Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Joanna85... no faktycznie końską dawkę dostałaś Ale widać można tak Lekarz wie, co robi a Ty za to masz pewność, że wszystko pięknie popęka i życzę zieloności
Kotkapc...masz zupełną rację... też o tym z mężem dzisiaj rozmawialiśmy.
Szkoda tylko, że on zdążył podjechać na to badanie HBA i przyjechał lżejszy o 300 zł
Obydwoje wyszliśmy z założenia, że to ostatni cykl w klinice.
Jak nie wypali 3 IUI to lejemy na wszystko. Mam opakowanie Lametty (zużyję tylko 5 tabletek i zostanie mi 25 ) więc w razie czego sama sobie je zapodam a na monitoring pojadę do mojego gina... tak samo jak potem na ew upewnienie się czy pękło i po luteinę bo tego akurat nie mam.
Oczywiście jak nie wyjdzie to kolejny cykl biorę na czysto...nic, kompletnie nic... oprócz luteiny ... po owulacji, jeśli takową zaobserwuję
Taki mamy plan A co z niego wyniknie... Bóg jeden raczy wiedzieć
JusWik - kiedy będziesz mieć wyniki z bety?!
JusWik lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Mała_Mi79 wrote:hej Joanna85... no faktycznie końską dawkę dostałaś Ale widać można tak Lekarz wie, co robi a Ty za to masz pewność, że wszystko pięknie popęka i życzę zieloności
Kotkapc...masz zupełną rację... też o tym z mężem dzisiaj rozmawialiśmy.
Szkoda tylko, że on zdążył podjechać na to badanie HBA i przyjechał lżejszy o 300 zł
Obydwoje wyszliśmy z założenia, że to ostatni cykl w klinice.
Jak nie wypali 3 IUI to lejemy na wszystko. Mam opakowanie Lametty (zużyję tylko 5 tabletek i zostanie mi 25 ) więc w razie czego sama sobie je zapodam a na monitoring pojadę do mojego gina... tak samo jak potem na ew upewnienie się czy pękło i po luteinę bo tego akurat nie mam.
Oczywiście jak nie wyjdzie to kolejny cykl biorę na czysto...nic, kompletnie nic... oprócz luteiny ... po owulacji, jeśli takową zaobserwuję
Taki mamy plan A co z niego wyniknie... Bóg jeden raczy wiedzieć
JusWik - kiedy będziesz mieć wyniki z bety?!
Stresa mam. Boję się cieszyć... -
JusWik wrote:wynik bety bede miec jutro przed południem, dam wam znać. Zrobiłam też progesteron.
Stresa mam. Boję się cieszyć...JusWik lubi tę wiadomość
-
Edka wrote:Nie ma co się stresować, to nic nie pomoże, ani nie zmieni sytuacji, może jedynie zaszkodzić. Mysl pozytywnie, a ja mocno zaciskam kciuki za Was
Edka lubi tę wiadomość
-
Edka ... wszystkiego najlepszego na te bawełniane gody (o ile dobrze pamiętam) Aby tak dalej...do żelaznych z gromadką upragnionych maluszków
Nota bene ... my w ten weekend też obchodzimy rocznicę ślubu ... 7
Matko jak ten czas leci
JusWik... czekam na wyniki Ach jak ja lubię tę adrenalinkę oczekiwaniaEdka lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edka, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu
JusWik, ja też myślę że możesz brać duphaston nawet jeśli progesteron wyjdzie Ci w normie i pomyśl o acard. Ja cały czas go biorę po poronieniu na pewno nie zaszkodzi i trzymam kciuki oby tym razem było wszystko dobrzeJusWik, Edka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny