Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziękuję już prawie ze w porządku. Jutro sobie tylko nitki wyjme i planuje w poniedziałek wracać do pracy:). Cyklu nie zmarlowalam, ale chyba był z góry spisany na straty bo kupiłam testy, robiłam 4 dni z rzędu z każdy wyglądał tak samo, słaby bladzioch tylko. Więc chyba owu nie było, albo była przed laparo. Dziś też bladzioch a to już 16dc. Więc wiem że nic nie wiem. Na szczęście jeszcze 3 całkiem nowe cykle przede mną.
-
Małami czekamy , czekamy do 18 już nie daleko
Kotkapc Małami dobrze ci mówi owulacja na pewno się przesunęła więc dalej rób testy i nie poddawaj tego cyklu na straty
Edit: córce jeszcze nie mowiłam bo się boję w poniedziałek idę na bętę i jak bedzie ok to wtedy jej powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:12
Nikita2, Mała_Mi79, Edka, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Mi czekam na wieści, może taka Twoja uroda, że testy wychodzą słabo albo wcale
Monik świetna wiadomość, a czemu się boisz jej powiedzieć? Żeby nie zapeszać, czy że będzie niezadowolona?
Ja byłam dziś w klinice, 19 września podglądanko USG i jak wszystko będzie cacy to inseminacja 21-22 września -
Klara_bella na pewno będzie wszystko dobrze a potem będziemy razem odliczać dni do testowania
A córce nie mówię właśnie żeby nie zapeszyć i też z tego że Ona nie chce rodzeństwa W sumie to mówiła że nawet jej to na rękę bo damy jej spokój i zajmiemy sie maluszkiem. Wiecie jak to jest teraz z nastolatkami -
Monik...ale masz cuuudny suwaczek
"Zbuntowaną" 13-latkę to ja znam z gruntu dalszej rodziny.
Moja dalsza kuzynka - mama 13-latki - zaciążyła i niestety przez 9 miesięcy wysłuchiwała od latorośli, że głupia była bo wpadła, że sobie dzieciaka zafundowali z ojcem, że ona przy nim palcem nie kiwnie etc. etc... no po prostu w łeb dać i tyle
Aż ze strachem jechała rodzić....ale .... jak owa 13-latka zobaczyła siostrę.... to zakochała się na zabój i więcej przy małej robiła niż kuzynka... i tak jest do dzisiaj... a minęło już 6 lat.
Do tego stopnia że owa 13-latka (panna jak się patrzy teraz) przygotowuje się do matury i marzy żeby zostać .... pediatrą
Pięknie prawda.
Oczywiście, Twoja córa (z Twoich opisów) o wiele rozsądniejsza i liczę, że zakocha się najpóźniej .... jak będzie brzuszek Twój widoczny już
Klara_bella - jak oglądam Twój wykres to liczę na to, że to była dzisiaj pierwsza i ostatnia Twoja wizyta w nowej klinice
monik, Nikita2 lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyOj dziwie się tej 13latce, ja jedynaczka i zawsze marzyłam o rodzeństwie, nawet w LO
Mała mi- no wykres mam ładny, dzisiejsza tempka mnie zaskoczyła. 37 miałam w ciąży z córką i może ze 2 razy w ciągu starań. Nie nakręcam się, bo zawsze na koniec jest dupa. Wolę miło się zaskoczyć niż znowu mieć mega doła... Brzuch mnie boli na różne sposoby, w tym małpowato więc czekam cierpliwie.Nikita2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi o 6 minęły 24 godziny od pregnylu i na razie nie dzieje się nic. Ile po miałyście owu? Ja czuję zawsze, więc i tym razem powinnam czuć chyba? Nie kazał mi gin przychodzić juz na monitoring więc się nie dowiem. Ja się nie uda i @ przyjdzie to mam przyjść chyba ok 24 dc na usg.
-
Edka wrote:Mi o 6 minęły 24 godziny od pregnylu i na razie nie dzieje się nic. Ile po miałyście owu? Ja czuję zawsze, więc i tym razem powinnam czuć chyba? Nie kazał mi gin przychodzić juz na monitoring więc się nie dowiem. Ja się nie uda i @ przyjdzie to mam przyjść chyba ok 24 dc na usg.
Edka lubi tę wiadomość
-
Monik ja też bym zaczęła la z tą wiadomością dla córki chociażby do wizyty serduszkowej . Różnie to może być co nie znaczy ze u Ciebie coś się będzie dziać ale pomimo że mówi ze nie chce rodzeństwa to będzie stratę przeżywać na swój sposób choć mam nadzieję ze teraz wszystko się ułoży i maluszek zawita za 8 miesięcy .
monik lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualny
-
Mała Mi...przytulam...czekamy na nowy cykl...
Klara gratulacje:)klara_bella lubi tę wiadomość