Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
monik wrote:Dziewczyny powiedzcie wy wykupujecie ten abonament ovufriend ???
Nie. Nigdy nie zapłaciłam za to ani zł. Dla mnie może być szary wykres, nie musi być kolorowy. Nic to dla mnie nie wnosi. Gapienie się na galerie wykresów też mnie nie kręciło nigdy. -
a ja mam zawsze wykupiony
mnie drażnił ten szary kolor
Poza tym...ja lubię jak jest kolorowo dookoła mnie ... chyba Was to nie dziwi
Monik, i takie myślenie mi się podoba tylko jeszcze poprawna forma gramatyczna: przechodzę (na dniach) na fioletową stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 11:00
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Ja nie kupuję, nawet nie wiem co zyskam jak kupię. Nie prowadzę wykresu, nie obserwuje innych wykresów, a że strony korzystam tylko do pisania na forum. Jak chce mieć kolorowo to zaglądam do Małej:). Ale tak się teraz rozmarzylam że gdybym kiedyś była w ciąży to chyba poszukalabym takiego kalendarza z wersją mobilną i na komputer. Jak już mam płacić to chciałabym all inclusive:)
-
Fiu, fiu... kotkapc z tym all inclusive to poleciałaś jak na Bahamy
A teraz coś specjalnie dla Ciebie - dzisiejsza porada dnia:
"Ciesz się seksem - nie martw się ani pozycją w jakiej się kochasz ani faktem czy osiągniesz orgazm czy nie – wbrew powszechnemu przekonaniu żadne z powyższych nie ma wpływu na Twoje szanse zajścia w ciążę."
Olej już to podnoszenie nóg haha tylko bierzcie się do robotyNikita2, kotkapc, Asiulek lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyWitam! Podczytuję Was , ale ostatnio nie chciało mi się pisać. Oczywiście nie udało się Jestem już w 12 dniu cyklu. Po Clo mam dwa pęcherzyki . Wczoraj jeden miał 18mm a drugi 21mm. Dostałam Pregnyl 2 ampułki. Jak się nie uda mam kontaktować się z lekarzem i chce mi zrobić HSG chociaż miałam już laparoskopię ale robił mi ją inny ginekolog. A jak już okaże się że jajowody drożne , mam też owulacje czuję ją co miesiąc bardzo mocno to zostaje inseminacja , ale to nie dla mnie . Więc teraz wielka nadzieja że są dwa pęcherzyki które rosną i podwójna szansa, jakby się nie udało hsg i na tym kończę
-
yesenia, JusWik... fajnie, że się odezwałyście
yesenia, 2 ładne pęcherzyki + pregnyl... będzie dobrze Radosnego serduszkowania w takim razie życzę
A, że tak zapytam...dlaczego inseminacja, nie dla Ciebie? jakieś przeciwwskazania masz? Czy raczej osobiste opory?
nick nieaktualny
-
Acha... w takim razie, kochana nie pozostaje Ci nic innego jak wziąć (nie! wziąść ) się za robotę i ją porządnie wykonać
Nie zaszkodzi też podłapać krocie świeżych wirusków Asiulka, Nikity, Tulipanny czy Czekoladki
Powodzenia i zieloności !!!!
nick nieaktualny
-
Nikita2 wrote:Monik - za przejście na fioletową stronę nic nie płacisz. Pierwszy miesiąc jest gratis Taka nagroda
Już go wykorzystałam jak byłam w ciąży biochemicznej no chyba że teraz drugi raz dostanęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 12:34
-
nick nieaktualnyJa się nie zastanawialam jak wbijałam poprostu wzielam walek brzuszka i sru strzykawka jeszcze sobie zle chwycilam i musialam ją przekrecic zeby tymi tłokami wprowadzic ampulke takze jeszcze sobie wiercilam igla w brzuchu ale pecherzyki mialam dwa i oba pelky pieknie
Yesenia - powodzenia, trzymam kciuki, nie martw się na zapas tylko działajEdka lubi tę wiadomość
-
Ja raz w życiu robiłam zastrzyk i to komuś, musiałam podopiecznemu heparynę podać. łapy mi się trzęsły, ale zrobiłam i mówił, że zrobiłam najdelikatniej ze wszystkich co mnie nie zabije to mnie wzmocni, dam radę
kotkapc, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:https://www.mojaintima.pl/darmowy-test.html
Robiłam kiedyś a teraz za friko tzn za podanie danychAnatolka lubi tę wiadomość
-
Ja dziś nawet zrobiłam, bo ostatnio miałam infekcję i miałam globulki od gin. Wyszedł niby ten dobry kolor
Faktycznie, może to fajnie działać, choć ogólnie zobrazować czy bakteria czy grzybek. Szczególnie jak ma się gina, który lubi działać na "oko"Edka lubi tę wiadomość
-
Mała_Mi79 wrote:Fiu, fiu... kotkapc z tym all inclusive to poleciałaś jak na Bahamy
A teraz coś specjalnie dla Ciebie - dzisiejsza porada dnia:
"Ciesz się seksem - nie martw się ani pozycją w jakiej się kochasz ani faktem czy osiągniesz orgazm czy nie – wbrew powszechnemu przekonaniu żadne z powyższych nie ma wpływu na Twoje szanse zajścia w ciążę."
Olej już to podnoszenie nóg haha tylko bierzcie się do roboty
O, i takie rady to ja cenie, będę się do nich stosowaćMała_Mi79 lubi tę wiadomość