Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka, ja wyraźny ból owulacyjny czułam jak brałam clo, w tym cyklu co nie brałam leków na stymulację tylko sam pregnyl praktycznie nie odczuwałam bólu albo był delikatny, chociaż w udanym cyklu to cały czas mnie bolał jajnik przed podaniem zastrzyku i po ale ten ból rozłożył się na 3 dni.
Trzymam kciuki za Ciebie i za Was wszystkieEdka lubi tę wiadomość
-
Witam
Od kilku dni czytam ten wątek (troche tego jest)
Miło wiedzieć że są dziewczyny którym sie udało.
Ja pierwszy cykl,z gonalem,pregnylem,i progesteronem .I zastanawiam sie czy od dnia kiedy zaczęłam stosować progesteron dopochwowo jest sens badać śluz?Biore go rano i wieczorem.
PozdrawiamEdka lubi tę wiadomość
kasiek -
No racja.Logiczne że teraz to nic mi to już nie da
Pozatym rozpuszczająca sie tabletka "tam" raczej fałszuje obserwacje.
Teraz jeszcze jedno pytanie(wybaczcie to mój pierwszy cykl,z zastrzykami itd)
Czy jest możliwe że ovulacja była(podany zastrzyk na pękniecie ,bez sprawdzenia czy jajeczko pękło na monitoringu)a ovufriend jej jeszcze nie wykryła.
kasiek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Dziewczyny , nic mi sie nie chce, siedze w domu i tylko brzuch mi rosnie bo caly czas cos jem. Tak sobie mysle co moglabym robic , chodzi mi o cwiczenia czy jakis sport zeby ewentualnie nie zaszkodzic sobie podczas staran.
-
nick nieaktualny
-
dortmund wrote:No racja.Logiczne że teraz to nic mi to już nie da
Pozatym rozpuszczająca sie tabletka "tam" raczej fałszuje obserwacje.
Teraz jeszcze jedno pytanie(wybaczcie to mój pierwszy cykl,z zastrzykami itd)
Czy jest możliwe że ovulacja była(podany zastrzyk na pękniecie ,bez sprawdzenia czy jajeczko pękło na monitoringu)a ovufriend jej jeszcze nie wykryła.
-
nick nieaktualny
-
yesenia
Ty się nie stresuj
Zapodaj sobie jakieś meliski - w radio słyszałam o takich pastylkach (siła reklamy - a jak ) tylko sprawdź czy nie są zakazane w ew. ciąży
Wyjdź sobie wieczorem potruchtać albo pomaszerować żywszym tempem i będzie ales gites Zobaczysz.
Endorfinki się wydzielą, uśmiech się pojawi i dotrwasz szczęśliwie do testowania
Edka, dortmund - witajcieEdka lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Witam !
Edka ten sluz byl przez chwile, powiem szczerze ze jestem juz mocno zmeczona po tych maratonach w dni plodne , normalnie to juz nienormalne za tydzien bede probowala testowac, boje sie
Zycze Wam milego dnia -
Ja nie testuję, po poronieniu nastawiłam się mega anty do wszystkich czynności typu testowanie, macanie szyjki, temperatura itp. nawet abonamentu na OF nie wykupuję. Gdyby nie stymulowany cykl to zaczęłam się nawet gubić w dniach Nawet dokładnie nie wiem kiedy owu była po tym pregnylu, może nie było? Zdecydowałam, że nie będę lecieć do gina, kazał przyjść w 20-22 dc następnego, czyli jeśli się nie udało i @ przyjdzie i tak przyjdę jak kazał. a za forsę którą bym miała wydać na dodatkową wizytę, wg. moich widzimisię, kupię sobie jakieś zajefajne buty
dortmund lubi tę wiadomość
-
Edka, ja też jak po zastrzyku chodziłam do lekarza na sprawdzenie nakręcałam się a u mojego obecnego nie kazał przychodzić więc czułam komfort psychiczny a i ta musiałam się zjawić jak dostawałam okresu więc dla mnie to była lepsza forma. I bardzo współczuję Ci straty
Edka lubi tę wiadomość