Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
kotkapc...ja Ci wróżę scenariusz Asiulka
Monik, nie chcę żadnego medalu tym, razem buuu nawet nie wywołuj wilka z lasu złymi wspomnieniami
Ale bajeczna niedziela
Non stop mi się mordka śmiejemonik, kotkapc, czekolada lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Wow Monik, cudowna wiadomość!!! Jutro idź na betę koniecznie! Dobrze Ci dziewczyny podpowiadają - bierz lutkę i dzwoń jutro do gina.
Ale sierpień, co za emocje!!! Supermonik, czekolada lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Dziewczyny chyba coś jest nie tak - mam plamienie i to nie w okolicy spodziewanej @. Jutro dzwonię do lekarza
Chyba brzuch mnie boli tak małpowo... Albo sobie wkręcam... Nie wiem, ale boję się strasznie o moją fasolkę\-ki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 17:09
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
To po pracy jedź na pogotowie . Póki możesz jeszcze coś zrobić. A bierzesz Lutke albo dupka ?
A tak ogóle to monik gratuluję.
Kotka u Ciebie wyszła ta mutacja genu mthfr ? U mnie też wyszła muszę homocysteine zbadać bo mam obu genach i lecieć po większy kwas biorę femibion a tam jest ten kwas inny niby lepiej przyswajalny .A i zaczynam pić infolikStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11+ atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
17.12❤️ -
nick nieaktualny
-
Kotka, cieszę się że już po wszystkim No diagnoza nie jest prosta, ale masz super klinikę i super fachowców! Poradzą sobie z endomendą, ważne że jajowody drożne zrosty na pewno usunęli , więc odpocznij kilka dni i do dzieła . A w którym dc miałaś laparoskopię?
Mała Mi, zamierzasz testować? -
Melduję, że zostałam przyjęta do szpitala. Miałam badanie, niby jest ok, widziałam 2 bijące serduszka, ale wiecie jaki jest sprzęt na nfz... Jutro bad. moczu i krwi.
Mała_Mi79, czekolada, Asiulek lubią tę wiadomość
-
Gin powiedział, że ciąża bliźniacza to ciąża podwyższonego ryzyka. Powinnam stać max. 4h, a ja w pracy stoję 7. Chyba dostanę L4.
Młody fajny lekarz, cieszę się, że na niego trafiłam, a nie jakiś stary pierdziel...Mała_Mi79, czekolada, Asiulek lubią tę wiadomość
-
Nikita To dwie cudowne wiadomości:)
Pierwsza, że przyjęli Cię do szpitala i opiekują się Tobą prawdziwi lekarze a nie partacze:)
No i druga... potwierdzenie dwóch serduszek No mega wiadomości
Teraz sobie leżcie i duuuuuuuuużo odpoczywajcie
Asiulku...korci mnie testowanie, tym bardziej, że tempka w górze. Obawiam się jednak, że to może być akurat sprawka luteiny
Dzisiaj 9 dpo więc jeszcze zdecydowanie za wcześnie, tym bardziej, że nie mam żadnych objawów oprócz minimalnych kłóć w dole brzucha, ale i te już są rzadsze i nie męczą. No i mam wilczy apetyt...matko ciągle bym jadła ale to chyba się nie liczy
A jak tam nasza Pszczelka??
Opu, daj znać co postanowiłaś, bo chyba na dzisiaj miałaś mieć laparo??
India... czy Ty widzisz co się tutaj dzieje??!! Czy Ty widzisz te ciąże, których teoretycznie miało nie być No cuda tutaj się dzieją jak nic
Ty za długo nie odpoczywaj tylko szykuj pozytywny grunt i jak mężulek zjedzie do Polski to ... no wiesz, tłumaczyć Ci nie będę co macie robić hihi
No i ciągle jestem zdania, że kotkępc czeka ten sam scenariusz co Asiulka i Nikitę
A tak w ogóle ... to tak cudnie się teraz tutaj wchodzi na ten wątek... nie macie pojęcia jakiego powera dostaję jak Was czytam ....i TE cudne wiadomościNikita2, kotkapc, Asiulek lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Nikita2 jak dobrze że Cie tam zostawili, poleżysz odpoczniejsz i na L4
Dwa serduszka - cudnie
Małami też czekam z niecierpliwością na Twojego teścika podobno brak objawów to też objaw
Pszczelko ty chyba masz dziś podglądanko swoich pęcherzyków, więc daj znać co tam? jak tam?
Ja się zaraz zbieram do laboratorium szkoda tylko że wyniki dopiero jutro po 16Mała_Mi79, Nikita2 lubią tę wiadomość