Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
JusWik,
Gratulacje ☺co do infekcji nie pomoge.
Ja czekam na testowanie- jeszcze tydzień, nie wiem jak fo wytrzymam.Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
nick nieaktualny
-
JusWik - gratulacje!!! Super!!! Na infekcję dla kobiety ciężarnej hmm... Możesz sobie kupić płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży albo piankę Baifem. I może jakieś probiotyki doustne...
Ja od kilku dni czuję straszny niepokój, boję się że ciąża nie rozwija się... Nie mam mdłości, brzucha prawie też, tylko piersi są pełniejsze i większe. Nawet sutki już mnie tak nie bolą. A niby przy bliźniakach objawy powinny być nasilone... Od kilku dni bardziej boli mnie brzuch, to gdzieś w jajnikach, to ból jakby miesiączkowy.
W pon. mam prywatną wizytę i nie mogę się już doczekać usg. Chciałabym przespać cały weekend i obudzić się w pon.
Miłego dnia :*JusWik lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Nikita2 wrote:JusWik - gratulacje!!! Super!!! Na infekcję dla kobiety ciężarnej hmm... Możesz sobie kupić płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży albo piankę Baifem. I może jakieś probiotyki doustne...
Ja od kilku dni czuję straszny niepokój, boję się że ciąża nie rozwija się... Nie mam mdłości, brzucha prawie też, tylko piersi są pełniejsze i większe. Nawet sutki już mnie tak nie bolą. A niby przy bliźniakach objawy powinny być nasilone... Od kilku dni bardziej boli mnie brzuch, to gdzieś w jajnikach, to ból jakby miesiączkowy.
W pon. mam prywatną wizytę i nie mogę się już doczekać usg. Chciałabym przespać cały weekend i obudzić się w pon.
Miłego dnia :*Nikita2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo zjadlam antybiotyk. Bylam z tym u 3 ! Dentystow jedna walsnie dala mi antybiotyk, potem bylam u chirurga ktory mi to zrobil niczym sie nie przejal ... A potem mija siostra zaciagnela mnie za uszy do chirurga najlepszego wg niej w miescie powiedzial ze po pierwsze moglam miec zaszyta dziure pewnie wtedy do niczego by nie doszlo ale ze goi sie ok. Takze nie wiem dzis mi sie snilo. Ze po drugiej stronie bylam spuchnieta masakra ...
Czekam na okres powinnam na dniach dostac
I za godzine o 15 jade na urlopik dwa tygodnie w cieplej chorwacji ))Mała_Mi79, kotkapc, czekolada, Asiulek, Edka lubią tę wiadomość
-
opu to wygrzewaj się w tej Chorwacji ile się da
I koniecznie przywieź chorwacką pogodę do nas )
Wypoczywaj kochana ile się da... no i może zmajstrujcie "coś" będąc pod wpływem rakiji czy co tam się pije
Widać ostatnio u nas zaciążają te, które wszystko olewają...
Kurde chyba i ja włączę olewatora..
Jadę na weekend do teściów i nosie mam termometr... a co się będę... od czegoś trzeba zacząćAsiulek, Edka lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
kotkapc wrote:Ooo następna!!! gratulacje!!!!
Ps. Podobno Clotrimazol w ciazy odpada, trzeba by było ulotkę zobaczyć( albo Anatolke dorwać
Odpada. Pimafucin można. Można tantum Rosa.
Edit: irygacje raczej nie, ale podmywanie, pomoczenie tyłka w jakiejś misce - ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:31
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny nie moge dzis w pracy wysiedziec ostatni urlop dlugi byl w czerwcu zeszlego roku wiec ysiedziec na tylku do tego wrzesnia to byl wyczyn ) ale juz mam dosc naprawde i szajba mi bije urlopowa ))
Pdezwe sie po powrocie nie zamierzam brac zadnych lekow odpoczywam od wszystkiego termometra nie biore nawet chyba ze douszny 28 minuuut aaach
Buziole kochane !
Nikita wszystko bedzie dobrze nie cala ciaze czuje sie objawy przeciez no wez chcialabys wisiec z glowa w kibelku ? Glowa do gory Maluszki oba sa na miejscu i sie rozwijajaNikita2 lubi tę wiadomość
-
JusWik ja na początku ciąży męczę się z grzybica i jest trochę lepiej niż było. Jednorazowo zastosowałam maść clotrimazolum chodź w pierwszym trymestrze nie zaleca się kupiłam sobie specjalny płyn do higieny dla kobiet w ciąży, jedynie lekarz przepisał mi nystatynę ale doustna dopiero jak zaczęłam drugi trymestr dostałam globulki dopochwowe.
A może podjedź na IP i powiedz że jesteś w ciąży i że masz straszne swędzenie i nie wiesz co możesz zastosować albo gdzieś zaufanej aptece powinny Ci doradzić.