X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl: kto stosował?
Odpowiedz

Pregnyl: kto stosował?

Oceń ten wątek:
  • Edka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Edka masz 100% racje. Ja w zyciu nie przypuszczalam nawet ze bede miala problemy z zajsciem w ciaze, a tu taka niemila niespodzianka :( zaluje tez ze nie zaczelam starac sie wczesniej, ale czasu juz nie cofne. Sama czuje ze z miesiaca na miesiac oswajam sie z ta mysla ze moge juz wiecej nie miec dzieci. Jak teraz sie nie uda to zrobie to hsg i bedzie to moj ostatni krok...
    Ja też nie sądziłam ze dotknie mnie problem niepłodności. A u Was po stronie męskiej jest wszystko ok?

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka niby tak , chociaż jest tam jakaś patologia główki. Kochana ja dziś się załamałam jak zobaczyłam jak ja wyglądam , jaki ja mam brzuch. Nie mogę się w nic zmieścić, od dziś dieta MŻ bo ostatnio za dużo sobie pozwalam!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ludzie , jaka to cisza !!!!!

• Pszczelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny każdej z was życzę upragnionych 2 kresek na teście. Ja dzis zakończyłelam swoje starania. Po raz drugi tym razem z 8 pęcherzyków nie było żadnej komórki. Czuję się B zawiedziona.trzymajcie się dzielnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelka nie poddawaj się kochana!! Wiem jak Ci ciężko, tule mocno. Może warto odpuścić i samo się uda już nie raz tak było :)

• Edka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelka tulę mocno...

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka jak się czujesz ?? U mnie jakoś tak tydzień do @ już zaczynam czuć brzuch...

• Edka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Edka jak się czujesz ?? U mnie jakoś tak tydzień do @ już zaczynam czuć brzuch...
    cycki zaczęły boleć i lekko podbrzusze, też mam ok 7 dni do @, czyli czuję się tak jak w każdym jednym cyklu ;P

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka wrote:
    cycki zaczęły boleć i lekko podbrzusze, też mam ok 7 dni do @, czyli czuję się tak jak w każdym jednym cyklu ;P
    ja tak samo

• monik Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelko nieeeeeeee!!!!
    Ja stanowczo protestuje!! Tak nie może być... A co lekarz powiedział?? dlaczego w ogóle tak się dzieje?? Na prawdę nie ma jakiegoś wyjścia???

Tulę Cię z całych sił i bardzo proszę nie poddawaj się. :-(

• Asiulek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelko... :( straszniemi przykro... :( :( :(. Czy lekarze idebrali Ci nadzieję? :( :( :(
    Przytulam najmocniej jak sie da.

ganns65gxgno0ohk.png
  • kotkapc Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelka:*. Może coś jednak da się zrobić? Jeszcze jedna stymulacja przecież. Bardzo niesprawiedliwe to wszystko...3maj się Kochana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dowiedziałam się o ciąży kolejnej koleżanki, w pracy też miałam dużo pacjentek ciężarnych i widzę że już chyba zaczynam się uodparniać, nic nie czuję...

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelko...tulam Cię..
    |Co lekarze mówią? Dlaczego tak się dzieje? Jakie masz AMH????

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Nikita2 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Pszczelko, tak mi przykro :( tulę mocno :*

3jgx43r822pbo9ro.png

"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelka :-(

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka_89 wrote:
    Wiesz mnie tez to dziwne uczucie zimna dzis dopadlo. Kiedys mialam problemy z tarczyca ale uregulowało mi się bez leków.. Ale nie sądzę by to był wpływ pregnylu.. Chociaż .. A to twój pierwszy cykl z pregnylem?
    Tak :) To było pierwsze podejście, 5.000j. Echhh, pewnie trzeba będzie zrobić hormony - tylko czemu wredoty takie drogie w oznaczaniu? ;)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Pszczelka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarze nie odebrali nadziei bo w zasadzie nie rozmawiałam.Lekarka mi powiedziala ze pierwszy raz sie spotyka z czyms takim , z epoprzednio byl jeden pęcherzyk i no ze moglo nie byc komórki ale przy 8 to az niemożliwe.
    Zbadali mi dodatkowo Bete by spr na jakim jest poziomie.Cyz nie jest tak ze ja ja za szybko rozłożyłam i nie było piku. We wtorek w klinice ma byc zebranie i maja tam omawiać mój przypadek i maja powiedzieć co proponuą przy ewentualnym 3 podejściu. Czy podejdę nie wiem. w tym cyklu czułam się źle i chcialam już zakończyć to.Silna jestem psychicznie ale ten cykl mnie zmeczył i dokopał.
    Może kiedyś...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczelka, w jakiej Ty jesteś klinice?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Kochane, życzę Wam miłego dnia. Ja zaraz idę zrobić TSH a potem lecę do pracy. Ja też zastanawiam się co robić, czy jak się nie uda to iść na to HSG które zaproponował mi lekarz? Jak pomyślę o kolejnych staraniach to już robi mi się niedobrze. Zauważyłam że po staraniach nawet na siebie nie patrzymy z mężem to jest chore , tak nie powinno być... jestem już bardzo tym zmęczona i chciałabym odpuścić...

‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ