Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka wrote:Ja się nie leczę, bo nie mam na co. Ginekologicznie jestem okazem zdrowia mamy problem drobny po stronie męskiej, z budowa i ruchem. Jestesmy w stanie zajsc samodzielnie ale troche dluzej to trwa. Staramy się od 2 lat, po roku sie udalo ale ciąża byla bezzarodkowa. Teraz to mój chyba 10 cykl po poronieniu.
Jak się teraz nie uda. Trzymam za Ciebie kciuki Edka!! Jak i za inne dziewczyny a kiedy będziesz testować? -
Hej Dziewczyny,
Moja beta:
20/10/15 - 12,2
22/10/15 - 18,6
Przyrost na poziomie 65%
Najdziwniejsze jest to że dziś na badaniu moja ginekolog widziała pęcherzyk ciążowy z zaczątkiem czegoś. Wydawało mi się że przy tak niskiej becie jeszcze nic nie powinno być widać.
Powiedziała że najbliższe 2 tygodnie wyjaśnią sytuację, ale na razie wszystko jest w jak najlepszym porządku pod względem ginekologicznym.
Następna wizyta za tydzień i już wiem że to będzie najdłuższy tydzień pod słońcem.
Pozdrawiam!
ruda85, Madzkk93, Mała_Mi79, Asiulek, Edka, Dea28 lubią tę wiadomość
Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
nick nieaktualnyKasiek23 wrote:Hej Dziewczyny,
Moja beta:
20/10/15 - 12,2
22/10/15 - 18,6
Przyrost na poziomie 65%
Najdziwniejsze jest to że dziś na badaniu moja ginekolog widziała pęcherzyk ciążowy z zaczątkiem czegoś. Wydawało mi się że przy tak niskiej becie jeszcze nic nie powinno być widać.
Powiedziała że najbliższe 2 tygodnie wyjaśnią sytuację, ale na razie wszystko jest w jak najlepszym porządku pod względem ginekologicznym.
Następna wizyta za tydzień i już wiem że to będzie najdłuższy tydzień pod słońcem.
Pozdrawiam!
Faktycznie, dziwne, że coś na usg już było widać, bo wydawało mi się, że dopiero gdy beta wynosi około 1000 to USG ma sens, ale pani doktor myślę, że się nie pomyliła:)
Kasiek23 lubi tę wiadomość
-
Kasiek23 wrote:Hej Dziewczyny,
Moja beta:
20/10/15 - 12,2
22/10/15 - 18,6
Przyrost na poziomie 65%
Pozdrawiam!Kasiek23 lubi tę wiadomość
-
Kasiek - trzymam kciuki! Ja bym chyba przez ten tydzień nie wytrzymała i zrobiła kilka testów ciążowych Dłuuugi tydzień cię czeka...
Madzkk93, Kasiek23 lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Dziewczyny,
Jesteście niezastąpione!!!
Dziękuję za wsparcie.
Nie pozostaje mi nic innego jak wierzyć że będzie dobrze.
A tak z innej beczki, słyszałyście kiedyś o testach na zgodność genetyczną partnerów?
Moja pani doktor powiedziała, że jeśli by nam nie wyszło tym razem, to dlatego że możemy być za bardzo podobni do siebie pod względem genetycznym i wtedy będą mi musieli przygotować jakąś szczepionkę z krwi brata mojego TŻ.
Wolałabym tego uniknąć.
Pozdrawiam!!!Madzkk93 lubi tę wiadomość
Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
O kurcze ja o czymś takim nie slyszalam, ale na Twoim miejscu narazie bym sobie tym głowy nie zaprzątała, Twoim zadaniem jest teraz myśleć pozytywnie i nie matwić się!!
I mam do Was dziewczynki pytanie, jestem już 6 dni po zastrzyku i naprawde dość mocne bóle w obydwu jajnikach tzn. Raz z jednej strony raz z drugiej, są one chwilowe , a wczoraj tak jakby ciaglo mi podbrzusze do gory, czy to możliwe że pregnylu tak działa? Pierwszy raz tak mam. -
Widzę że sama nie jestem piersi mnie okropnie bola ale to pewnie po duphastonie , a szczególnie jedna.. Edka ją w niedzielę testuje bo mi gin kazał i mam dzwonić do niego w razie czego.. Ale teraz to mi glupio dzwonić i mówić że mam takie dolegliwości bo uzna mnie za panikare jakąś