski, niestety nie udało się.
Teraz udało mi się zajśc po tabletkach antykoncepcyjnych (jeden cykl) również clo+pregnyl, testowałam 14 dni po pregnylu i dwie kreski
wątpie żeby tak długo utrzymywał się pregnyl ale to też kwestia indywidualna. Ja na twoim miejscu zrobiłabym betę, wszystko wyjaśni.
Jutro będziesz 11 dni po zastrzyku ?? -
nick nieaktualny
-
Kochane, nie mogę dojść do siebie. W pracy zero skupienia, a teraz w domu już zaczynam się zamartwiać na zapas... po 2 dniach się powtarza betę? Zielona jestem, zawsze testów używałam..
Jesteście mega wsparciem!!! uwielbiam to forum i Was :*
Kibicuję Wam wszystkim Kochane bo na pewno się uda
Kupując wczoraj test w zaprzyjaźnionej aptece, mówię do Pani mgr- że ja to się chyba nieprędko doczekam.. i powinnam mieć rabat stałego klienta ...a Pani na to, jeśli czegoś się bardzo pragnie, to cały wszechświat zmierza do tego celu... spuściłamm wzrok... i mówię...może ja pragnę za bardzo...? tylko się uśmiechnęła. .. więc niech to będzie nowe motto!
Odpowiadając na pytania yeseni i rudej:
ja staram się od 1,5 roku. Z początku na żywioł, myślałam że po urodzeniu córeczki coś się ponaprawiało i się naturalnie uda, ale nie., więc dalej stymulacja clo - 6 m-cy, potem przerwa kilka m-cy i powrót do clo, ale bez pregnylu tym razem, zrobiła się torbiel. Lekarz stwierdził że nie ma sensu dalej faszerować , trzeba zrobić laparoskopię zeby zobaczyć stan jajników, jajowodów, dokonać kauteryzacji... No i laparoskopę miała niecały miesiąc temu...po laparoskopi żadnej stymulacji, of wykazał że owulacja wystąpiła. No i udało się naturalnie! . Laparoskopia pokazała niedrożny jajowód, endomendę i zrosty które usunięto. 100% że to zasługa laparoskopii. Więc Opu i reszta dziewczyn nie ma się czego bać! To nie jest takie straszne i naprawdę działa
Ruda, ja biorę jeszcze witaminę E ( ale sama sobie zaordynowałam od tego cyklu) i parlodel na podwyższoną prolaktynę. Mąż z uwagi na niezbyt dobre nasienie od dłuższego czasu przyjmuje suplementy , teraz androwit, wit c, cynk, kwas foliowy - wcześniej zamiast rgo zestawu Profertil
Test ciążowy zrobiłam dzisiaj -16dpo wg of, robiłam wcześniej 13dpo i był negatywny.
Kochana, Ty leć na betę jeśli tylko będziesz miała możliwość!
Powiem Ci szczerze, ze mnie nigdy pregnyl nie wychodził po 10 dniach na testach ( a wszyscy tu wiedzą ze ja z niecierpliwych jestem i nigdy do 14 dpo nie wytrzymywałam), więc jestem dobrej myśli i trzymam kciuki
A mój mąż uparciuch nie chce iść spać, czeka na prezent do 12-tej. Zapytałam go co by chciał dostać najbardziej na świecie...powiedział ze 2000zł, które mógłby wydać na głupoty nie tłumacząc się nikomu.. ach te chłopy...
-
Klara - testujesz jutro? Trzymam kciuki
Nie mam już dziś weny na opowieść, mam nadzieję że jutro znajdę trochę czasu dla was
W czw. wizyta u endokrynologa, w piątek u gina.
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualny
-
Nikita i Asiulek bardzo wa gratuluje , zawsze po burzy wychodzi słońce- wszystkim nam sie uda !!
Ja ostatnio nie miałam szczęścia i 2 cykle naturalne nie udane, jedyne pocieszenie ze bardzo poprawiły sie wyniki nasienia mojego męża, ale niestety tego cyklu juz nie zdążymy razem zrobic, dlatego tez wczoraj maź zamroził nasienie i ten cykl w Invikcie u nowego lekarza z IUI Z zamrożonym nasienieniem, obawiam sie bardzo i boje co to będzie .
India dawaj do Sopotu ja stad jestem , pogoda dopisuje - niestety tylko sinica grasuje , jakbyś miała jakieś pytania odnośnie miasta i knajp to polecę Ci fajne żebyś na lipę sie nie wbiłaAsiulek lubi tę wiadomość
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio?????