Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Monik.....!!! hop hop.....!!!! Ja już siwieję
Dam sobie rękę odciąć, że Twoja beta powyżej 60-tki jest i teraz szalejesz ze szczęścia..... i o nas nie pamiętasz !!!!
Edit: 17:23 ... ;( monik, dajże w końcu znać ... bądź człowiekiem ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 17:23
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
Chyba zapomniała o nas...
-
kotkapc wrote:No to jak 8tc to suwaczek musi byc!
Widzicie, Asiulek nie marnowala cyklu i jest w ciązy, Nikita starała sie w kolejnym i tez jest;) Wiec nie ma sie co spinac, co ma byc to bedzie.
Tulipanna a moze zakaz zalezy od rodzaju narkozy? Ja miałam wyrostek, histeroskopie i laparo z histero i po kazdym zabiegu czulam sie inaczej. Tak jakbym była usypiana innym lekiem za kazdym razem.
Jedno moge Wam powiedziec, po czerwcowej histero czułam sie wspaniale, do firmy wrociłam juz 4dni po zabiegu. Nabawiłam sie stanu zapalnego, brałam antybiotyk, bolalo przy serduszkowaniu. Nigdy wiecej. Wiec uwazam ze sprawa indywidualna ale na pewno trzeba sie trzymac zalecen lekarza.
Ja sie dzisiaj juz czuje calkiem spoko wiec moze moze...
Mala, nogi wytrzymuja juz niecale 5min, do nocy bede wytrenowana na 15min;). -
Kochane baaardzo was przepraszam ale musialam wyjechac i dopiero jestem w domku i odrazu Wam pisze
Małami to od razu nie masz już ręki bo moja beta to nieszczęsne 45,2 mIU/ml
ale za to progesteron mam wysoki 32,08 ng/ml
Szczerze to miałam nadzieje że beta będzie koło 80 a tak to się boję żeby nie było tak jak ostatnio że zakączyło sie ciążą biochemicznąAsiulek lubi tę wiadomość
-
Monik, super
Ok 60-tka to nie jest Przyznaję Wróżbitką być nie mogę
Ale przy 12 dpo i pięknym progesteronie... liczę na czwartkowy wynik,,,bo oczywiście jutro idziesz na powtórkę
A my ... różańce w dłoń
Będzie dobrze... i tylko takie myśli proszę sobie przyswoić Wykonać !!Nikita2, Suzii, monik, Asiulek lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Monik, beta może mieć różne wartości w zależności od organizmu i dc, najważniejsze żeby teraz rosła . Z niecierpliwością czekam na powtórkę i wierzę ze będzie dobrze
Ja biorę lutkę 2x dziennie po 1 tab(też 50). Twój lekarz kazał Ci taką dużą dawkę stosować? Czy sama tak zdecydowałaś ? -
Asiulku ja mam z reguły miski prg zawsze brałam 3x1 50g ale przy ivf brałam 3x3 i to 100g i miałam zaledwie progesteronu 24
I jak to Anatolka napisała wcale nie jest on za wysoki a sama sobie taką dawkę zadecydowałam bo to przecież naturalny cykl i miało nic sie nie udać(jak zawsze) a tu taka niespodzianka
Strasznie boję sie czwartku i do tego przestał boleć mnie brzuch