Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Ja juz chyba oszaleje, myslicie ze 12 dnia po moge juz zrobic test , czy jeszcze poczekac?
-
Hej!
Witam Nowe koleżanki
JusWik, cudowne wieści!!!! Gratulejszyn!!!!
Nikita, stres pogoń jak najdalej i nie martw się na zapas. Do poniedziałku i potwierdzenia że wszystko ok już niedaleko Ja trzymam kciuki
A tak nawiasem mówiąc, jesteśmy dokładnie w tym samym dniu ciąży (u mnie wg usg). Będzie dobrze!
Dziewczyny, gratuluję i miłości życzę z okazji Waszych rocznic!
yesenia, myślę że w 12 dpo mało prawdopodobne żeby wyszedł pregnyl, ale też może być zbyt wcześnie na test i II kreski ciążowe. Inna sprawa, że jak znam siebie, do tej pory bym już niejeden zrobiła (na Twoim miejscu), ale Ty jak jesteś silna to wytrzymaj jeszcze te 2 dni
Opu, ja też 2 tygodnie urlopu!!! z tym, ze Twoja perspektywa cieplejsza i cudowniejsza Wypoczywaj i wracaj z "pamiątką"
Mała Mi, racja "wrzuć na luz" to dobre motto ostatnio!!!! Trzymam kciuki za kolejny i ostatni udany cykl!!!
Monik, jak tam, powiedziałaś małej? No i w ogóle jak się miewasz?
Czekoladko, Twoje ostatnie usg robi wrażenie synuś już kawał faceta boski
Pszczelko Kochana... myślę o Tobie i trzymam kciuki za wtorkowe "sympozjum". Muszą coś mądrego wymyślić!
India, co tam u Ciebie?
Jej, tyle tu nas/ Was że już nie ogarniam...
W każdym razie kciuki mocno trzymam za wszystkie nasze przyszłe i obecne wątkowe mamusie
Zostawiam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego weekendu wszystkim staraczkom i zafasolkowanym życzę!!!
Acha, Kotka , mam nadzieję że zadanie domowe dobrze odrobione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 21:57
Edka, Nikita2, JusWik, czekolada, monik, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam!!
Asiulek
Poczekam do poniedziałku , bo to będzie dopiero 24 dzień cyklu , ale ja mam ostatnio cykle 24-26 dniowe . Bardzo bym chciała żeby się udało, ale jakoś tak nie czuję tego
Pisałam Wam że jak teraz się nie uda to lekarz chce zrobić mi HSG , pomimo tego, że ja już miałam laparoskopię i niby jest dobrze. Zmieniłam lekarza i on chce zobaczyć swoim okiem jak to wygląda , nie chce mi się nawet myśleć o tym badaniu .Chciałabym już wreszcie odpuścić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 06:38
-
JusWik no po prostu fantastycznie!!!!
Kochane ja nadal na staraczkowym detoksie, więc bardzo ograniczam forum.
Ale tęsknię za wami, wiec tu czasem zaglądaqm
Tęksnię też bardzo za mężem, jadę do niego dopiero, a może już za miesiąc. Miałam nadzieję, że moze trafię na owu, ale niestety @ spłatała mi psikusa zmieniając termin, no i jak zwykle wszystko się pokrzyżowało. No nic pozostaje mi oczekiwanie do stycznia
Cieszę się, że u ciążóweczek wszystko dobrze i ze to grono nam się ciągle powiększa.
I wiecie... mam nadzieję, że do stycznia to ja już sama na placu boju zostanę i szybko was dogonięJusWik lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich
Asiulku u mnie dobrze,dziekuje brzuch przestał boleć, objawów żadnych.
A córce powiedziałam o ciąży to nie uwierzyła albo nie chciała w to wierzyć :-)i przy okazji zrobiła dziwną minę.
Jak jej pokazałam zdjecie z wizyty to uwierzyła ale zbytnio się nie cieszyła ale za to zaczeła się martwić o mieszkanie że mamy za małe(kawalerka) i że trzeba zmienić
Asiulku a co u Ciebie i małej fasolki? to już prawie 9tc
Dziewczyny trzymam za was kciuki i życzę miłego weekendu
Mała_Mi79, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
yesenia, właśnie, właśnie, Mała dobrze pisze. Wracaj to do nas
India, miesiąc szybko zleci A i styczeń niedaleko.
Monik, u mnie dobrze, trochę zaczęło mdlić i plecy dokuczają. Poza tym bez zmian. w piątek byłam na wizycie, na tym etapie wszystko jest ok.
Edka, nowy cykl nowa szansa
Mała Mi, trzymam kciuki za środową wizytę
Nikita2, czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurcze...no to Cię przywitało paskudnie no
Przytulam
Dajemy Ci 2-3 dni spokoju a potem nabieraj sił i melduj się tutaj kochana
Nie damy Ci tak łatwo odejść
hyhy my to jak sekta...jak już wpadniesz w nasze szpony to tak łatwo nie puszczamyAsiulek, czekolada lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij !