Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
czekolada wrote:Tulipanna, a pamiętasz jak chodziłam do W. i też brałam leki na stymulację i przy pregnylu mi nie pękały tylko zamieniały się w torbiel ??
Więc przy zastrzyku też nie masz pewności że on pęknie.
Moja koleżanka cykl albo dwa brała clo bez zastrzyku bo pękały i udało jej się zajść w ciążę i donosić pomimo wysokiej tarczycy i cukrzycy.
Ewelinka, a robiłas może przeciwciała kardiolipinowe ?? kobietom po poronieniach zaleca się acard może zacznij go brać, nie zaszkodzi a pomoże pomóc. -
Dzien dobry;)
Zadanie domowe odrobiłam, tylko chyba dostaliśmy z niego "pałe" bo test dzisiejszy z jedna kreska. W ogole bym testu nie robila, bo wczoraj 26dc a u mnie nic a nic ani na @ ani na ciąże. Podejrzewam ze owulki też nie bylo, lub byla bardzo opozniona. Tylko wczoraj czułam sie bardzo źle, miałam skurcze jak na @, ale nic nie przyszlo. To sobie nadziei narobiłam i poleciałam po tescik. Dzisiaj juz normalnie sie czuje. Nie wiem kiedy zaczne nowy cykl, mniej wiecej w czwartek ale ostatnio mam bardzo nieregularne.
Ewelinka dobrze trafłaś, zobacz ile tu suwaczków ciążowych;).ewelinka2210, czekolada, Asiulek lubią tę wiadomość
-
Ja w szczęśliwym cyklu brałam Clo 2xdz., bez Pregnylu, bo poszłam na monit w 16dc, a owu była w 15dc.
Kotko - spróbuj zrobić test za 2 dni. Mi też najpierw wyszedł negatyw, a za 2 dni już blada druga kreska Trzymam kciukiewelinka2210 lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Ojej JusWik jaka cuuudowna wiadomość!!! GRATULACJE!!!
JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kotkapc ja to ciekawa od wczoraj jestem jak Wy to z mężem przekładacie ilość kłótni na stan przedmiesiączkowy??
Ni w cholewkę do żadnego wzoru matematycznego mi to nie pasuje...
A może powinnam szukać we wzorach fizycznych np. na tarcie "dwóch ciał"
Hi Hi
Ja tam nic nie mówię, ale chyba najbardziej drażliwa i wredna baba byłam na początku ciąży ... wszystko mnie wkurzało - w bardzo delikatnym tego słowa znaczeniu
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Witam
Kotkapc nie zapeszajmy kłótnie nie zawsze są oznaką @ i jak by tak było to ja bym ją miała przez 20dni w miesiącu Tym że u nas jest tylko jeden powód do kłótni ,,sposób wychowywania córki'' Mój R jest staroświecki i jak tu wychować dziecko jak dawniej nie było internetu a teraz jest?
Mała_mi79 Wizytę umówioną mam 24.09 ale nie wiem czy jechać do tego drogiego gina i czy nie pójść u siebie w mieście do tańszego,ten bierze tylko 150zł
Mała_mi dziś masz wizytę czekam na relacje