Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam bóle od 2-3 dnia po zastrzyku. Pregnyl zawiera hcg wiec i u mnie był ból piersi, jajników a nawet lekkie mdłości, Ale się na nic nie nastawiałam a tu taka niespodzianka.
Dziewczyny trzymam kciuki za ten cykl!!!!Madzkk93, Edka lubią tę wiadomość
Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
Kasiek23 wrote:Ja miałam bóle od 2-3 dnia po zastrzyku. Pregnyl zawiera hcg wiec i u mnie był ból piersi, jajników a nawet lekkie mdłości, Ale się na nic nie nastawiałam a tu taka niespodzianka.
Dziewczyny trzymam kciuki za ten cykl!!!! -
Hej dziewczyny od jakiegoś czasu śledzę wasze wpisy i historie. Od jakiegoś czasu jestem w podobnej sytuacji jak wy tzn. nie będziemy mieć dzidziusia bez odpowedniego wsparcia ze strony lekarza.
W zeszłym roku w maju nie dostałam w terminie okresu co było dziwne bo zawsze miałam regularne cykle, a ciąża nie wchodziła w grę. No i tak sie zaczęło... Od tamtego czasu brałam co miesiąc duphaston licząc na to ze moze w końcu wszytsko wróci do normy.
Od 2 miesięcy leczę sie juz prywatnie i jestem po pierwszym monitoringu. Okazuje sie ze mam problem z LH - wysoki poziom przez co nie ma piku.
Dzisiaj miałam rozpocząć leczenie cło ale jak na złość tydzień temu okazało sie ze pojawiła sie torbiel krwotoczna
Zobaczymy co dzisiaj wyjdzie na USG - oby nic juz nie przesunęło sie w czasie.
Ogólnie lekarz mowi ze moja przypadłość to 'prosta' sprawa i łatwa do wyleczenia. Miałyście moze podobna diagnozę ale spotkaliście sie z takim przypadkiem?
-
Neytira wrote:Hej dziewczyny od jakiegoś czasu śledzę wasze wpisy i historie. Od jakiegoś czasu jestem w podobnej sytuacji jak wy tzn. nie będziemy mieć dzidziusia bez odpowedniego wsparcia ze strony lekarza.
W zeszłym roku w maju nie dostałam w terminie okresu co było dziwne bo zawsze miałam regularne cykle, a ciąża nie wchodziła w grę. No i tak sie zaczęło... Od tamtego czasu brałam co miesiąc duphaston licząc na to ze moze w końcu wszytsko wróci do normy.
Od 2 miesięcy leczę sie juz prywatnie i jestem po pierwszym monitoringu. Okazuje sie ze mam problem z LH - wysoki poziom przez co nie ma piku.
Dzisiaj miałam rozpocząć leczenie cło ale jak na złość tydzień temu okazało sie ze pojawiła sie torbiel krwotoczna
Zobaczymy co dzisiaj wyjdzie na USG - oby nic juz nie przesunęło sie w czasie.
Ogólnie lekarz mowi ze moja przypadłość to 'prosta' sprawa i łatwa do wyleczenia. Miałyście moze podobna diagnozę ale spotkaliście sie z takim przypadkiem? -
Madzka a ile czasu się wchlaniala ta torbiel? Ja mam również 7 cm dostałam luteine dopochwowo przez 5 dni i w 7 dniu od przestania brania luteiny torbiel ma 4 cm. Mam czekać 5 dni na miesiączkę jak nie przyjdzie to mam przyjść jeszcze się skontrolować.. Mam nadzieję że będzie ok i nie pęknie... Brałam clo więc to zapewne od tego...https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
basia7777 wrote:Madzka a ile czasu się wchlaniala ta torbiel? Ja mam również 7 cm dostałam luteine dopochwowo przez 5 dni i w 7 dniu od przestania brania luteiny torbiel ma 4 cm. Mam czekać 5 dni na miesiączkę jak nie przyjdzie to mam przyjść jeszcze się skontrolować.. Mam nadzieję że będzie ok i nie pęknie... Brałam clo więc to zapewne od tego...
-
Czesc dziewczynki, pozdrawiam was serdecznie i sle wiruski #&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#&# i cLy czas o was pamietam i kciukam z calych sił! !!!!!!
Madzkk93 lubi tę wiadomość
-
basia7777 wrote:Już nie biorę...brałam luteine ale skończyłam.. Mam czekać na miesiączkę
-
Kwiatek23 wrote:Cześć dziewczyny mam do was pytanie a mianowicie czy któraś z was miała może delikatne plamienie tydzień po zastrzyku pregnyl? boje się że to może być coś złego
-
wczoraj zauważyłam rano było troszkę takiego śluzu jak kawa z mlekiem i później za dwie godziny też troszkę i koniec bolał mnie przy tym podbrzusze i od czasu do czasu mocno zakuł jajnik boje się że to może jakaś torbiel albo cholera wie co...